- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
önceden vaktim vardı param yoktu şimdi param var vaktim yokBende gap turu istiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceden vaktim vardı param yoktu şimdi param var vaktim yokBende gap turu istiyorum![]()
Iyiyim şükür piyemsesimm sennasılsın ,b8tti mı sarmaNasılsın guzuuum![]()
Amiiinnn kuzumönceden vaktim vardı param yoktu şimdi param var vaktim yokbelki kocişimle gezeriz
![]()
Aayyy kızzz alll karacada indirim oluyo bazen 800 900 okadar rahatkii şipşak poğaça hamur işler ediyor kek bile oluyo çizkek oluyoo kurabiye oluyor herşey olurrrbende istiyorum onlardan
inşaAllah bir gün gelicem böyle hataydan antepi falan başlayıp gezmeyi istiyorumm
Bende simit gelecek diye bekledim![]()
Bulgurrsimit aşı diyince benimde aklıma simitleri küçük küçük keserek bişey gelmişti meğer bulgurmuş![]()
Aayyy hamur makınan olsa okadar rahat edersinkii ben bekarken 400 ze almıştım şimdi olmuş binliraa diyorum bozulmaa sen naparım sensiz diyorumm![]()
Evet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdiIyiyim şükür piyemsesimm sennasılsın ,b8tti mı sarma![]()
Yapma etmeBende bayılırım, bu ara yapıcam yone
Bende görmüyorum kuzu,yok bence![]()
Yarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belkiYok kuzu istanbula![]()
Yere uzan dumdukEvet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdi![]()
anca evlenirken mutağım müsait olursa bakarım şimdi evler çok küçük hangi birini sığdırcamAayyy kızzz alll karacada indirim oluyo bazen 800 900 okadar rahatkii şipşak poğaça hamur işler ediyor kek bile oluyo çizkek oluyoo kurabiye oluyor herşey olurrr
Allah emiAhahahbiz köftelik bulgura simit deriz.
Ooo super, çok sevindim beybitomYarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belki
Hahahaha öyle yaptık vallahiYere uzan dumduk![]()
kız ben bazen herşeyi yemek gibi görüyorummm

Güccük hamişiim gesmelere mi gidiyorrYarın gece aşkoo arabada servise vercek eşim taktuk değişik sesler çıkarıyormuş 2 3 güne kalır servise yılbaşına kadar ordayız ondan sonraki haftada annemde kalırım belki

Menü içinden menü buluyoruzBak o da çok güzel oluyo kurbisim![]()
Ohh afiyetle sarımsaklı yoğurt ile yiyinEvet evet bitirdik annem koydu ocağa belimizi dinlendiriyoruz şimdi![]()