Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz beş para etmeyecek adamlarsınız.
Bundan sonra görün bakalım.

Babandan sonra en sevdiğim en güvendiğim güzel gözlü adammmmmm seni çoook çoook seviyorummmmm babamın soyadından vazgecebilecek kadar çok seviyorum seni Soyadını tasıyacagım günü iple cekiyorum <3

Ne kadar güzel bir kadın olduğun farkında değilsin sanıyordum. :)
Aşırı güzelsin ama benden bir tane daha yok demen abartı oldu biraz.

Bazen sıcagına cok ihtiyac duyuyorum.
Ya da cogu zaman buna ihtiyac duyuyorum!

Son düzenleme:
İkinize de çok ama çok aşığım..İyi ki anne olmuşum :)

mutlu olmak istiyorum artık
yarım yamalak sevinçlerden bıktım

Gidiyosun canim annem yaaaa,cok alismistim sana
ne cok seviyorum seni.Allah seni ve babami basimizdan eksik etmesin.

Son düzenleme:
sana çok kırgınım.....iki canlı eşini çok üzdün...ablan bebeğimizden önemlimi????
ve karnım çoooooooooooooooooookkkkkkkkkk aç bana çiğ köfte alırmısın???
ve SENİ ÇOOOK SEVİYORUM.....

sevipde söyleyemediğim şarkılar var, bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler,
Keşke... Keşke 'O' ben olsaydım dediğim hikaye kadınları...
Düşlerim var.
Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim.
Bir adam var düşümde, tam dokunacakken uyandırıldığım
bir 'adam' ...
sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim.
düşümde bir adam var,
benim mi?
bilemediğim...
bir 'adam' var diyorum, düşünüp DÜŞümden ayrı kaldığım..

3 gün boyunca farklı şehirlerde olacak olmanın hüznü sardı beni... En kötü ve en uzak ayrılığımız bu olsun inşallah...

belki zamansiz, belki yersiz, belki imkansiz.. ama iyi ki varsin ve seninle gurur duyuyorum. iki senedir ne zorluklar yasadigini biliyorum ve sonunda tum bunlar bitti ve mukafatini eminim en iyi sekilde alicaksin ve isinde cok basarili biri olacaksin.
Sana soyle soyleyim, eger olmasaydin belki suanda ben avare, hala bi hayalin, olmayacak duanin pesinde biri olacaktim. Asil kahraman sensin. eni tum o uzuntulerin icinden cekip cikardin. guven ve huzur veren kollarina sardin, ve alnima kondurdugun o opucukle beni taclandirdin. Tesekkur ederim hersey icin. Umarim sana layik olabilirim..

Dostlarımın canı sıkkın olunca üzülüyorum onlar gülünce ben daha çok gülüyorum be...
Burayı okuyan KK dostlarım ve okuyamayan-üye olmayan- diğer dostlarım.
Hepiniz iyi ki varsınız.
Sevinçlerinizi nazar diye paylaşmamazlık etmeyin, okudukça-duydukça-hissettikçe duygulanıyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…