Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin için yaptıklarımi değil kimse , kendim için dahi yapmadım. . Seninle evlendim..
biliyorum , kültürlerimız farklı , biliyorum, hayata aynı yerden bakmiyoruz..
biliyorum , seni belkide başkası benden daha mutlu edebilirdi. .
Ama inan , kimse ama kimse seni benim sevdiğim kadar sevemez..
deseler ki , ölüyor, ancak kalbini verirsen yaşayacak , inan bir saniye düşünmem. . Çıkarır veririm kalbimi yerinden..

Bazen kavga etsek te , aslında her an seni çok çok çok seviyorum. .....

Sen benim kendi içimdeki çatışmalarda bile beni yalnız bırakmıyorsun, uğraşıyorsun..
Acayip çelişkili oluyorum yer yer..
Aslında olmaması lazım gibi ama bazen unutmak da istemiyorum.

Sağir mi oldun ya duymuyor musun icimin nasil yandığıni,cigliklrimi,haykirislarimi duymuyor musun.

Gittin şimdi sen, yoksun yanımda
Bir şey istemem...

Bir tek ben bilirim seni sevdiğimi bir de sen biraz...

Onca olanlara ragmen ve yillar gecmesine ragmen dusunmedigin gun yok. Ve burnumun diregi sizlayacak kadardualarimda ilk aklima gelecek kadar ve senin icin rabbimden hayirlar dileyecek kadar cok sevdim.

Seni boyle seven bir insani nasil birakabildin?

Hırçın bir deniz gibiydin sen,
Öfkesiyle ürküten,derinliğiyle büyüleyen...

Aynı hırçın bir deniz gibiydin sen,
Bir okadar korkulan ve bir okadar vazgeçilmeyen...

Dalgaların sesi gibiydi sesin,
Huzur veren...
Her seferinde başka diyarlara sürükleyen...

Ve aynı hırçın bir deniz gibiydin sen,
Dalgaların arasında boğulan yalnız ben...

S.K.

Senin bur tek kizinim. Ne vardi sanki bana bir yoldas bir sirdas bir baci olsaydin. Tum derdini sana anlatabilecegim kadar yakin davransaydin bana.
Cocukluguma gecmisime baktigimda bi kere bile ski ski sarildigibi hatirlamiyorum. Devamli kizmalarin aklima geliyor. Oysa sessiz icine kapanik biri yapti bu davranislarin.
Annesiyle arkadas gibi olanlari cok kiskandim bu yuzden.
Hayatimin en buyuk eksikligi oldun bu yuzden.
Bari aybi seyi kizimada yapma bari kuzenini kizimin yanindaondan daha cok sevme ki onunda boynu bukuk kalmasin.
Ya bana bi baci dunyaya getirseydin yada bana baci olsaydin. Dunyada yalniz birakmasaydin.

Bir iyiyim, bitti diyorum hatta sinir oluyorum sana ama bir bakıyorum seni arıyorum...
Garip çelişkilerde bırakıyorsun beni

Hayatımın hatasını yapmamı engellediğin için teşekkür ederim.

Artık evine dön be kadin. Go home Yankee!
Kendi başını yakan güzel kardeşim hanımını al başımızdan artık kendini yaktn niye bizi de yakmaya çalışıyorsun
Senin kaderinde hep bi cile varmis

Yıkılır mıyım sanıyorsun? Sarsılmam bile! Cam gibiyim, bazıları ne kadar kırarsa kırsın; kırıldıkça keskinleşirim!

Ben, yarım aklımla ben,
Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken.
Ben, yarım aklımla ben,
Sandım ki güzel biter, gerçekse eğer.

Yok, çıkmıyor sesin kör kuyunda,
Benden aldıkların neden benden fazla ?
Yok, yapamam kalamam kör kuyunda,
Benden aldıkların neden benden fazla ?

Son kez görmeye gelemedim seni dayanamazdım çünkü,
o minik siyah patilerini bir daha sevememek
Senin acıların son buldu bizi acılara bırakıp gittin canım oğluşum mimi'm

Muhasebecime sesleniyorum, stopaj için aramadın henüz gece kabusum oldun. Dükkan sahibinin trilyonluk dükakanının vergisini + vergisinin vergisini bana ödeten sisteme de yazıklaaar olsun

Nasılda değiştin son bir ayda pamuk gibi oldun umarım hep böyle anlayışlı sevecen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…