• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bana bakmadı bile, falınızı iptal edelim sizin döngü tamamlanmış demiş sadece. İlk defa başıma geldi böyle bir durum.
Sıkmayın canınızı banada çocuk yolunuz kapalı sizin hiç çocuğunuz olmayacak dedi 😂 bende yorum için teşekkürler ama bir çocuğum var ikincisini düşünmüyorum diyince iade etti

Sıkmayın canınızı banada çocuk yolunuz kapalı sizin hiç çocuğunuz olmayacak dedi 😂 bende yorum için teşekkürler ama bir çocuğum var ikincisini düşünmüyorum diyince iade etti
Ay o kadın beni de deli etmişti. Geçen yıl falan istese yazar istese arar bunu unutma CNN dedi. Arkadaş tavsiyesi

Arkadaşlar, karakter analizinde, durumda ve geçmişte Arvel Eren bayağı iyiydi. Dediği olur mu bilemiyorum ,vadesi uzun çünkü.Sadece kısa buldum bakımını,fakat hiç tekrar, gereksiz cümle,gönderdiğiniz soruyu kayda okuma ki çok süre yiyor bu,yok.İyi ,kötü her şeyi yazdığımdan ,bunu da yazmak istedim.

Back
X