Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm suyumuz bitti su siparisi verirmisin

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam 25 yıl oldu annemi kaybedeli, fakat burada binlerce anne ve anne adayının anneler gününü kutlamak varmış kaderde !

Tüm anne ve anne adaylarının "Anneler Günü" kutlu olsun...

yediğim (artık darbe mi dersin, kazık mı) üstünden 1 ay geçti, ben sindirdim de doğum günü mesajı bile attım tam tahmin ettiğim gibi cevap gelmedi.. sende utanma duygusu diye birşeyin olmadığını bildiğimden, muhtemelen kendince bir trip içindesin bebişim.. ne diyeyim tribinde boğul

not: sana kızgın değilim, sen benimle çalışmaya devam etseydin diğer kişinin değerini asla anlayamayacaktım.. ne derler; hacı hacıyı Mekkede, deli deliyi dakkada bulurmuş buldunuz birbirinizi, iyi günlerde kullanın efenim

tüm annelerin anneler günü kutlu olsun Allah basımızdan eksik etmesin onları
ve cennetteki annelerinde anneler günü kutlu olsun..

insallah seneye biz bebek isteyenlerede anneler günü kutlanmak ,anne olmak nasip olur insallah

pessss. şu mubarek aylarda inşallah o iftiranın bedelını en yakınlarından görürsün. bu kadarı gerçekten çok fazla.

Son düzenleme:
Dediğin gibi bu da geçecek bitanem. Sen yeter ki yanımda ol :97:

görmek istemiyorum seni, silmemek için zor tutuyorum.
önüme bakıyorum, geçmişimde kaldınız.
ama sırf uğraşmaya kalkarsın diye zamana yayıyorum.

Siz erkekler nekadar bencilsiniz. Birisinin mutsuzlugunu, acisini paylasip ortak olmak yerine kendi keyfinizi dusunmeseydiniz, evde sizi bekleyen biri olduğunu hatirlayip arkadaslariniza vakit ayirdiginiz kadar ona da vakit ayirsaydiniz, her barış anlaşma sindan sonra eski cekilmez kimliginize donmeseydiniz, cocuklarinizin iki kisinjn ortak ürünü oldugunu hatirlayip birakip bırakıp kacmasaydiniz , karsiliksiz sevgiye en azindan kucuk bir tesekkur edebilseydiniz belki size de cennet teklif edilirdi.
Anne olmak tum erkekleri maruz gormemizi mi gerektiriyor ?

Sana şuan bir kıl oldum bir sinirim böyle gebertirim bıraksalar senin yüzünden kıçım dondu dışarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 yldır her sene benim anneler günümü kutlayan sevgilim
yine çok mutlu ettin ki beniii
seni çok seviyorum bitanemm

Dimeh doğum günü mesajı attın ve benim bundan haberim olmayacağını sandın... çok yanıldın bacım, benim ensemde bile gözüm var :))

pişman olacağım bir şey yapıcam ama önce analar gününu kutlayacam... yada önce pişman olucam sonra kutlayacam )))

Her geçen gün sana olan sevgim katlanarak büyüyor. Allahım bizi birbirimize eş kılsın.

canım arkadaşlarım benim, ne güzel dostluklar kardeşlikler kazandık 4 yıl içinde, 1 ay sonra ayrılacak olmamız çok can sıkıcı hepimiz aynı şehirden gelmiş olsak da aynı çatı altında yaşamak gibi olmayacak canımsınız yerim sizi ben

Alistim sana..alismak sevmekten daha zormus yaa noluyo anlayamiyorum...bugun canimi slktin moralisizim belirsizim...ben olumluya giderken sen olumsuza mi donuyosun anlayamiyorum...oyalama beni ugrastirma olcaksa olsun yoksa alistirma kendine..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…