fantastika zayıflama çabasına kendi günlügünde devam ediyor:)

fantastikaaa

Kırmızı takım❣
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
4.195
17.392
27 yasinda 166 boyunda 79 kiloyum arkadaslar.

Kilomun özeti şu ki;
Lise yillarimda 50li kilolarda olan ben yillar gectikce üstüste kilolar aldim. O kdr aldimki hatta 85'le hamile kalip 104'le dogum yaptim. Bebegim sadece 4.5 ay emdi ve emzirmenin kilo verdirici avantajindan da yararlanamadim. Kendi cabalarimla 88 kiloya düsüp zayiflama serüvenime buradaki arkadaslarin yardimlarini alarak devam etmeye basladim. Ve suan 79 kiloyum. 70lere düstügümde kendi günlügümü acacagim demistim ve o gün geldi artik.
Hergün menümü yazacagim. Spor da yapmaya calisacagim ve sporumu da yazacagim. Cumartesi günleride tartilip kilomu güncelleyecegim.
Diger topiklerde de bulundum ama kendi günlügüm beni cok heyecanlandirdi. Umarim cok daha basarili olurum bu saattan sonra :)

09/05/2015 79.1
16/05/2015 78
23/05/2015 ?
30/05/2015 ?

Son düzenleme:
Sıkı takıpcin olacagim canim. Menulerin sporun veee kilon her hafta bakacagim.
ben de toparladim kendimi.
Tmm cnm saolasin bende seni takip edecegim. Haftaici menülerim kusursuz olsa da haftasonu ipin ucu birazcik kaciyor esim evde oldugu icin birlikte kahvalti falan yapiyorz zor tutuyorm kendimi :)))

Menüm

Sabah
2 yumurta
Kk peynir

Öglen
2 dilim börek

Aksam
1 tabak türlü
Salata
Yogurt olack

Spor
30dk eliptik bisiklet
100 squat
50 mekik

Istiyr aslinda ama alistim galiba bu tempoya. Bazi günler BİM'den dilim mozaik pasta aliyorm onu cok cekiyor cnm :))

Canim ya kiyamam. Ben tatli olmadan alisamiyorum. Ama alisacagim....
ekmek hamur isi aramam ama tatliya bayiliyorum.
sali gunune kadar menulerimi daha da duzenleyecegim inşâallah

Beden kitle indeksimi hesapladim. Ideal kilom 58 cikti. Bu yüzden de artik hedefim 58. Yaz sonuna kdr ideal kilomu yakalamayi düsünüyorm. Umarim yakalarim.

X