- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahah nerdeeeeeeeeeee 13 ocakta belli olcak kuzuşumumDaha cinsiyet belli degil demi![]()
Heheheheeh evetvallahaa kurtaramayuuhhhhh![]()
Heheheheeh evet![]()
Heheheehe yarın unutmazsam bir kaç tane daha veririm sana öyledelaleyi kaç kez dinledim bilmemm ama baya güzelll de ya çok az yapmış süresini
![]()
evetttt eminimmmm arabada daha heyecanlı oluyorr deneyecemmHeheheehe yarın unutmazsam bir kaç tane daha veririm sana öyle
Arabada dene bir de efsane oluyor basla falan![]()
Hahahaha dene tabiiievetttt eminimmmm arabada daha heyecanlı oluyorr deneyecemm![]()
kiibarca kıvırdumm kendimiiiHahahaha dene tabiii![]()
Hehh aferin kibarca güccük fasulyemiz zarar görmedenkiibarca kıvırdumm kendimiii![]()
amannn ne fenomenlerr oynuyoo hep oynaklarr birşey olduğu yokkkHehh aferin kibarca güccük fasulyemiz zarar görmeden![]()
Olsun gızzz sen onlara ne bakan sen tedbiri elden bırakmaamannn ne fenomenlerr oynuyoo hep oynaklarr birşey olduğu yokkk![]()
haahahaha dikkat ediyorum tabii cano genedeeOlsun gızzz sen onlara ne bakan sen tedbiri elden bırakma![]()
Haftaya perşembeye falan yolcular sanırsamhaahahaha dikkat ediyorum tabii cano genedee
annenlerr ne kadar kalcak canııııım
Ooyyy canım üzülme biz varızzzHaftaya perşembeye falan yolcular sanırsam
Ayy kafam bi dağıldı çok iyi geliyor![]()
Canımsın kuzum benimmOoyyy canım üzülme biz varızzz
Bende yalnızım bu şehirdeee![]()
Günayduunn kuzucukCanımsın kuzum benimm
Günaydın güzel hamişimm![]()
Vallahi bazen denk geliyor veya göruyorsundur misafir agirlaiz bol bol simdide misafirlikteyizÇok şükür iyi gidiyor.
Sen neler yapıyorsun ?![]()
Ilk ben ogrenecem o zamanhahahahah nerdeeeeeeeeeee 13 ocakta belli olcak kuzuşumum![]()
Aayyyy ne güzelll bunlar macaron bile varrr gittinizmi misafirliğeeeVallahi bazen denk geliyor veya göruyorsundur misafir agirlaiz bol bol simdide misafirlikteyiz
Ilk ben ogrenecem o zaman![]()
EvetAayyyy ne güzelll bunlar macaron bile varrr gittinizmi misafirliğeee![]()