• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hemen acıkmıyorum yaaa hala aynıyım resmenn anca uyandım yataktan hemen kalkamıyorum yuvarlanıyorum habire anca kalkıyom😃 bu gece kv ye istnabuladökülüyozz 🤦‍♀️
Vayy be herkes kv ye gidiyo galiba bizde bu aksam gidecez ama 1aksam kalcaz tabi🤣
Yaa gittiginize göre eşin izin aldi dimi 😅 Cok yarasin bu tatil sana 😍🥰

• Komik
Reactions: Jou
Vayy be herkes kv ye gidiyo galiba bizde bu aksam gidecez ama 1aksam kalcaz tabi🤣
Yaa gittiginize göre eşin izin aldi dimi 😅 Cok yarasin bu tatil sana 😍🥰
Aldı canoo kesin dedi bende bugün esyalarımı hazırlıcam annemede kalacam önce kvye gidicez 1 hafta izin aldı zaten beni anneme bırakıp evine döncek sen gene iyi 1 gün kal dön biz 1 hafta sabah akşam orayarukkk 😃😃😃😃
Tabi canım şu 1 hafta bana çok yarıycak inanamazsınn🤪🤪
Arabada bozuldu biraz onu servise vercek bakıma ondan sebepte gidiyoruz

Aldı canoo kesin dedi bende bugün esyalarımı hazırlıcam annemede kalacam önce kvye gidicez 1 hafta izin aldı zaten beni anneme bırakıp evine döncek sen gene iyi 1 gün kal dön biz 1 hafta sabah akşam orayarukkk 😃😃😃😃
Orada internete girebilecek misin kuzu🤗🤩😍

Olsun kuzum nabican degisiklik iyidir 😅 Kv deyle bol bol muhabbet🙄🙃🥶 :KK70:

Olsun kuzum nabican degisiklik iyidir 😅 Kv deyle bol bol muhabbet🙄🙃🥶 :KK70:
Keşke çok etse muhabbett benden hala çekiniyorr gibii ya cok cin gibidir kadın normaldee amaa eşimden sebepte birşey diyemez bana bugüne kadar hiçbirşey demedi sadece biraz 4 adam içinde rahat olamıyorum bacak bacağa atamıyorum uzanamıyorum o beni yoruyor yoksa iyiler allaha şükür sütyenimi bile çıkatamıyorum o anda oda ayrı bi rahatsız 😃

Back
X