• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba satsak mı satmasak mi bilmiyom eşim babasına satmayi düşünüyo🙄🙄 başka araba alıcaz bizde tereddüt kaldım
Siz olsanız ailenize satar mıydın arabayı

Araba satsak mı satmasak mi bilmiyom eşim babasına satmayi düşünüyo🙄🙄 başka araba alıcaz bizde tereddüt kaldım

Ben kıyamıyom valla 7 yılda alıştım🤣
Ben olsam sattırırdımm yeni bi temiz bi araba almak isterdimm tamam alışıyorsun ama nereye kadarr 🤭

Aayyyy süperrr yarın mı olcak direk yaniii 🤩🤩 artık yolluyoruz alttan dimii
Biraz belim ağrıyor kuzum
Aaa yok kuzum kontrol etcekler ilaç falan verirler mi bilmiyorum adet bitince artık ne zaman uygun gel derlerse inşallah alıp gelcem cocumu🤣
Iyiyim şükür muciskom sen nasılsın 🤗🤩😍🍒🍒💋
Bende iyiyim kuzum iş güç 😍

Ayyy vallahaa guzuuumm dip köşe ettiğim yok mahvolmuş bazı yerler bi supürüp bitiriyordum umursamıyodum bugün bi ince iş ettim ama yavaş yavaş ettim hep 4 buçuk saate bitirdim iki odayı belki cumartesi gece istnabula gideriz kv ye kocim arabayı bakıma vercek 2 3 gun servise kalcak yoksa evdeydik vallaha gidiyorken kafam rahat olsun diye ediyorum genelde hep oyle ederim gitmeden evi bigüzell talan ederim
Kuzum birşey olmasın sonra çok üzülüyorsun bak🤦‍♀️ zorlama kendini 😢

Kuzu sattıktan sonra ve değer altına gitmedikten sonra kimin aldığının ne onemi var,sorun mu çıkarırlar 🤔

Back
X