Fal baktırmak istiyorum

Evet çok doğru da çevrem de arkadaşlarım falan kahve falına baktirirlar aa çok doğru çıktı ne diyorsa doğru dedikleri için bende bir bir de diğer fallari arastirdim Tarot falı dikkati mi çekti yaptıran var mı bölmek istedim gerçekten de baktircaktim ama baktirmicam merak işte :110:
Kahve, tarot,katına,iskambil, su, çizgi,kelebek,el vs vs bilumum fala onlarca kez baktırdım diyeyim :p

Evet çok doğru da çevrem de arkadaşlarım falan kahve falına baktirirlar aa çok doğru çıktı ne diyorsa doğru dedikleri için bende bir bir de diğer fallari arastirdim Tarot falı dikkati mi çekti yaptıran var mı bölmek istedim gerçekten de baktircaktim ama baktirmicam merak işte :110:
şöyle soylim ben bakıyordum tarot hemse gercekten iyi bakiyordum ama tarot kahveden daha ağır bakana çok agirlik yapıyor. kahve falı baktigimda o kadar kötü olmuyordum ama tarot kötü yapiyor. Çok istiyorsan hevesini almak icin baktir tabi. Baska türlü rahatlamayacaksin sen :)))

Siz de epey tecrübelisiniz sanırım. Bi de olacak şeyler sanki olmayıp erteleniyor dimi? Bana mı öyle geliyor acaba?
aynen sağlam hemde hergün baktiriyordum olmadigi zaman telefon ile ariyordum falcimi :D o derece manyaktim

Fala inanma ,Falsız kalma dediklerinden biz iki kız çıktık gittik.Ne akla hizmet gittiysem.
Fal değil de yıldızname diye bir şeydi.
Ben inanmıyordum,sözde arkadaş olmak için gittim.Ahh benn..
Arkadaşı bilmem de,bana dedikleri çıktı.

İnanmıyorum diye debelenip durmama rağmen.yaşadım birkaç şeyi çok net.Şimdi korkuyorum ,asla gitmem.

Ya da denk geldi bilmiyorum.

Tavsiye etmiyorum canım kesinlikle.
Boşver nasıl olsa yaşayıp göreceksin.

Bagımlik yapıyorMuş baya ya o kadar gittiyse şimdi iyi olmana sevindim inşallah çok daha iyi olursun benim ki de merak işte bilirsin sende belki bu yüzden baktirmis sindir ya da o an söylenecek bir şeye ihtiyaç duyduğun için :110:
Geçmişi ve bazen de anı biliyor falcılar. Çok azı biliyor. Yakın gelecek çok nadir tutuyor bazı konularda. Geçmişi bilen çok olmasına rağmen geleceği tutturan yok gibi bişey. Gelecek gaib, aslında mantıklı düşününce gaibin bilinemeyeceğini biliyorsun ama o falı bekleme süreci heyecan veriyor. Kumar gibi işte.

Fala inanma ,Falsız kalma dediklerinden biz iki kız çıktık gittik.Ne akla hizmet gittiysem.

İnanmıyorum diye debelenip durmama rağmen.yaşadım birkaç şeyi çok net.Şimdi korkuyorum ,asla gitmem.

Sanirim iyi bir konuda bahsetmemis korkmuşsunuz

Gerçek yıldıznameci yok gibi birşey. Fal batağında boğulduğum zamanlar çok araştırmıştım ama ebced hesabını yapanlar yıldıznameci diye yutturuyorlardı. Sizin gittiğiniz nerede meraktan soruyorum :) baktırdığım ya da duyduğum biri mi diye.

Bir de yıldız name instagram da görmüştüm dini bir fal diye bahsetmişti kadın bana

Falcılara eşek yüküyle para yedirdim. Ha oldu ? Hiçbi şey yalan dolan hepsi. Birde psikolojin bozuluyor üstüne. Verdikleri tarihleri bekliyorsun filan.
Eğlencesine baktırıcam diyorsan git. İnanıpta kendini kandırmada :işsiz:

Biraz abartmış sin sen :KK71:
ben gidiyordum falciya karsilikli fal bakiyorduk. artik kanka olmuştuk. bana oturmaya falan geldi düşün :D beni o kadar iyi taniyordu ki ben daha oturur oturmaz başlıyordu :D sonra baktim hep olumlu giden seylerim olumsuza dönüyor. işlerim olmuyor. 2 sene once biraktim fali

ben gidiyordum falciya karsilikli fal bakiyorduk. artik kanka olmuştuk. bana oturmaya falan geldi düşün :KK70: beni o kadar iyi taniyordu ki ben daha oturur oturmaz başlıyordu :KK70: sonra baktim hep olumlu giden seylerim olumsuza dönüyor. işlerim olmuyor. 2 sene once biraktim fali
Kanka olduysan zaten herseyi ni biliyordur hayırlısı olsun biz kadınlar işte ne merak

