Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Galiba iyi bir yerde oturuyorsunuz. Varoş emziğidir. Çok çocuklu yıkık, dökük evlerin olduğu bakkallarda bol miktarda bulunur. bakkal ve büfelerde arayın ama tarife uygun yerlerde olur.
Şimdi baktım evde bulamadım. Ama adı fatoş değildi. Bu emzikler 1-2 liraya satılıyor. İllaki sarı olsun demeyin, Beyazları da adi plastik. Yani daha yumuşak. Galiba bebekler daha kolay emiyor. Değişik formları var. Bulduğunuzda her çeşidinden alın ki bebeğiniz arasından beğendiğini seçsin. galiba sağlıksız diye satması yasak olabilir. Ama çok cocuklu ve dar gelirliler 15 lira vermiyor bir emziğe. Yani bulunduğunuz şehirde bir yerde mutlaka var.
Ben baküde yaşıyorum burda bile bar Fatoş emzik :) ben hiç kullanmadım ama Türkiye de civil mağazasında gördüm diye hatırlıyorum yakınlarınizda civil mağazası varsa bakın
merhaba hala bulamdıysan ve ihtiyacın varsa özleden adres at canım bulup kargolarım sana.bizde gece yarısı tüm arka mahalleleri gezdik çocuğum emer belki diye ama nafile onuda almadı ama bulmuştuk biz .
merhaba hala bulamdıysan ve ihtiyacın varsa özleden adres at canım bulup kargolarım sana.bizde gece yarısı tüm arka mahalleleri gezdik çocuğum emer belki diye ama nafile onuda almadı ama bulmuştuk biz .