Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz de böyle garibiz.
Umarım canın fazla sıkılmaz...

gözümüz aydin, kafayida yedim artik

bütün düsüncelerimin, hareketlerimin, adimlarimin, dualarimin yolu ayni yola cikiyor
bilsen ekstradan bayram edersin

hey masallah

Kendine azıcık değer versen,dünyadaki gerçekleri görebilsen,şu illetten kurtulabilmek için çaba harcasan ne olur sanki ! Kendin için kendin...

Hala nasıl arıyorsunuz annemi, babamı???
Yüzsüzlük artık bu ya. =S
Annemler de hiçbir şey olmamış gibi sizinle konuşuyor ya.
Hatta buluşma planları bile yapacaksınız utanmasanız! Yuuhhh!
Anneme - babama da yuh. =(
Bana iğrenç geliyor bu durum.

el kadar çocuklara diğer torunlarınla nispet yaptın...
ne sandın...
babane diye boynuna sarılacaklarını mı?

hayatta herseyden once insan olmak onemli
bencillik seni yukari cikarmaz sadece assagi ceker

Özledim seni be odun. Hani beni sinir etmek için hep uyuz derdin ya inan onu bile özledim.

YA SENIN DERDIN NE EMBESİL NE ANA KUZUSUSUN SEN BE INSAN BIRAZ BENIMLE İLGİLENİR AYI!!!!!!

İyi ki sizinle aynı şehirde değiliz.
Herkesin moralini altüst edip gittiniz.
Şaka gibisiniz. Fazlasıyla sevgisiz ve sığ ...
Ve ruh sağlınız feci halde bozuk. =(
Bu yüzden yanınızdaki çocuklar da sizin gibi ruh sağlığı bozuk bir birey olarak topluma karışıp birilerine zarar vermek için büyüyecekler. =((((((((

ben sana ne desem eksik kalır biliyormusun bu kadar dengesiz birini bir daha tanıyacağımı hiç sanmıyorum açıkçası Allah seni düşman başına vermesin çekilir dert değilsin!!!

Ilk askim tam 4 yil

Ayrilmak zorunda oldugumuzu bilip son kez izmir otogarinda sen disarda ben otobus icinde saatlerce aglamistik. Sanki biliyorduk baskalariyla mutlu olamayacagimizi.

Sen evlendin. Annen icin yaptin bunu biliyorum. Hep saygi duydum beddua etmedim hic. Ama hic unutamadiim seni bizi her seyimizi

Sonra ben evlendim. Ne ben ne de sen mutlu oldun sonra bosandigini duydum ama hic konusmadik takismazdi da zaten bize. Bende mutsuzum bazen evliligimde biter mi bilmem benim ki de ama bitse de yasaksin bana donusu yok simdi hep bu sarkiyi dinlerim sen bilmezsin.

Emre AYDIN in sarkisini

KIMSE OLMADI SEN GIBI...

seni sevdiğimi anla.. bırak şu ailenin sapma sapan şeylerini ve kendine gel .. aşık olduğummmm ayaklarımı yerden kesen aklımı başımdan alan adama dönn artık....... kaçıp gidelim çok çok uzaklara sadece sen ve ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…