Falcılara eşek yüküyle para yedirdim. Ha oldu ? Hiçbi şey yalan dolan hepsi. Birde psikolojin bozuluyor üstüne. Verdikleri tarihleri bekliyorsun filan.
Eğlencesine baktırıcam diyorsan git. İnanıpta kendini kandırmada :işsiz:
Yok ya vazgeçtim arada bir kahve falı zevkine anca baktırırım ikna oldum kimse memnun kalmamış :eek:

ben karşısına oturur oturmaz ne soracagimi biliyordu yani :)) her söylediği çıkıyordu aslında ama günaha da giriyorsun inanarak yani ama insan canı çok sıkkın olduğunda çare arıyor kendine bsiler duymak istiyor. ama en güzeli bence git alışveriş yap bakım yaptır daha iyi gelir hem pişman olmazsin :)))

Gerçek yıldıznameci yok gibi birşey. Fal batağında boğulduğum zamanlar çok araştırmıştım ama ebced hesabını yapanlar yıldıznameci diye yutturuyorlardı. Sizin gittiğiniz nerede meraktan soruyorum :) baktırdığım ya da duyduğum biri mi diye.
Ümraniyede bir yer. Hatta biz akıllılık edip,kendimizce ilişki durumunu sakladık arkadaşın.Madem bilsin bunu da diye eğleniyoruz.Arkadaşım nişanlı,yüzüğünü çıkardı ..Hayatımda biri yok dedi,Ona sen bu sene tanışıp evleneceksin o zaman dedi.Kızın düğün tarihi Eylül bu arada:)

Bana gelirseekkk ben böyle salak salak gülüyorum,inanmıyorum ya..

Ben de 1.5 ay sonra nişanlanacağım.Bana demez mi;senin işin olamayacak.Bu adam senin nasıbin değil vs.
Sen eşinle böyle tanışacaksın,şu kadar çoçuğun olacak.İşle ilgili ,sınavla ilgili şeyler de dedi,ama onları atsan tutar yanı.Saydı bana..

Ben hala gülüyorum da 1 ay sonra benim ilişkim bitti,karşı taraftan geldi teklif benlik değil.
Neyse ,bu kadın nasıl böyle bildi ya da attı tuttu bilmiyorum.

Ama son nokta:Ben dediği şekilde sevgilimle tanıştım.Dediği şekilde sonradan sevdim.Ama şimdi ayrılık rüzgarı esiyorr,yakın yani..

Evlenirsem,ve dediği şekilde çoçuklarım olursa inanırım yani artık.

Bu kadar da olamaz..

Ümraniyede bir yer. Hatta biz akıllılık edip,kendimizce ilişki durumunu sakladık arkadaşın.Madem bilsin bunu da diye eğleniyoruz.Arkadaşım nişanlı,yüzüğünü çıkardı ..Hayatımda biri yok dedi,Ona sen bu sene tanışıp evleneceksin o zaman dedi.Kızın düğün tarihi Eylül bu arada:)

Bana gelirseekkk ben böyle salak salak gülüyorum,inanmıyorum ya..

Ben de 1.5 ay sonra nişanlanacağım.Bana demez mi;senin işin olamayacak.Bu adam senin nasıbin değil vs.
Sen eşinle böyle tanışacaksın,şu kadar çoçuğun olacak.İşle ilgili ,sınavla ilgili şeyler de dedi,ama onları atsan tutar yanı.Saydı bana..

Ben hala gülüyorum da 1 ay sonra benim ilişkim bitti,karşı taraftan geldi teklif benlik değil.
Neyse ,bu kadın nasıl böyle bildi ya da attı tuttu bilmiyorum.

Ama son nokta:Ben dediği şekilde sevgilimle tanıştım.Dediği şekilde sonradan sevdim.Ama şimdi ayrılık rüzgarı esiyorr,yakın yani..

Evlenirsem,ve dediği şekilde çoçuklarım olursa inanırım yani artık.

Bu kadar da olamaz..
İlginç mis tutmuş resmen :olamaz:

Back
X