Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ne yaptığını çok iyi anlıyorum ki sen de dedin "beni çok iyi anlıyorsun" diye. senin verdiğin sözleri asla ama asla çiğnemediğini çok iyi biliyorum ve ne beraberken ne ayrı geçen 6 ay boyunca senden de sevginden de şüphe duymadım. sabretmeyi öğrendim ben artık, biliyorum ki ikimiz de başarılı bir şekilde mezun olalım istiyorsun. tekrar başlarsak birbirimizden yine kopamayız dersleri etkiler diye olabildiğince uzak durmaya çalışıyorsun şu sıralar pek başaramasan da. ne olursa olsun şunu unutma gülüşleriyle hayat veren adam; sen bana o şekilde baktığın sürece, özledim derken sesi titrediği sürece ben seni her koşulda beklerim

(şımarma diye bunları sana söyleyememem ne acı )

yeni halimi hissettirebilmişim, ne güzel!
ama bana yazma bir daha olur mu? o eski güzel günler bende sadece sinir yapıyor. anlatıp durma.

Son düzenleme:
Beni anlamaya calistigin ve anlamasan bile denedigin icin tesekkurler... Seni seviyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diyorsun ya başka şeyler anlıyor o diye, bunu marifet sanıyorsun.. şuan sanma ki bunun lafını yapıyorum, ama bana güzel zamanlar güzel şeyleri hatırlatmıyor. aşktan 2 güne dostluğa dönüyorsan, orada aşk olmamıştır, dengesiz bir şeyler yaşamışsındır o kadar. yani demek istediğim şu ki; ona söyleme derken bile hala kafa yapına sinirleniyorum. başka bir şeye değil. hala yanlış bulduğum bir çok şey yanlış. bana güzel şeylerden bahsettiğini sanıyorsun, ama hala yanılıyorsun.

Ahahahahhh
Ne zaman, nerede, nasıl?!
Bence gece olsun ve Taksim olsun elbette.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen uyuyorsun ama ben kk'dayim :)

Bana tahammul ettigin icin seviyorum seni...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

yüreği güzel adam, seni seviyorum ve günün birinde bunu sana da söyleyeceğim mesela ikimiz de mezun olunca olabilir

biri gelir birgün bir çuval inciri mahveder ve o mahvettiği şey ne ise ömür boyu eksikliğini hissedersin artık gelecekte sürekli ona odaKLI bir hayat sürersin .hayat boyu güvensiz hissedeceğini bilseydi yapan kişi yine de yapardı sana en büyük kötülüğü yaptığını bilmeden geçmişten gelen yaptığı şey ile derin yara açan kişi sana sesleniyorum her iki cihanda da elim yakamda bana yaşattığın cehennem günlerinin karşılığı cennet mutluluğu olacak sanıyorsunya Allah o kadar büyükki senin o mercimek tanesi aklın bunu idrak edemeyecek kadar sığ ve ufak

Son düzenleme:
Gelmeyin bana bundan sonra gelmeyin. Ben siz burada daha rahat edersiniz diye, kafanız dağılır diye gelin diyorum. Ama siz buraya gelmek yerine başka yere giderseniz benim o kadar ısrarıma rağmen çok ama çok ayıp etmiş olursunuz işte. Bundan sonra hiç kimseyi evime davet etmicem ve siz de beni çağırdınızda ben gelmicem. Yetti artık bıktım sürekli birilerini çağırmaktan, düşünmekten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni düşünmen hoşuma gidiyor
Bana ilgi göstermen
Adam olman
Yeter artık ya hep seni farzederek yazıyorum bu ne böyle

Son düzenleme:
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ama bi daha yatcaz kalkcaz

Sonra burdasın askıııııımm

Akbatı avm ,iyi dinle beni ! Bugün çok dolanamadım,haftaya yine geleceğim. Cicileri topla...❌⭕❌⭕

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Küstün mü anlamadım?!
Ne demeliydim yani?
İstemezsen tamamdır.
Keyfin bilir.
Bir daha yüzümü görmeme ihtimalini düşünmek bile seni üzecek ama.
Buna çok eminim. ;D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…