Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende de böyle aniden bi ağrı saplanıyor saniyelik geçiyor. Kafam adetimin kesilmesine takıldıMerhaba bazen ağrı yapıyor. Adet kesilmesi bende hiç olmamıştı ama ağrı vardı. Ağrı girip kesiliyordu.
Haklısınız insan bu süreçte takıyor her şeye cuma kontrolüm var aslında beklesem mi bilemedimİsterseniz merkezi arayıp hemşirelerede sorun kesilme için kafanız rahat olsun önemli bişey değildir belki ama şu süreçte insan her şeyi takıyor zorlu bir dönem olduğu için aklınızda kalmaz en azından
Cumaya da az kalmış ama ben olsam önden bir arardımHaklısınız insan bu süreçte takıyor her şeye cuma kontrolüm var aslında beklesem mi bilemedim
Haklısın canım sadece olumsuz bişey söyler diye tırstım geçen ay da doktor transferimi iptal etti. Onda femara kullanmadım tamamen doğaldı hormon değerlerim istenilen gibi olmadıCumaya da az kalmış ama ben olsam önden bir arardım
Ben hiç transfer olmadım daha. Orda hangi hormonda sıkıntı oldu acabaHaklısın canım sadece olumsuz bişey söyler diye tırstım geçen ay da doktor transferimi iptal etti. Onda femara kullanmadım tamamen doğaldı hormon değerlerim istenilen gibi olmadı
Doğal transferde estradiol Lh ve progesterona bakılıyor benim değerlerim düşük çıktı. Doktorda güzel bi yumurta çatlaması göremedim dedi iptal ediyorum dediBen hiç transfer olmadım daha. Orda hangi hormonda sıkıntı oldu acaba
Merhaba bende femara kullanıyorum pazar günü bitti ve benimde kasıklarımda ağrı var inşallah yumurtalar büyüyodur. Adetimi engellemedi ama.Kızlar femara kullanıyorum transfer öncesi. Adetin 2.günü başla dedi doktorum. Bugün adetimin 4.günü ama dünden beri hiç adet görmüyorum adetim kesildi. Femara yapar mı ?
Merhaba canım aynı durum bende de var ama adetim durdu kafama takılıyorMerhaba bende femara kullanıyorum pazar günü bitti ve benimde kasıklarımda ağrı var inşallah yumurtalar büyüyodur. Adetimi engellemedi ama.
Belki stres felan etkilemiştir en etkili cevabı doktorun verirMerhaba canım aynı durum bende de var ama adetim durdu kafama takılıyor
Gidince soracağım canım ama ilaç etkiliyor büyüyor hissediyorumBelki stres felan etkilemiştir en etkili cevabı doktorun verir
Demek ki bu ağrının üstüne büyümeyedebilir canım artık beklemekten başka çarem yok canım. Amin canım aminİnşallah güzel sonuç alırsın canım. Benim bir kere o kadar çok ağrımıştı ki doktoruma sordum bende ilaç yapabiliyor böyle ağrı demişti. Bir de benim büyüme olmamıştı üstüne onada şaşırmıştım büyümeyip nasıl ağrıdı diye. Ama oluyor işte. Sen kafana takma olur inşallah. Yeterki doğru zamanda transfer olsun olumlu olsun
Canım benim Amh değerim düşük. Çok zor büyüyor bir de üstüne. Senin böyle bir sorunun olmayabilir genelde amh düşüklüğünde bu sorun var. Senin normalde büyüyorsa büyüyordurDemek ki bu ağrının üstüne büyümeyedebilir canım artık beklemekten başka çarem yok canım. Amin canım amin
Gonal f ile bile çok zor büyüyor benim düşün o yüzden sende işe yarıyordur bak görDemek ki bu ağrının üstüne büyümeyedebilir canım artık beklemekten başka çarem yok canım. Amin canım amin
Bizim yumurtada sorun yok canım. Sperm de sorun var. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım benim Amh değerim düşük. Çok zor büyüyor bir de üstüne. Senin böyle bir sorunun olmayabilir genelde amh düşüklüğünde bu sorun var. Senin normalde büyüyorsa büyüyordur