Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şşş mesaj atsana ben kendime engel olmaya çalışıyorum ama sen olma tamam mı pıtırcığım, at hadi bi mesaj anlamsız bile olsa bak bekliyorum heee

Son düzenleme:
wuu 12 gün olmuş görüşmeyeli
uyan da haydi buluşalımm nayinomm
ah bizi bu sınavlar ayırıyor hep

Önümüzdeki 2 gün çok sabırlı olmam lazım
Haftasonu bir an evvel geçmesi lazım
Bakalım sonra neler olacak
Sen böyle devam edecekmisin çok merak ediyorum:26:

Bu yaz kaçamak yapıcıaazzz booooll boooollll ! Olur mu,aşk böccüüüü ? 🌅🚣⛵✈🌃❌⭕❌⭕💯

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sana teşekkür etmem gerek.
Bilmediğim belki de önemsemediğim konuyu öğrenmemi sağladın.

ÇOOOOK Özledim Seni çoook ..
bitecek mi gerçekten

6 aydır yaşadığım kabusları son bir gündeki davranışlarınla muhteşem rüyalara çevirdiğin için çok teşekkür ederim gülüşleriyle hayat veren adam...

Sen benim ilk ve son dostumsun. Dertleşmek, ağlamak , gülmek seninle daha bi anlamlı. Umarım 'dostum' olarak gördüğüme hiç pişman etmezsin beni

Ozledimkii hemde cok onca seye ragmen degmeyen biri olmana ragmen aklim sende bi ciksanda kurtulsam...ben unuttum desemde yerin hala dolmuyorrr lanet olasi bi donsen bi mucize olsada donsen...;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dilimi tutamiyorum bir turlu. Uysal bi kediydim panter oldum.

Oysa icimde sana sadece İsparta gulleri aciyor. Dikeni bana batiyor, gulu sana yaniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

off bugünki kavgamız ne kadar saçmaydı, ama hakettin ben sana uzatma dedikce uzattın, ben açtım agzımı yumdum gözümü.....seni çok amaaa çokkkkkk seviyorum uyuzummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…