Fazlami abartiyorum sizce ablalarim :(

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
Merhabalar ben 17 yasindayim sevgilim de benle yasit bunun abisi askere gitti ve abisinin nisanlisi varo da 21 yasinda buraya kadar hherşey güzel sorun su ki bu abisinin nisanlisi sürekli bunlarda yatip kaliyor yemeğe geliyor gidiyor evine de sevgilim birakiyor. Sevgilime sürekli satasiyormus , boyle bizimde iliskimize çok burnunu sokardi ben bunu azarladim bir kere o zamandan beri bisey yapmiyor dunde bunlarda kalmis bu kiz bende sevgilime istemiyorum artik boyle her gün her gün dedim aldigim tepki sen karisma oldu. Ne yapayim simdi ben ? Ne kadar evde anne baba olsa da haz almiyorum.
 
Son düzenleme:

34ist

08/11/2014 Mis kokulu oğluşum.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
3.953
2.122
anlamadığım şey neden orda kalıyo yani nişanlısı askerde ise kendi evi yok mu nişanlısının anne babası birşey demiyomu çok saçma geldi banaa arada bi gider tabiki kv kp var ziyaret amaçlı ne bilimmm.sana verdiği tepkide bence hiç hoş değill gerekirse karışırsınn oda seni kırmadan birşey söylebilirdi ne bilim analamdım ben bu işten birşey bence tepkini koyy derim benn.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 613 gün geçti.

sosyologelin

O'nunla herşey daha güzel
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
436
16
Tatlim erkek arkadasini al karsina konus. Ona senin nasil onu onemseyip onceligin yapiyorsan aynisini ondan bekledigini soyle. Antipati kurmasini ve anlamasini iste. Eminim anlamaya calisacaktir. Yasiniz daha cok kucuk normal bunlar kuzum. Biz nisanlimla bu yaslarda tanistik simdi alinip kizdigim seylere inan guluyorum. Hic sıkma tatli canini.
 

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
952
102
kız neden kalıyo ben onu anlamadım...hani nişalısı olsa neyse.....sen sevgilinle aralarında birşey mi var diye düşünüyosun ?
 

zoramaguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
395
121
31
Daha neler nasıl bir kız o nişanlisi yokken orda kalıyor:-:-)-( seninkinin ailesi evde başka genç kardes varken nasıl izin veriyor kalmasına? Cok ilginç bir aile sen uzak dur:-:-)-:-)-( zaten sen karışma demiş beyefendi. .
 

WOLFROG

BOŞAN BENCE
Pro Üye
24 Haziran 2011
21.379
39.883
Sevgiliniz isterse evine bırakmayabilir, samimi olmak zorunda değil.

İkicisi başkalarının evine karışamazsınız. Orası müstakbel kaynananızın evi.
 

AzRASILAM

Guru
Pro Üye
26 Nisan 2008
19.274
4.503
35
kusura bakmayın ama hem yaşınızda küçükmüş

siz karışamazsınız başkasının evine sonuçta nişanda olsa arada bir gönülbağı var

gelebilir kalabilir de belki nişanlısı diyordur bilemezsiniz

ayrıca siz olur ki aralarında birşey olur mu diye düşünüyorsunuz sanırım

öyle birşey olursa siz kurtulduğunuza sevinin öteki taraf için daha felaket bir durum

hıı erkek arkadaşınızın tepkisi de sert ama belli ki çileden çıkartmışsınız
 

elifbursa86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
6.864
4.422
Merhabalar ben 17 yasindayim sevgilim de benle yasit bunun abisi askere gitti ve abisinin nisanlisi varo da 21 yasinda buraya kadar hherşey güzel sorun su ki bu abisinin nisanlisi sürekli bunlarda yatip kaliyor yemeğe geliyor gidiyor evine de sevgilim birakiyor. Sevgilime sürekli satasiyormus , boyle bizimde iliskimize çok burnunu sokardi ben bunu azarladim bir kere o zamandan beri bisey yapmiyor dunde bunlarda kalmis bu kiz bende sevgilime istemiyorum artik boyle her gün her gün dedim aldigim tepki sen karisma oldu. Ne yapayim simdi ben ? Ne kadar evde anne baba olsa da haz almiyorum.

