- Konu Sahibi hislerkonusur
-
Merhaba kahve ve tarot yorumluyorum isteyen özelden msj atabilir
Hangi bilgiler gerekli?
.Eki Görüntüle 1259931
merhaba ilk fal ücretsiz tanışma adına :) sonra baktırmak isteyen ler için bilgi vereyim 20 tl olacak . beklerim özelden gönderinBende istiyorum ucretsiz dimi :)
merhaba ilk fal ücretsiz tanışma adına :) sonra baktırmak isteyen ler için bilgi vereyim 20 tl olacak . beklerim özelden gönderinÜcretsiz mi?
merhaba ilk fal ücretsiz tanışma adına :) sonra baktırmak isteyen ler için bilgi vereyim 20 tl olacak . beklerim özelden gönderin
tabiki kahve için bilgi istemiyorum fakat tarot için gerçek isminiz ve burcunuz gerekiyor .Selam sekerim,
Kahve gondericem ozelden , promosyon icin tesekkur ederiz. Ask hayatim niyetine kapattim, bunu soylemem yeterli mi ?
aa tesekkurler ucretsız hak verdgnz ıcın :) bende kapadım az once bırazdan cekıp atarım fotoları :)merhaba ilk fal ücretsiz tanışma adına :) sonra baktırmak isteyen ler için bilgi vereyim 20 tl olacak . beklerim özelden gönderin
bekliyorum :) fakat akşam bakacağım bilginiz olsun şuan işdeyim .aa tesekkurler ucretsız hak verdgnz ıcın :) bende kapadım az once bırazdan cekıp atarım fotoları :)
Gercek ismini ve burcunu ozelden gonder .suan isteyim aksam bakacagim okmerhaba canımmm
lütfennn bana tarot bakarmısınnnn
bu aksam bakıcakmısınız acaba?tabiki kahve için bilgi istemiyorum fakat tarot için gerçek isminiz ve burcunuz gerekiyor .
Bu aksam bakacagim saat gec olsadaAtmıştım ben de ama, ne zamana bakarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?