- 16 Ağustos 2016
- 72
- 41
- 3
- Konu Sahibi Meleeqim33
-
Rabbimden baskasi bilemez tabiki ama bir umut iste bekliyorz bilmiyrm ben pko hastasi oldugum icin.. bazen cok karamsarliga kapiliyorm kadnda 2 kez ust uste oyle deyince bi umutlandim insallah Rabbim isteyen herkese iclerindede bana nasip eder... amiiiinnnnnnnnnnFalda diyorsa kesin doğrudur
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah canım tez zamanda sağlıklı bir bebişin olsun bol bol dua etRabbimden baskasi bilemez tabiki ama bir umut iste bekliyorz bilmiyrm ben pko hastasi oldugum icin.. bazen cok karamsarliga kapiliyorm kadnda 2 kez ust uste oyle deyince bi umutlandim insallah Rabbim isteyen herkese iclerindede bana nasip eder... amiiiinnnnnnnnnn
Canim cok dogru diyorsun cok ta haklisin.. ama ben pko hastasiyim hep dua ediyorm sabirla bekliyorm ne kadar inanmak istemesende iste bir umut acabamikii de demiyor degilimCanım yapmayın lütfen fal şirktir bakana baktırana büyük günah vardır kuran ı Kerim de ayetler var ahiretinizi yakmayın şimdi bana kızabilirsin ama müslüman ın müslüman kardeşini uyarması gerekir
Bazı insanların içine doğar buna inanırm. Hamileligimi öğrenmeden önce ablam bana sen hamilesin öyle hissediyorum demişti hatta eşim de sen hamilesin sende değişik birşeyler var demişti. Ama gel gor ki falda birinin demiş olduğu şey ile hareket etmek seni çok üzer. İnşallah gerçekten hamilesindir canım benim böyle saçma sapan şeylere inanma ...Rabbimden baskasi bilemez tabiki ama bir umut iste bekliyorz bilmiyrm ben pko hastasi oldugum icin.. bazen cok karamsarliga kapiliyorm kadnda 2 kez ust uste oyle deyince bi umutlandim insallah Rabbim isteyen herkese iclerindede bana nasip eder... amiiiinnnnnnnnnn
Amiinn canim kardesim aminnn Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah... hep dua ediyorm sabirla bekliyormRabbim gönlüne göre versin inşaAllah canım tez zamanda sağlıklı bir bebişin olsun bol bol dua et
Anlıyorum tatlım dua etmeyi bırakma sakın yer gök dua üzerine kurulu derdimizden büyük Rabbimiz var çok şükür Rabbim tez zamanda hayırlısı ile versin isteyen herkese Amin :)Canim cok dogru diyorsun cok ta haklisin.. ama ben pko hastasiyim hep dua ediyorm sabirla bekliyorm ne kadar inanmak istemesende iste bir umut acabamikii de demiyor degilim
Umut garibin ekmegiYapmayın allah aşkına ya
Aynen oyle kardesim aminAnlıyorum tatlım dua etmeyi bırakma sakın yer gök dua üzerine kurulu derdimizden büyük Rabbimiz var çok şükür Rabbim tez zamanda hayırlısı ile versin isteyen herkese Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?