Ah ah imkanin varsa baska doktorada gorun bakalim ayni seyleri diyecekmibennimki cok heveslendiryir oyzudeb olmayinca moralim altust oluyor bana dediki klomen kist yapar rahimduvari kalinlasitirir sende hic yanetki olmmais herşeyin temiz dedi durdu
bu 3.doktorum hepsi mukemmel diir sorun olanların dahacabuk hamile kaldi bazendiyorim sorun olsaydi belkide hallonurdu böyle dahazorAh ah imkanin varsa baska doktorada gorun bakalim ayni seyleri diyecekmi
Bazm hersy norml oluyoda işimiz allaha kaliyo. Nasip semek lazimbu 3.doktorum hepsi mukemmel diir sorun olanların dahacabuk hamile kaldi bazendiyorim sorun olsaydi belkide hallonurdu böyle dahazor
Amin cnm hepimizin artiik bizde olsak keske hamileKlomen ayrı bir ilaç femara ayrı. Düşün parol ile diğer ağrı kesiciler aynı olsa gebelere vermezler.
Kuzum bir canın oluşması o kadar mucizevi ki aslında. Doktor da sırayla deniyor işte inşallah bir sonraki aşamaya geçmeden gelir meleğin
aynen nasibBazm hersy norml oluyoda işimiz allaha kaliyo. Nasip semek lazim
Keske canim keske boyle videolar gordukce gozlerm doluyo gecen sene martta ilk gebeligimi ogrenmistim ama nisanda kurtaj oldm nasip olursa yine ayni vakte denk gelecekAmin cnm hepimizin artiik bizde olsak keske hamile
yok cnm yumurtanin kaliteli olmasini sagliyor yumurtaliklari uyariyor bende pko yokAnladım ben bi sorayım o zaman. Benim doktor da sagolsun cok az konusur heveslendirmemek icin ben de ona guveniyorum gel diyo geliyom git diyo gidiyom. Tam aradigim sey bu cunku panik yapmaya cok meyilliyim bu konuda. Zaten genel olarak cok sabirsizim. Femera pko olunca veriliyo gibi anlamistim ben de.
Ay bi de o olmasin canimyok cnm yumurtanin kaliteli olmasini sagliyor yumurtaliklari uyariyor bende pko yok
evt yeniay yeni umut insallh buay olurAy bi de o olmasin canimhaydi yeni aya bismillah.
cnm merhabaa bana buay femera verdi burdan takip edelimKızlar slm nasılsıniz bende progesteron ilaçi kullanıyorum 11 gundur adetmın 3 gunu Dr cagırdı galba klomen ve fermra vercek nasıl bir yol izleyecek cok merak ediyorum
İnşallah kuzum insallah hepimize hayırlı bir evlat versin inşallah saglıcaklacnm merhabaa bana buay femera verdi burdan takip edelim
amim cnmmİnşallah kuzum insallah hepimize hayırlı bir evlat versin inşallah saglıcakla
cnm femera etkili diye onu verebilirlerDr ne gbı tedavi uygulayacak merak ediyorum cok adet olsam Bİ an önce bekliyorum
İnsallah cnm artık bı tedavı uygulansın Dr en sonunda ıyı biri cıktı karşimacnm femera etkili diye onu verebilirler
Hepimizin inşllahMerhaba hanimlar. Bir kac hafta once düşğk progestron dan dolayı düşük yaptım . Bu ay femeraya başlıyacagım inŞallah bu ay olur saglıkla hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?