Hayir hic bilgi vermedim, sadece ask hayatimin nasil olucagini sordum. Zaten ani bildi. Vadeside zaten 2 hafta.sormak istediğin her soruyu tek tek sordun mu yoksa o mu gördüklerini yanıtladı
Duygu aura nin yorumunu bekliyorum su an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir hic bilgi vermedim, sadece ask hayatimin nasil olucagini sordum. Zaten ani bildi. Vadeside zaten 2 hafta.sormak istediğin her soruyu tek tek sordun mu yoksa o mu gördüklerini yanıtladı
ben gönderdim hatta kampanyası vardı. anlıkta güzeldi beğendim bakımınımasal saygın a fal gönderen var mı nasıl sizce
Ne baktırdın canımTesekkür ederim :)
Pers kisa vadelee verdi, cikarsa söylerim
Evet ya duygu aura yi beyenmedim kötüydü, hepsine Yildizname baktirdim. 3000 krediye üc cümle yazmis bu ne yaAy duygu aura cok kötü ya bence
Gercekten nasil okadar kisi baktiriyor o duyguya anlamiyorum yaEvet ya duygu aura yi beyenmedim kötüydü, hepsine Yildizname baktirdim. 3000 krediye üc cümle yazmis bu ne ya
Canim 500 tl lik bir fal degildi, bana iki net tarih verdi, 10 dakika ses kaydi atmis, ama cok ara cümleler ile doldurmus. Verdigi tarihler cikarsa tabiiki söylerim ozaman baktir istersen. Ilk tarih iki hafta sonra subatta 13-28 arasi dedi :)alaca peraya yıldızname baktırmak istiyorum ben de ama ne kadar pahalı ya, benim 1 saat fal bakan falcım 500 tl istiyor cok diyordum, ama bu online falcıların fiyatları nedir yani![]()
NE HAHHHAHA BANADA SUBAT 13-28 DEDI NASIL OLUYOR BU PEKIIICanim 500 tl lik bir fal degildi, bana iki net tarih verdi, 10 dakika ses kaydi atmis, ama cok ara cümleler ile doldurmus. Verdigi tarihler cikarsa tabiiki söylerim ozaman baktir istersen. Ilk tarih iki hafta sonra subatta 13-28 arasi dedi :)
Offfff biktimmmm yyyyaaa HAHAHAHA o senin saime ye de baktirdim yildizname bari o ciksinNE HAHHHAHA BANADA SUBAT 13-28 DEDI NASIL OLUYOR BU PEKIII![]()
Askm peki sana o 13-28 araliginda ne olacak dedi oda aynisi cikarsa bayilirim aha suraciktaOfffff biktimmmm yyyyaaa HAHAHAHA o senin saime ye de baktirdim yildizname bari o ciksin
Iletisime gecicek, ama orda bi kisa iletisimAskm peki sana o 13-28 araliginda ne olacak dedi oda aynisi cikarsa bayilirim aha suracikta
Ha bana gecmisten birinin adimi olacak harf burc fln verdi bakalimIletisime gecicek, ama orda bi kisa iletisim
Olucak, net iletisim mart dan sonra dedi
Kadının nosunu bilgisini paylalır mısınKızlar bende deneyimimi yazayım bir arkadaşımının arkadaşı burada görüp kadını önerdi
Su falı baktırdım ilk başta yalan yok çok bozuldum karşımdaki kişinin yalan konuşması imkansızdı çünkü ama 2 gün sonra kadının dediği şak diye çıktı parasını yollamamıştım neden yollamadın demedi sonra yolladım ücretini ben memnun kaldım çok tatlı dilli en önemlisi biliyor
Kim bu kadın nasıl ulaşabilirimEvet bende baktiriyorum o kisiye, cok iyi tavsiye ederim bende. Zaten begenmediginiz zaman paraniz iade ediliyor. Hak yemeyen falci.
duygu denizin su falında bende yaşadım o olayı kendi hislerimi ve yaşantımı karşı tarafınmış gibi aktardı banaDuygu Deniz nasıl?
Sanki beni anlattı falında ama karşı taraf olarak gördü