- 14 Nisan 2015
- 126
- 60
- Konu Sahibi falanca_23
fallaşmak isteyen var mıııı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1566814
Bu benim kahvem canım sende ekle bende yorumlayabildiğim kadar yorumlarım :)
ben fallasabilirimmfallaşmak isteyen var mıııı :)
sen burda konu acıcagına ilk once bana fal bak :) baktırdın kendin bakmadın bakmayacaksan söyle beklemeyeyim dedim tiiye alıp cevap vermedin burda diğer insanlara da aynısını yapmayacagın ne maluM?fallaşmak isteyen var mıııı :)
bu kız bakmıstı onceden bana ama resmni kldırmıs bende anlamadm ve tarot baktısen burda konu acıcagına ilk once bana fal bak :) baktırdın kendin bakmadın bakmayacaksan söyle beklemeyeyim dedim tiiye alıp cevap vermedin burda diğer insanlara da aynısını yapmayacagın ne maluM?
sen burda konu acıcagına ilk once bana fal bak :) baktırdın kendin bakmadın bakmayacaksan söyle beklemeyeyim dedim tiiye alıp cevap vermedin burda diğer insanlara da aynısını yapmayacagın ne maluM?
fallasalımmben sana fal baktım diye hatırlıyorum canım ama ola ki bakmadıysam cidden çok yoğun bir dönemime denk gelmiştir o yüzden dönememişimdir sonra da unutmuşumdur. kusura bakma...
fallasalımm
tamm canimmakşam iftardan sonra fallaşırız canım. işteyim ben şimdi
falımı bekliyorummmakşam iftardan sonra fallaşırız canım. işteyim ben şimdi
ben seninkine baktım sen bana bakmasam daha ii olur diyorsun bu nasıl iss yaaa?? :S :Sakşam iftardan sonra fallaşırız canım. işteyim ben şimdi
herkese aynısını yapıyor, inanmayın buna.sen burda konu acıcagına ilk once bana fal bak :) baktırdın kendin bakmadın bakmayacaksan söyle beklemeyeyim dedim tiiye alıp cevap vermedin burda diğer insanlara da aynısını yapmayacagın ne maluM?
herkesi kandırıyor, bir akıllı o çünküben seninkine baktım sen bana bakmasam daha ii olur diyorsun bu nasıl iss yaaa?? :S :S