Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

O söylediklerini yapmaya ben de bayılmıyorum ama işte anlatamıyorum derdimi çünkü anlayacak yok.
Ayrıca bazı söylediklerini de ben yapmak istedim ama izin vermeyen, versen de istediğin gibi olmadı diye azarlayan, öfkelenen sensin, insanı soğutuyorsun haliyle, insanın elini eteğini çekmesini sağlıyorsun.
Bugün canın kavga istiyor belli ki eften püften sarmaya başladın yine.
Tutulma etkisini gösteriyor gibi.
 
Bir de hiç mi konuşamayacağız, hiç mi bir şey söyleyemeyeceğiz diyorsun ya zaten ben kendimi bildim bileli haklı haksız en çok sen söyleniyorsun ve büyük bir öfkeyle. Oldukça susturdun, bastırdın beni bu hayatta. Asıl sen istediğin gibi bağır çağır kız aşağıla ben mi susayım? Benim demem lazım bunu!
Sen kendini melek herkesi de kötü, düşman görüyorsun, aş şunu artık. Yaptıkların hep haklı gibi geliyor sana ama değil. Başkasında kızdığın şey sende de var! Biraz kendine bak acaba ben ne yaptım/yapıyorum da böyle oluyor, biraz da başkaları kötü şeyler yaptı/yapıyor ama bu insana bunun acısını çektirmem gerekiyor mu diye de düşün.
Haksız olmaktan ödün kopuyor ama bu süreçte de oldukça haksız oluyorsun.
Valla hiç kavga edesim yok, çok canın istiyorsan kendi başına sinirini atacağın bir yol bul!
 
İnsana da eşyaya da aynı şekilde davranıyorsun, istiyorsun ki ben hor göreyim, sert davranayım, bir şeylerin hıncını alayım ama o kırılmasın. Eşya düşünce ya da kırılınca, karşındaki insan da sana tepki verince ekstra sinirleniyorsun. Bunları evde yapıyorsun ama. Kendine de yapıyorsun arada gerçi. Sana denge, huzur, öz şefkat, öz saygı ve karşındaki insanlara da saygı göstermeni, onların da kendinin de hakkına girmemeyi başarabilmeni diliyorum.
 
Hoş geldin hayatıma güzellik 💗💗💗Ve hoşça kal😔
Sana hoşçakal demiyorum, gidişini kabullenmıyorum😔Hayatıma kattıgın renkler hep var olacak küçük kelebeğim, benim küçük tatlı can yoldaşım, köpeciğim :KK68: Bir çok insandan daha cok katkı yaptın dünyaya, bir cok insancıktan değerlisin canımın içi💗Biz seni sevdik, seviyoruz, senin verdiğin sevgi ve yasattıgın güzellik için teşekkür ederim güzel CAN💗💗💗Her varlığın kavusacagı o güne kadar cicekler içinde uyu, kucağımda uyur gibi😔🌸... Yalnız değilsin, hep yanındayım, senin beni küçük güzel sevgi dolu kalbınle yalnız bırakmadıgın gibi güzel yavrum💗💗💗😔😔😔
 
İsrafçısın, yazık günah. Bir de sinirlenip duruyorsun kendin yapmamışsın gibi, canımızı sıkıyorsun. Bereketsiz olur böyle.
 
İsyan ettiğin neredeyse her şeyin kolay çözümü var ama bunu yapmayıp sürekli isyan etmen çok canımı sıkıyor.
 
Hay ben senin.....

Sanki benim paranoyaklığım, paniğim, abartıcılığım sana geçmiş...
Ama işe bak ki sana göre yine sen haklısın ben degilim.

Ah bu ben... Kendimi nerelere koysam...
 
Kendini de bizi de yoruyorsun yeter artık. Çocukluğu da bırak.
Bana her şeyin dört dörtlük bile olsa tatmin olmazsın gibi geliyor.
 
Yazık günah ya, sanki ziyafet vereceğiz, üç kişiyiz sadece. Hepsini yesen bünyeye zarar, yemesen çöpe gidecek o da bereketsizlik, bir de gereksiz yere yoruluyorsun yaparken...
 
şuan benim için o kadar anlamsızsınki.bi süre bu anlamsızlığınla kal.
 
Kosssskoca boşa geçen 20 yıl, keşkelerimle geçecek bilmem kaç yıl, nasıl bitecek,nasıl kurtulacağım bu belirsizlikten....
 
Hayattır, insanız olur öyle falan deme hiç sen tamam mı hep suçlayacak birini ara!
 
Sen hizmet etmeyi seviyor olabilirsin ama beni karıştırmasan keşke.
 
Bana cesursun dedin cesur olsaydım şuan bulundugumdan farklı yerlerde olurdum. Yaşamak korkaklarin işi.
 
El altından yapacağını yapıp sonra salağa yatmaların, melek edasına bürünmelerin yok mu? Git kendine bul bi çömez, ona anlat artık , ben yemeyeli çok oluyor.
 
X