• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah canım benim. ne güzel bir şey olmuş senin için. çok mutluyum senin adına 🥰 biz henüz çalışmalara yeni başladık bakalım. Hayırlısı diyoruz bebişim. Allah razı olsun canım benim amin inşallaaaaahh :dua::KK200:
Allahhhımm sağlıcakla nasip etsinnn🤲🤲

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba
Ben pek anlamam amaa kac haftalıksın haziranda doğurcaksan haziran annelerine girip sorabilirsin istersende sizi oraya etiketleyelimm temmuzsa temmuz annelerine sorsanız daha iyi cvp lar alirsın🥰

Back
X