Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm ben gecen ay klomen kullandım olmadi doktorda buay femera verdi çok etkili dedi bunla daah garanti dedi klomeni ilkbasta veriyoruz ama eniyi budedi bilemedim bunlada olmazsa nolck bilemedimFemara etkili bi ilaç gerçekten bende femara kullandıktan bi sonraki ay hamile kaldım hamile kaldığım ay hiç bir şey kullanmadım ama femaranın etkisi olduğunu düşünüyorum
Bende 3 kez klomen kullandım olmadıhmm ben gecen ay klomen kullandım olmadi doktorda buay femera verdi çok etkili dedi bunla daah garanti dedi klomeni ilkbasta veriyoruz ama eniyi budedi bilemedim bunlada olmazsa nolck bilemedim
ben 1kez kullandım hemen femeraya gecirdiBende 3 kez klomen kullandım olmadı
Olur canım benim de adetim 2. günü beşinci gün başlayacağım günde iki sefer içecemKızlar doktorum bugun femera verdi gunde birtane kullanicam 10gunsonra muayeneye gidecegim.burdan takip edelim
Bana neden tektek dedi heeks cift kullaniyorOlur canım benim de adetim 2. günü beşinci gün başlayacağım günde iki sefer içecem
Vallahi onu bilemeyecem canım doktora sorman lazım Ortalama senle aynı zamana denk geliyor.bitislerBana neden tektek dedi heeks cift kullaniyor
duruma gore demek ben erken gittim ondanVallahi onu bilemeyecem canım doktora sorman lazım Ortalama senle aynı zamana denk geliyor.bitisler
Vardır bir bildiğiduruma gore demek ben erken gittim ondan
hayırlısı olsunda insallah hamile kalirizVardır bir bildiği
Canımcım çok ilaç demek iyi bir şey değil. Demekki sana bir tane yetecekBana neden tektek dedi heeks cift kullaniyor
İnsallahhhhayırlısı olsunda insallah hamile kaliriz
aynen de klomnele 2vermsitiCanımcım çok ilaç demek iyi bir şey değil. Demekki sana bir tane yetecekherkesin durumuna göre. Benim ignelerin dozunu artırmadi hiç nasil mutlu olmuştum
Ya doktorlar tamamen pozitif net bisy olmadimi. Net konusmuyolar heveslendirmemek icinaynen de klomnele 2vermsiti
Bunla 1dedi 10gunsonra gidecem busefer olur inşalalh doktor ock umutlu konuşuyor ama sonuc sifir
Acaba sirf teselli icinmi oyle konuşuyor anlayamadım
bana dediki klomen ile baslanir ama en etkilisi femera dedi.biz basitten baslaeiz dedi ama feemrayla dahacok hamile kaliniyor dedi.gunde 1tane basladik 10gunsonra yine gidecem
Klomen ayrı bir ilaç femara ayrı. Düşün parol ile diğer ağrı kesiciler aynı olsa gebelere vermezler.aynen de klomnele 2vermsiti
Bunla 1dedi 10gunsonra gidecem busefer olur inşalalh doktor ock umutlu konuşuyor ama sonuc sifir
Acaba sirf teselli icinmi oyle konuşuyor anlayamadım
bennimki cok heveslendiryir oyzudeb olmayinca moralim altust oluyor bana dediki klomen kist yapar rahimduvari kalinlasitirir sende hic yanetki olmmais herşeyin temiz dedi durduYa doktorlar tamamen pozitif net bisy olmadimi. Net konusmuyolar heveslendirmemek icin![]()