- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Oooohhh gel keyfim gelHaydi gelin güzel hatunlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooohhh gel keyfim gelHaydi gelin güzel hatunlar![]()
Oooohhh gel keyfim gel
Noooo nooo sarhoş edici şeyler olmaz çay ver bağaaa
Gelll bugün dışardan kaçak çay aldık onu deniyoruz güzelmiş sende deneNoooo nooo sarhoş edici şeyler olmaz çay ver bağaaa
Oooffff harikaa fatmoooooHaydi gelin güzel hatunlar![]()
Gel bize napiiimmAmaaa amaaaaaaaa
![]()
Hahahahahaah okadar zengin olsam helikopteri ayarlamıştım emiii anamm ilkkez busene burda kar yok ben hala şoktayımmm yaaa ilk buraya yağardı sonra istanbula giderdiiGel bize napiiimm![]()
Gelir anamm gelir orayada gelir kış daha yeni başladı 🌨❄🌨Hahahahahaah okadar zengin olsam helikopteri ayarlamıştım emiii anamm ilkkez busene burda kar yok ben hala şoktayımmm yaaa ilk buraya yağardı sonra istanbula giderdii![]()
Gel pambuğuuummOooffff harikaa fatmooooo
Ahahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter kiGelll bugün dışardan kaçak çay aldık onu deniyoruz güzelmiş sende dene![]()
Benim pamuşum napıyormuş acabaOooffff harikaa fatmooooo
EvvveeettttGelir anamm gelir orayada gelir kış daha yeni başladı 🌨❄🌨![]()
Afiyetler olsun canım benimmGel pambuğuuumm![]()
Sende bana vermiyinnnnn hep başkalarını arıyiiiiiiii gözleruuuunnnAhahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter ki
Benim pamuşum napıyormuş acaba
hiç bana pas vermiyi![]()
Aşk olsun ben seni çok seviyorum ama o nasıl sözSende bana vermiyinnnnn hep başkalarını arıyiiiiiiii gözleruuuunnn![]()
Tek kaçak değil Çaykurla karıştırdık enfes oldu sana da öyle katarımAhahaha kacak acı oluyor ama açık olarak içerim çay olsun yeter ki
Benim pamuşum napıyormuş acaba
hiç bana pas vermiyi![]()
Gellll gellll sarullallluummmmAşk olsun ben seni çok seviyorum ama o nasıl söz![]()
Anlaştık bebekTek kaçak değil Çaykurla karıştırdık enfes oldu sana da öyle katarım![]()
Gellll gellll sarullallluummmm![]()