Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni kaybetmek istemiyorum en yakın dostum masumiyetini kaybetmeni de ama buna gücüm yok

Mesaj attın ve kayboldun. =)
O kadar mı heyecan verici senin için?
Bakalım altından ne çıkacak.

Benim kalbim senden başkasına atmazken nasıl bir çırpıda kırabildin... Ve neden bu ayrılığı reva gördün bana be sevdiğim

sevgili anne,
bugün saçımı kokladığımda sen gibi koktuğumu farkettim.. Belki de beynimin bana bir oyunuydu bilmiyorum.. yazı yazarken de , resim çizerken de tıpkı sana benzediğimi fark ediyorum.Anlık bir şey bu bir anda farkına varıyorum ve beni kahrediyor... hep olmaktan korktuğum kişiye benzemeye başladığım düşüncesi, benim için çok acımasız. Üzgünüm..

Anne derdin ne benimle bazen anlamıyorum..
Eski kafalı davranma artık.
İlla ben bir derdim olduğunu söyleyip(bazen de ben söylemicem sen anlıcan) susunca sen doktora gidelim dicen dimi? Ya da yapılması gerekeni kimse söylemeyince sen söylicen...
Ben gidelim deyince, başkası söyleyince olmuyor kızıyorsun. Aklım fikrim yok mu, kendi isteklerim düşüncelerim yok mu benim?
Yok evham yapıyorsun yok jinekoloğa gidilmez öyle habire(ne habiresiyse onu da anlamıyorum, arada yıllar var 2 kere 3 kere belki).
Ben ilerisini düşünmem kendimi düşünmem gerek dediğimde terbiyesizce şeyler söylüyormuşum meraklıymışım gibi konuşup şimdi ben gitmeye gerek görmediğimde senin bana aynı endişeleri bahane edip söylemen ne kadar garip dimi anne?
Çok sıkılıyorum gerçekten, bir de ne dediğini bilmez ben oluyorum ki aynı konuda fikrim hiç değişmedi hala aynı şeyleri söylüyorum.. Kararlarımı düşüncelerimi söylediklerimi bu kadar sorgulamayın. Artık küçümser gibi davranma!
En ufak şeyi gizli yapmam lazım resmen hiç gerek yokken sırf boşa laf dinlememek için.
Tamam belki konu benken daha çok korkuyorsun ben söyleyince inkar ediyorsun ben önemsemeyince de tam tersi.
Ama gerçekten olmuyor. Bir de haksız yere büyük laflar yemesem bari...
Ben çok kırıldım...

Sevgili ex kocam.
Sözde beni deliler gibi sevdin ve bende sana güvenip evlendim. Nisanliliktan evlilige, evlilikten bosanmaya kadar elinden gelen her pisligi yaptin. Cok merakliydin ya su bosanmaya, bosandik iste. Ne olurdu sanki kiymetimj bilseydin, deger verseydin, sevginin hakkini verseydin. Suan evimizde olsaydik. Gercegimi bilmek istiyosun. Evet mutsuzum. Yaktin, yiktin, gecip gittin. Seninde benden farkli oldugunu sanmiyorum. Sende mutsuzsun. Eminim beni cok özlüyosun. Sen bi tek beni sevdin, ama sevmeyide beceremedin. Pismanligim yok. Elimden gelen herseyi fazlasiyla yaptin. Bunu sende iyi biliyosun. Ama sen suan yaniyosun. Cünki evliligimizi sen yiktin. Geliceksin kapima. Biliyorum. Hemde bin pisman. Ama benden sana acik kapi yok. Sen bittin benim icin.
Ha bide aferin sana, o mübarek insan olarak gördügün ananin beklentilerini bosa cikarmadin.

Neydik biz seninle, sevgili mi yoksa dusman mi
Neydin ben senin icin siradan bir sevgilimi.
Oylece mahvettin bizi. Yillarimizi, anilarimizi..
Oysa ne cok sevmistim seni.
Sen benim her seyimdin, hayatimin devamini gecirmek istedigim tek kisiydin.
Ama sen beni hic boyle delilircesine sevmemissin..
5 yil koskoca 5 yil basimin ustunde tasidim seni ..
Cok sevdim be seni cok ..
Simdi ne yaiyosun mutlu musun bilmiyorum ama ben degilim ..
Etrafimdaki insanlara belli etmemek icin dik durmaya calisiyorum ama canim oyle bir yaniyor ki ..
Keske bu bir kabus olsa ama degil.

Hoscakal omrum,sevdigim,biricik askim hoscakal..

Soyadını alsaydım, cocuguna hamile kalıp seninle dogursaydım... Cok ozlendin mon petit couer...

Ya ben seni ilk gördüğüm andan beri ''ben bu adamı severim,hem de çok güzel severim'' dedim..
Gelsen ya keşke.

Seni bekliyorum yıllardır neredesin ? Beklemek yormadan gel artık ...
Geldiğinde anlayabileyim ama senin sen olduğunu belli et....

Her şeyi, herkesi affetmek istiyorum. Bir daha hiç tereddüt etmeden. Asla pişmanlık duymadan. İçimde hiç kimsenin yükü kalmasın istiyorum...

Başladık yine burnum şöyle çirkin, böyle büyük, öyle şekilsiz falan muhabbetlerine. Isırtacaksın bana o burnunu en sonunda. E madem bu kadar şikayetçisin git estetik yaptır be adam?! Git kırdır, yat bıçak altına. Kolaydı sanki. Burun senin vücut senin. 50 kere sordun, 50 kere söyledim, ben bayılıyorum senin burnuna. Fikrimin senin için bir önemi yoksa neden 50 kere soruyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…