Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dilimi tutamiyorum bir turlu. Uysal bi kediydim panter oldum.

Oysa icimde sana sadece İsparta gulleri aciyor. Dikeni bana batiyor, gulu sana yaniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewet dilimi tutamiyorum baba....(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mutluluktan uyuyamadığım gecelerimi bana geri verdiğin için çok teşekkür ederim sevdiğim adam!!

Barışmanıza çok sevindim. Ayrılığın ilk zamanı yazdığın mesajlar beni de üzüyordu .

Ya şimdi ne olcak?

Seni başkası ile görmek için hazırdım hazır olmasına da... Bu kadar üzeleceğimi kendimi berbat hissedeceğimi düşünemedim. Sen de gördün benim seni gördüğümü... Sileceğimi tahmin ediyordun seni...Silemedim sende silmedin... Bir sorun yok sıkıntı yok...

Düşünüyorum neden söylemedin. Diyebilirdin hayatımda biri var evet inşallah mutlu olurum. Sende inşallah aradığın mutluluğu bulursun... neden demiyorsun?

Sende halen düşünüyorsun o zaman beni... düşünmeden edemiyorum...

Bizim için bir umut var diye mi düşünüyorsun...

Ben istemediğim kişiye güzel dileklerin için teşekkür ederim derdim. Aynı dillekler senin içinde geçerli derdim...

Bana halen umut verici konuşuyorsun...

adam yapsa bi dert yapmasa bi dert. kaç haftadır alıyor anlasın diyosun da, al demedin diye "almayım şimdi al dedim mi ben sana" dersin diye düşünüyor haliyle. valla bunalıyorum. o da bunalıyor, ne kadar az dinlerse seni o kadar iyi diyor işte napsın!

Son düzenleme:
Sabah erkenden yola cikip kahvaltiya İzmirde ailenin yanina yetismek te varmis.Binlerce sukur Allahim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya sen nasıl bir adamsın

Adamın dibisinnn

Adamın hammaddesisin

Ya sen varya seni anlatacak kelime bulamıyorum adamsın diyorum sadece

Seviyorum seni çok

Cumartesi,cumartesi bu yapılır mı? İnsafsız ! 👅

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Seni çok özledim çok çok! :26: Biliyorum ki herşey yoluna girecek.. Sabır demekten başka birşey gelmiyor ki içimden de, elimden de..
Seni çok seviyorum hep bi önceki günden daha çok seviyorum

Dün buranın seninle çok geyiğini yaptık
Bak girdiğimde senin o yemek yarışması linklerini görmedim oh be dedim kendi kendimeee

Bi ara "ben hazreti fatmayım, kocam da mehdi" diye dolaşıyordun ya ortalıkta,
acaba o günlerden sonra iyileşmiş görünsen bile aslında öyle değil miydi?
Sinsice ilerleyen bir şeyler mi oldu?
İçine şeytan girmiş gibi baktığın için senden uzak durmamızı söylüyor babam. Aaaiiyyyy...😖😶🙈

Sent from my iPhone using Tapatalk

kizlarinizi okutmayan sizler !

erkek arkadasiyla evlenen kizi aha kendi bulmus bir de gezmisler diye yargilayan sizler. kadinlarin yüzmeye bile gitmesini cooook farkli yorumlayan sizler.
acik giyinen bir kadinla fotograf cektirip kocama gösteriyorum diyen sizler. kocalarinizin sapikliklarini büyük bir gururla anlatan sizler, ehliyet kursuna giden kadinlari erkek hoca mi calistiriyormus aaaa ne kadar ayip diyen sizler, aski ayiplayan sizler, ve sizinle insan gibi selamlasanlara bana is atiyor diye iftira atan adamlariniz. ailenizdeki ensest iliskilerin üstünü örtmeye de calisirsiniz.

emin olun sizden kurtulmak istiyorum. burdan kurtulmak istiyorum. Türkiyede yasamak istiyorum. sizlerden uzak.

Yiğit,sen o zaman zorla beni o yarışmaya ikna ettin ya,ben seçildikten sonra vaZgeçtim,bıraktım ya...ilk defa pişman oldum .👑

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben sanirim seni seviyorum güzel adam
Zamaninda yediğim hurmalar şimdi totomu tirmalar elbet ama anladim ki yarim kalan bir şeyler var aramizda.
Biliyorum ne sen gelirsin ne de ben..
Ama seni düşünmek güzel şey, seni düşünmek ümitli şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…