- 18 Mart 2025
- 257
- 390
- 18
Sıkmayın canınızı banada çocuk yolunuz kapalı sizin hiç çocuğunuz olmayacak dediBana bakmadı bile, falınızı iptal edelim sizin döngü tamamlanmış demiş sadece. İlk defa başıma geldi böyle bir durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkmayın canınızı banada çocuk yolunuz kapalı sizin hiç çocuğunuz olmayacak dediBana bakmadı bile, falınızı iptal edelim sizin döngü tamamlanmış demiş sadece. İlk defa başıma geldi böyle bir durum.
Ben baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı sorudan gidip full sallamıştıbeyaz inci nasillll
Ben baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı sorudan gidip full sallamıştı
Tekrar dinledim de dedikleri hiç çıkmamış bananegatifi basti zehir etti sagolsun![]()
Ay o kadın beni de deli etmişti. Geçen yıl falan istese yazar istese arar bunu unutma CNN dedi. Arkadaş tavsiyesiSıkmayın canınızı banada çocuk yolunuz kapalı sizin hiç çocuğunuz olmayacak dedibende yorum için teşekkürler ama bir çocuğum var ikincisini düşünmüyorum diyince iade etti
Tekrar dinledim de dedikleri hiç çıkmamış bana
Yani olumauz şeylerde vardı olumlu konuştuğu şeylerde ama yani dedikleri çıkmamış geçen sene kasım ayında baktırmışım ben onaolumsuz mu konusmus
Psikolojik baskı oluşturmaya çalışıyor bence hani biz vaay ne kadar dürüst ve dobra diyelim istiyorAy o kadın beni de deli etmişti. Geçen yıl falan istese yazar istese arar bunu unutma CNN dedi. Arkadaş tavsiyesi
Psikolojik baskı oluşturmaya çalışıyor bence hani biz vaay ne kadar dürüst ve dobra diyelim istiyor
Evet de bunu biz biliyoruz yoksa niye fal baktıralım çok kötü enerjisiPsikolojik baskı oluşturmaya çalışıyor bence hani biz vaay ne kadar dürüst ve dobra diyelim istiyor
Evet de bunu biz biliyoruz yoksa niye fal baktıralım çok kötü enerjisi![]()
kesinlikle , ben çocuğu olmayan bir kadında olabilirdim bu duruma çok üzülüp kafamada takabilirdim. Çok acımasız gerçektendobralik ve olumsuzu soylemekle negatifi basmayi karistiriyo cogu