Aşılama Femera+çatlatma iğnesi ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Guzdem

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
37
24
8
36
Herkese merhaba . Aşılamanın 6.günü çatlatma iğnesinin 7.günü akşam test yaptım ve pozitif çıktı , iğnenin etkisi diye okudum ancak insan yine de bir umutlanmıyor değil . Tecrübeli arkadaşlar bu süreçte neler yaşadınız belirtileriniz neydi paylaşırsanız sevinirim ( Allah’ın izniyle herkes anneliği tatsın inşallah

Eklentiler

• 7A0C80F8-04BB-4358-B221-D7B3AB5E3F32.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 51DBDE18-17E6-4779-A433-2642692B0E64.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Ben iğneden 14 gün sonra yapılıyor diye biliyorum ama inşallah böyle çıktıı gibi devam eder ya ben de önümüzdeki ay çatlatma iğnesi vurulcam nisanda Banada Dua edermsn şu çift çizgiyi görmeyi o kadar çok istiyorum ki

Evet canım iğnenin etkisi 12.gün geçiyormuş ama ben denemek istedim yalancı poZitif de olsa insan mutlu oluyor . Allahım hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah .

Evet canım iğnenin etkisi 12.gün geçiyormuş ama ben denemek istedim yalancı poZitif de olsa insan mutlu oluyor . Allahım hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inşallah .
Amin amin inşallah hangi İğneyi vuruldunuz inş güzel haberler alırız s

Amin amin inşallah hangi İğneyi vuruldunuz inş güzel haberler alırız s
Otrivelle vuruldum 10 Mart günü ( ben de hiçbir şekilde ağrı sızı yapmadı anlamadım bile ) ertesi günde aşılama yapıldı 24 saat sonra . Bugün 8. gün bir belirtim yok gibi

Otrivelle vuruldum 10 Mart günü ( ben de hiçbir şekilde ağrı sızı yapmadı anlamadım bile ) ertesi günde aşılama yapıldı 24 saat sonra . Bugün 8. gün bir belirtim yok gibi
İlk denemenmi bende nisanda çatlatma iğnesi vurulcam arkadaşımın 1. Çatlatma da tutmadı 2. Cide oldu şu an 6 aylık hamile

İlk denemenmi bende nisanda çatlatma iğnesi vurulcam arkadaşımın 1. Çatlatma da tutmadı 2. Cide oldu şu an 6 aylık hamile
Evet canım ilk denemem . 15 aydır korunmadık ama olmadı eşimin değerlerde normal hareket düşüktü proxed plus ve ferula plus + keçi boynuzu kürü uyguladık %26 dan %47 ye çıktı ama morfoloji sorunumuz var doktorlar önemsemedi ama tüp Bebek doktorları önemli diyor . Kafalar karışık yani . Bende çikolata kisti vardı ama artık gözükmüyor

Bizde testler falan yaptık benim yumurtalıklarım zayıf çıktı normalde bu ay vurulcaktım ama doktor izne çıktığı için bidahaki aya kaldı mecbur

Bizde testler falan yaptık benim yumurtalıklarım zayıf çıktı normalde bu ay vurulcaktım ama doktor izne çıktığı için bidahaki aya kaldı mecbur
İlaçlar gayet güzel yumurta geliştiriyor sorun buysa üzülme . Femara verdi bana mesela bir sürü kalitel yumurtam vardı

İlaçlar gayet güzel yumurta geliştiriyor sorun buysa üzülme . Femara verdi bana mesela bir sürü kalitel yumurtam vardı
Bende klomen kullandım yumurtalıklarım çok güzel Di iğne vurulacaktm ama eşimle saatlerimiz denk gelmedi e martta da doktor izne çıkmış bidaha ki aya kaldı artık

Bebişler geleceği günü biliyor nazlanıyorlar Benim de 9.gün bakalım pek umutlu değilim ama

Merhaba arkadaşlar..bende femera kullandim ve catlatma ignesi oldum..bu 3.kullanisim..uzun süre kullansada sonuc alamayan var mi

Merhaba arkadaşlar..bende femera kullandim ve catlatma ignesi oldum..bu 3.kullanisim..uzun süre kullansada sonuc alamayan var mi
Bende bu ay yeni başlayacaktim ama virusten dolayı ilçe giriş çıkışı kapandı hastaneye gidemiyorum. Merakla başlamayı bekliyordum ama olmadı Bi arkadaş 2. Ayında hamile kaldı. Sizde sabredin olur imsaallah.

Insallah allah isteyen herkese nasip etsin...ben bu ay hsg cektiricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…