Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bitanem, kocam olacak hayatımdaki en özel adam .. Seni çok seviyorum. Şu an zor günler geçiriyoruz ikimiz de. En mutlu zamanlarımız yaklaşırken olmayacak şeyler oldu. . Ama sen yanımdasın ya, senden destekle güç buluyorum.

Neyse ki çok az kaldı, 4 buçuk yıldır beklediğimiz günler yanıbaşımızda bizi bekliyor. Biz de ona koşuyoruz el ele.

SENİ ÇOK SEVİYORUM. .

Düşünüyorum da.. Beni böyle mi bekledin? diyesim geldi. Beklediğin olsaydı burnundan gelirdi... Yırttın bence.
Ama her an her düşündüğümü söyleyemiyorum işte.
(Dejavu oldum)

Ne düşünüyorum biliyor musun; sevdiğim, değer verdiğim insanlarla ben konuşamıyor yakın olamıyorken bir başkasının ona yakın olmasını kıskanıyorum bazen...
Biraz geç toparlıyorum bazı şeyleri. Ama şimdi söyleyemem(!?).

Annemden otesin hayatta tanidigim en iyi en mukemmel en ozverili insansin yok yok meleksin... keske senin gb olabilsem... keske sen annem olsaydin ve ben sevgiye ac kalmasaydim... ve gostermekte bu kadar zorlanmasaydim...

Soyleyemesrmde seni cok seviyorum

Aslinda surekli boynuna atlayip sarilip opesim var ama ogretilmemis uygulamamisim bastirilmis duygularla eziliyorum karsinda anla hayranlikla bakan gozlerimden...

Butun yardimlarin icin sagol... allah binkere razi olsun... ins bende sen yaslandiginda layigiyla sana bakabilirim...

Dunyanin en sansli gelini benim... iyiki annemsin... esimden de daha otesin... belli edemesemde iste oyle....

her şey bir tesadüfle başladı, boşanmam ve seni tanımam.. önceleri aklımın ucundan bile geçmezdi yeniden başlamak.. şimdi sen varsın, bakışlarınla, anlamsız hareketlerinle.. ne istediğini bilmiyorum, geçici duygular istesen diğerleri gibi çoktan yapışıp kendini belli etmiştin. bazen bana hayran hayran baktığını düşünüyorum bazense çözemediğim kadar kızgın. şunu bilmeni istiyorum seni önemsiyorum sonu her ne olursa olsun.

seni coook sevdim sevdigim seni tanidigimda tamam dedim artik o yanliz stresli mutsuz gunler geridekaldi kalbimdeki bosluklari senin varliginla sevginle doldurmustum fakat sen benim sevgimi hakketmedin sana veedigim degerin sevginin dortte birini bile bana vermedin hep kendini dusundun kendi duzenine beni katmak istemedin vazan kucuk gordun bazan onemsemedin bazan deli bazan simarik gordun gordin de sana olan sevgimi askima olan fedakarligimi saygimi hic gormedin o yuzden icimi cok acittin guvenimi sarstin alti yil boyunca yanliz dort duvar arasinda beklemenin bedeli bu muydu suan karnimda senden bir parca tasiyorum ama senin sevginden sefkatinden yanliz bebegimi tasiyorum deymezmis ardindan o kadar goz yasi dokmeye sen sen varya benim sevgimi hakketmiyorsun ....

seni tam olarak unutmadığım bir gerçek ama senden vazgeçtiğim bundan daha gerçek. şükürler olsun bu günleri görebildiğime. senden vazgeçtim ve şimdi daha raht nefes alıyorum. yüklerim hafifledi. mutluyum

Bu gece de beni ağlattığınız için geberin inşallah.
Defolup gitmeme az kaldı.
O zaman belki kıymetimi anlarsınız biraz.
Belki de aynı öküzlükle devam edersiniz bilmiyorum. Ama inşallah bir şekilde acı çekersiniz de beni ne duruma soktuğunuzu idrak edersiniz.

Babam, bugun elini degil ama topragını opmeye geldik..Mis gibiydi..Yattıgın yerden gulumsedin yine bana, o her zaman ki guclu, dimdik durusunla "iyiyim ben kara kızım, merak etme" dedin sanki..Yokluguna alısamıyorum be babam..Ablam daha metanetli..Ben yapamıyorum..
Sana dokunmadan, sesini duymadan bir gun gecirmedim ben..İcimi kanatıyor bedeninin yanımda olmayısı..Ama huzurla ayrıldım cam agacının altındaki yeni evinden..Huzurlu oldugunu hissettim ilk defa..Topragın bile guc verdi bize babam..

Ben senin hayat dolu o gulen yuzune dokunmadan, sesini duymadan nasıl yasayacagımı, buna nasıl alısacagımı bilmiyorum..Özledigimde yanına sıvısıp kafamı gogsune koyacagım bir bedeninin olmadıgı gercegiyle yuzlestigimde, parcalayasım geliyor kendimi..

O yuzden arada sırada ruyalarıma gel, kendini goster bana emi? Bununla basetmemi kolaylastır..
Dogrumu yanlısımı soyle, rabbimden sonra annemle beraber yol gostericim olmaya devam et..

Bayramlıklarımı giymeye gidiyorum diye girdin ameliyata..
Bayramın mubarek olsun yoldasım..Işıklar, nurlar icinde dinlen..

Kendinden hiç hoşlanmayan pek çok insan gördüm; bunlar önce başkalarının kendileri hakkında iyi düşünmelerini sağlamaya çalışırlar. Bunu başarınca da bu sefer kendileri de kendileri hakkında iyi düşünmeye başlarlar. Ama bu sahte bir çözümdür; bu başkalarının otoritesinin altına girmeyi kabullenmektir. Size düşen görev kendinizi kabullenmenizdir; benim sizi kabullenmemin yollarını aramak değil..
Nietzsche Ağladığında

Bazen kabullenmekten başka çare kalmaz insana..
Gitmek gerekir..
Susmak gerekir..
En güzel yerinde yırtıp atmak gerekir..
sana söyleceğim ne çok şey vardı oysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…