Merhaba hanımlar, hemen konuya giriyorum.Eşimle 1,5 yıllık evliyiz. Flört ve nişanlılık döneminden beri ayda 1 ya da 2 kez çalıştığı şirketten bir kaç Arkadaşı ve onların arkadaşları ile erkek Erkeğe görüşürler. Bu benim için gayet normal bir durum, ben de aynı şekilde iş yerimden Arkadaşlarımla sosyal ortamda görüşürüm. Eşimin stresli bir işi var. Çalıştığı şirketin ana bayiye göre daha minik bir Şubesi'nde ve ana bayi çok kalabalık. Bana iş ortamından, stresinden, insanlardan vs. hep bahseder. Ana bayide çok laçka ama stresli bir ortam var. Çalışanlar içinde sıkıntılı insanlar olduğumu eşimden hep dinler ve geneli ismen bilirim. Ancak bir kaç kişiyle tanışıklığım ve muhabbetim vardır. Olay şu ki, bir kaç hafta önce şirketin Eşli yemeği oldu nezih ama alkollü bir mekanda. Eşim ortamın çok hiç olmayacağından dem vurarak gitmeye pek gönüllü olmadığını söyledi. Ben de kararı ona bıraktım.Sonra arkadaşları arayıp Israr edince gittik. Oturup kaynaşırken, erkekler bir anda bir tarafa toplandı, içmeye ve işten konuşmaya başladılar. Biraz sonra Eşlerden Olan 2 bayan çocukların uykusunu vs bahanesiyle eşlerini bırakarak ortamdan ayrıldı. Daha sonra şirketteki bayanlardan birkaçı da ayrıldı.Saat daha da ilerleyince öyle bir ortam oluştu ki U şeklinde şirketten erkekler ve şirkette çalışan 2 bayan ve birinin nişanlısı, birinin eşi, şirketin erkek Çalışanları ve yine benim de tanıdığım biri ve nişanlısı sohbet muhabbet gırla gidiyor, ben ve o gün tanıştığım Eşiyle gelen bir bayan tamamen bu ortamın dışında başbaşa kalmışız. İkimiz de eşlerimize sinirlendik ama o ortamda tatsızlık çıkarmamak için hava almaya dışarı çıktık. Sonra eşlerimizle birk erkek daha yanımıza sigara neye çıktılar. Gayet laçka bir adam var ki muhabbeti seviyesiz. Eşlerimiz de daha alt bir pozisyonda çalıştıkları için sessizce dinliyorlar. Laf sokarak Orayı da terk ettik ve içeri girdik. Tüm akşam kendime hakim olamadım ve bakışımla ve hiç huyum olmadığı halde laf sokuşlarımla rahatsızlığımı belli ettim. Ortamdan ayrılınca da eşime tüm akşam yüklendim. Beni ilk kez bir ortamda direğe bağladığı süs köpeği gibi bırakışı, o muhabbetlere maruz kalışı beni çok kızdırdı ve incitti. Evlendiğimizden beri belki ilk kez ciddi ciddi çok sert kavga ettik tüm gece. Sonunda bana hak verdi ve o insanları çekmek zorunda oluşunu Anlattı. O güne dair tek güzel şey beraber vakit geçirdiğim arkadaşlar tanışmamdı. Hatta bir akşam ailecek görüştük, o Akşamın konusu açıldı ve eşlerimiz bize hak verdi biz de onların ortamının ne kadar çekilmez old. Anladık.geçen haftasonu aynı şirketten benim de tanıdığım ve Sevdiğim bir Arkadaşının Nişanı vardı.eşimyolda başka şirket dışından başka ortak arkadaşlarımızı kastederek gidince onlarla oturalım demesine rağmen mekana girer girmez hemen şirket masasına oturduk.evli erkekler bu sefer direkt yalnız Gelmişler, benim surat mahkeme Duvarı. dansımızı ettik. Ardından yine erkekler topluca Bahçeye içmeye çıktılar.masada şirketten 2 bayanla kaldım. O kadar sinirim bozuk ki girilen ve güleryüzlübiri olmama rağmen hiç muhatap olmuyorum.sonra bayAnlar sigara içmeye çıkarken beni de nezaketen davet ettiler kullanmadığımı söyleyerek geri çevirdim.masada kaldım tek bir ben.neyseki eşim dışarı çıkmak için izin alırken bu gece beni çok yalnız Bırakma yine tadımız kaçmasın dediğim için Diğerlerini beklemeden Yanıma geldi. Ama bir önceki olayı sürekli Hatırladığım için ki çok zor unutmuştum benim keyfim yok. Herkes gelince hadi oynayalım dedik ve kalkınca eşim dedi ki "bayanların olduğu tarafa git!" Yani o 2 bayanın olduğu tarafa halkada. Tamam erkeklerin Arasında oynama delisi Değilim zaten halka olmuş alkışlıyoruz ama bu nedir yani? ben de bayanların yanında 2 el çırpıp eşime bir şey demedenbaştan birlikte oturalım diye bahsettiğimiz Arkadaşının eşini bulup onun yanına gittim, oturdum. Sonra eşlerimiz geldi gecenin kalanında birlikte oturduk ettik ama gece boyu hiç eşimle hiç karşılıklı oynamadık. Ben arkadaşla vakit geçirdim.eşim şirket grubu ve yine ortak çevrelerinden insanlarla biraz oynadı.bir kez beraber dansa kalktık ama bende keyif yok. Eşim de huzursuz ve Moralsiz. Eve dönerken ve gece boyu hiç konuşmadık. Eşim Moralsiz, ben sinirli ama boşvermiş ve suskun bir şekilde bir iki işimi yapıp eşimden önce haber vermeden yattım uyudum ki hep beraber yatağa gireriz. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemediğim için sustum ve hiç konu açmadım, 2 gün boyunca boşvermiş ve neşesiz gün geçirdim. Eşim de hiç konu açmadı. Ilk gün biraz durgun ve dün normale döndü. Ben de öyleymişim gibi dürüyorum a a içim öyle değil. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Benim de iş çevrem, arkadaş çevrem var ama gayet nezih herkes ne yaparsa Eşiyle çocuğuyla ANCA beraber kanca beraberdir. Çok uZattım ama kendimi, derdimi nasıl anlatıcam bilemedim. Bağıramıyorum bilmiyorum, normalde kinci Değilim ama unutamıyorum bu yaşadıklarımı ve en acısı her 2 seferinde içim eşime soğuyor ve geç iyileşiyor. Aynı şeyleri bir daha yaşamak istemiyorum, bu zihniyet bana göre değil ve kendimce bir karar aldım.şimdi konuyu kapattım, yaza nişanlanan arkadaşlarımızın. Düğünü var. Düğün zamanı gelice eşime "ben Düğüne gelmeyeceğim, aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, bak yalnız gelen arkadaşların nasıl kafalarına göre takılıyor rahat rahat zaten bekarlara hayat güzel, sen yalnız git beni nasıl zaptedeceğini düşünmezsin böylece" deyip gitmeyeceğim. Hoş eşim tamam canım diyip gidecek değil ama tek aklıma gelen bu. Hanımlar bana fikir verin, Ven mi yanlış düşünüyorum ya da siz olsanız ne yaparsınız?