Doğuma Hazırlık Fatıma ana otu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kirmizi_beyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
136
42
34
Bu otu daha önce doğum yapan bi arkadaşımdan aldım 37.haftadayım arkadaşım da bu haftalarda suya koymuş ve doğuma gidene kadar içmiş bana da öyle yap dedi otu suya koydum açıldı o sudan içiyorum ama forumda okuduğum hep doğuma giderken suya konulması tavsiye ediliyor şimdi çok korkuyorum ya bebişim suyu içtiğim için erken gelmeye kalkarsa diye... :KK43:

merhaba canım bizde yengem için kullnadık suyundan filan içmedi doğuma giderken kolay doğum olsun diye dua okunuyor
suyun içine konuluyor ben öyle biliyorum ama korkma birşey olmaz canım

Bende suya bırakılıyor doğuma giderken, çiçek açtıkça rahim de açılıyormuş diye duymuştum.

Eşim suyunu hep içme bir zararı da olabilir dedi ondan da korktum şimdi suyun içinde kalsın mı yoksa çıkartıp doğuma giderken tekrar mı koyayım bilemedim

Icine dua falan okumadıysan cıkart bence korkma doğumun erken olmaz bir ot yüzünden :)

bu otun suya doğum sancılarınız başladığında koyulması gerekiyor daha öncesinde değil ve suyu içmenizede gerek yok. birde doğum olur olmazda sudan çıkartılması gerek.

X