Arkadaslar estetik ameliyat oldum.Burnum çok şiş hala anlamadım nasıl olduğunu ama güzel diyen de var burun delikleri farklı oldu sol taraf çok az asagida sağ taraftan sonuca gelince fatih dagdelen ilgisiz bi doktor 7.200 tl verdim.Muhammed dilber gitseydim diye çok düşündüm ama yapıcak bi şey yok bana sorarsanız istediğim gibi deil şu anda barış cakir,muhammed dilber,Salih emre üregen sevmesemde istanbul da kafası karışan estetik olmak isteyip te doktor bulamayan kesinlikle bence bu ucunden birisine olursa pişman olmaz.benden size arkadaş tavsiyesi inşallah şişlikler çabuk iner de burnum istediğim gibi olur.Bide bence estetik biraz şans vücut kabul edicek kemikler düzgün olacak kimine çok güzel oluyor kimine bi işe yaramıyor ben kesinlikle buna kanaat getirdim.Cunku olan arkadaşlarımın aynı doktor Burunlari süper benim içime sinmedi ama çok şiş anlayamıyorum yamuk doğru mu şişlikler den doktor a gittim dün bir sürü bekleyen hasta var beyefendi koştur koştur canli yayına gidiyo dedi gelicem hemen adam paraya yapıyo resmen tamponlar bile asistan arıyo.asistani aradım ben çalışmiyorum dedi bu gittim hastanede sizi başından gondermek için elinden geleni yapıyo diyeceklerimm bu kadar