senin ilişkine o kızın karışması yanlış zaten ağzının payını vermişsin. ama onun nişanlısı var,nişanlısının ailesi ve nişanlısı için sorun yoksa o kızın orda yatıp kalkmasına senin bişey demene hakkın yok canım. sevgilnin de onu eve bırakmasında anormallik görmedim pek abisinin nişanlısı sonuçta. ama sen bu kızı sevmiyorsun ondan her şeyi batabilir sana normal :)
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1939 gün geçti.

happyNow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
3.636
2.149
Kız niye orda kalıyor hakikaten ya? Hepimiz senin derdinden çok bunu sorguladık vallahi. Ziyarete gelecek gidecek tabi de kalmalar ne diye? Değişik bir aile yapısı.. Yaşınızda küçükmüş ama konuş anlat rahatsız oluyorum ben bu durumdan, biz birlikteysek bazı şeyler hakkında yorum yapma hakkına sahibim de. Anlar umarım...
 

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
kusura bakmayın ama hem yaşınızda küçükmüş

siz karışamazsınız başkasının evine sonuçta nişanda olsa arada bir gönülbağı var

gelebilir kalabilir de belki nişanlısı diyordur bilemezsiniz

ayrıca siz olur ki aralarında birşey olur mu diye düşünüyorsunuz sanırım

öyle birşey olursa siz kurtulduğunuza sevinin öteki taraf için daha felaket bir durum

hıı erkek arkadaşınızın tepkisi de sert ama belli ki çileden çıkartmışsınız

Canim ates barut misali ben bu durumdan haz almadan birde kendi acindan düşün istersen. Senin sevgilinin evinde kardeşinin nisanlisi hic cikmiyor ayni odalarda falan kalmalar vs vs ben o kadar geniş olamiyorum. Kusura bakma sinirimden kirici konuşmuş olabilirim ama sevgilinin ailesi beni benim ailem onu bilir. Bu durumda ben sevgilinin ailesinin de tutumlu olmasini beklerdim sonuçta o evde bir genç erkek var bir kiz çocuğu oz abisiyle bile bir mesafeye sahip oluyor o kiz kim ki benim sevgilimi bak yaptiklarini söyler aranizi bozarim diye tehdit etme yetkisini kendisinde buluyor herkesin bir yeri yurdu var yasim küçük diye sevgilime karismama gibi bir durum olamaz.
 
Son düzenleme:

eylul05

♪ ♫
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
24.885
681
Canim ates barut misali ben bu durumdan haz almadan birde kendi acindan düşün istersen. Senin sevgilinin evinde kardeşinin nisan kişi hic cikmiyor ayni odalarda falan kalmalar vs vs ben o kadar geniş olamiyorum. Kusura bakma sinirinden kirici konuşmuş olabilirim ama sevgilinin ailesi beni benim ailem onu bilir. Bu durumda ben sevgilinin ailesinin de tutumlu olmasini beklerdim sonuçta o evde bir genç erkek var bir kiz çocuğu oz abisiyle bile bir mesafeye sahip oluyor o kiz kim ki benim sevgilimi bak yaptiklarini söyler aranizi bozarim diye tehdit etme yetkisini kendisinde buluyor

bu ne cürret :KK45: adamın alnını karışlarım :KK4:

bu işe bir dur deme vakti gelmiş sevgilinizin ailesi de bir tuhaf neden müsade ediyor anlamadım sevgilinizde pek memnun galiba halinden ::KK15::KK15:
 

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
Memnun olmasa karisma der mi ? Bahtsizim ben bahtsiz gönül bu iste diyorum bazenleri boosver olur gider bazenleri de kiskanclik damarim tutuyor.
 

depresifduygu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
34
0
Ayrıca nişanlısı dediysem istenme olayı falan olmamış daha sadece yüzük takmış kızla erkek kızın ailesi tam olara olayı bile bilmiyormuş