- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- Konu Sahibi Terazikizi
Merhaba hanımlar, ben fazla duygusal bir insanım bu yüzden mantıklı davranmayıp kendimi kulladırdığım çok oldu ama artık aşmaya çalışıyorum önerileriniz neler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o konuda bir problemim yok ama örnek vereyim, biri bir hata yapar sonra özür diler benimde içim kıyılır affederim ama hayatımı olumsuz etkiler bir daha hata yaparsa kendimi kötğ hissederim.özgüvenini yuksek tutmani tavsiye ederim.
Kimseye acima daha dogrusu guvenme insanlarin cogu rolcu inanmaMerhaba hanımlar, ben fazla duygusal bir insanım bu yüzden mantıklı davranmayıp kendimi kulladırdığım çok oldu ama artık aşmaya çalışıyorum önerileriniz neler?
Onda haklısınız ama arada çok polyannacı davranıyorum onu aşmam lazım gerçekten.Kimseye acima daha dogrusu guvenme insanlarin cogu rolcu inanma
Dhdiğinizi uygulayacağım Sağolun.Affedebilirsin, ama hakedeni affet.
Kalbinle degl aklinla dusun.
Yada secim yapman gerektiginde kendi kendine dusun : mantikli bi insan ne yapardi su an? Diye
Aynen bundan sonra mantık olarak bakacağım.Ailem dışında kimseye eyvallahım yoktur.
Bir de yapılan yanlışlara bağlı, özür dilenince unutalacak birşeyse uzatmam tabiki.
Ama beni çok üzen bir durum oluştuysa sonra da özür diliyorsa umrumda bile olmaz.
Size tavsiyem herşeye evet demeyin hayır demeyi öğrenin. Herkesin istediğini yaparak kıymete binmiyorsunuz. Kendinizi iyi hissedecekseniz ve sonrasında pişman olmayacaksanız yapın.
Bu yüzden iki kere düşünün sizi üzen insanlardan uzak durun.
Katılıyorum size tam aynı durum, işin kötü tarafı benim hayatıma yansıyor sınavlarıma mesela düşük alıyorum sonra, bilinçli pislik yapıyorlar belki de rakip gibi görüp, mantıkla bakmak lazım.Bende öyleyim kim ne kadar kötülük yaparsa yapsın üzgünüm dese hemen unuturum. öfkem sinirim bi gün bile sürmüyor herşeyi unutuyorum gecen gün saatlerce ağladım böyle bir insan olmak istemiyorum allahım kızdığımı kırgınlığımı unutmak istemiyorum artık dedim ama yok ha ben de aşırı özgüven sahibi vs vs bi insanım ama bu konu çok ayrı aşırı duygusalm kötülükleri unuturum ben hiç aşamadım inşallah sen aşarsın.
Ben 21 yaşındayım.Bi süre sonra duygusal olmamanız gerektiğini anlıyorsunuz. Kaç yaşındasınız acaba?
Anladım.. Bu duygusallığınız erkek arkadaş konusunda mı yoksa genel olarak insanlara karşı mı böylesiniz?Ben 21 yaşındayım.
Yok genel olarak bir kıymama durumu var insanlara karşı bende , bende kızıyorum kendime.Anladım.. Bu duygusallığınız erkek arkadaş konusunda mı yoksa genel olarak insanlara karşı mı böylesiniz?
Ben de sizin gibi çok duygusalımdır ama kendime engel olmaya çalışıyorum çoğu zaman. Siz de engel olmayı denemelisiniz. İş sizde bitiyor yani.
Ben artık mesela her insana şüpheci yaklaşmaya başladım. Her lafın altında yalan ararım ve güvenmem. Bu yüzden duygusallığım bir noktada kırılıyor.
Bence böyle bir özelliğinizin olması güzel bir şey. Sadece biraz dozunu azaltmayı deneyin, tamamen yok etmeye çalışmayın duygusallığınızı.Yok genel olarak bir kıymama durumu var insanlara karşı bende , bende kızıyorum kendime.
Haklısınız ama kendimi nasıl dengeleyecrğim onu bilemiyorum sanırımBence böyle bir özelliğinizin olması güzel bir şey. Sadece biraz dozunu azaltmayı deneyin, tamamen yok etmeye çalışmayın duygusallığınızı.
Ben zamanla başarabileceğinize inanıyorum, en çok da biri sizi kırınca anlıyorsunuz duygusal yaklaşmamanız gerektiğini. Kendinizden ödün vermeyin yeterliHaklısınız ama kendimi nasıl dengeleyecrğim onu bilemiyorum sanırım
Bende bir terazîyim hayır demesini öğrenMerhaba hanımlar, ben fazla duygusal bir insanım bu yüzden mantıklı davranmayıp kendimi kulladırdığım çok oldu ama artık aşmaya çalışıyorum önerileriniz neler?
Ben zamanla başarabileceğinize inanıyorum, en çok da biri sizi kırınca anlıyorsunuz duygusal yaklaşmamanız gerektiğini. Kendinizden ödün vermeyin yeterli
Umarım bende öğreneceğim teşekkür ederim.Bende bir terazîyim hayır demesini öğren