• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Felicia mı proplan mı

Bilgilendirdiğiniz için tşk ederim diyecegin yerde suraya haber saldın mı burayla konustunmu diye hesap soruyosun ben utanıyorum Allahım ıslah etsin inşaallah cok gecmeden herseyin farkına varırsın zira müslüman yahudi savaşında banane boykot diyen ya saf değiştirecek ya da kacacak. Benim gözümde banane boykot diyenin bir yahudiden bir zalimden farkı yok
Bir de şu olay var Allah ıslah etsinmiş sen bu ürünleri ülkeye sokanları eleştirmiyorsan hatta gerekli tepkiyi vermiyorsan burada sadece gücün bana yetiyor ya bu ürünleri ülkeye sokanlara en ufak bir tepki vermediğin için asıl benim gözümde senin Yahudiden farkın yok

Bir de şu olay var Allah ıslah etsinmiş sen bu ürünleri ülkeye sokanları eleştirmiyorsan hatta gerekli tepkiyi vermiyorsan burada sadece gücün bana yetiyor ya bu ürünleri ülkeye sokanlara en ufak bir tepki vermediğin için asıl benim gözümde senin Yahudiden farkın yok
Sen anlaya anlaya oku yazdıklarımı tekrar . Okul hayatın boyunca dil ve anlwtım dersi gördün varsayıyorum yazdıklarımdan neyi çıkardın mesela. Ben boykot eden ve etmeyenleri eleştiren ben oluyorum boykot etmeyen sen oluyorsun bu durumda sen neden aynı seyleri tekrar ettiriyorsun ki bana . Sana simdi teker teker kimleri eleştirdiğimimi yazıyım yoksa nasıl bir mantık. Burda su sayfada bu paylaşımı gördüm ve boykot uyarısında bulundum ben bu durumu sen paylaşıyorsan boykot etmeyen ve yahudi sever malesefki sen oluyorsun üzgünüm. İnşaallah Allahtan isteiğim bu yazdıklarımı okuyup anlayabilmen gercekten yoruyosun yazıyorum yazıyorum anlamıyorsun

Sabaha kadar da anlatsam anlamıcaksın en azından başka okuyanlar başka akıllı insanlar idrak edebilenler vardır diye tekrar yazıyorum boykot müslümansan vicdanlıysan insansan yaparsın ister gül gec ister geçme herkesin yolun üstü. Allah büyük hesap günü agır iyiki cennete iyi cehennem var inşaallah hidayet sahibi olursunuz. Bunu tekrar anlıcan şekilde yazıyım kocaman harflerle ALLAH ÖNCE BANA SONRA SANA TÜM İNSANLARA HİDAYET VERSİN

Back
X