Aşılama Femera ile gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Femara etkili bi ilaç gerçekten bende femara kullandıktan bi sonraki ay hamile kaldım hamile kaldığım ay hiç bir şey kullanmadım ama femaranın etkisi olduğunu düşünüyorum

Femara etkili bi ilaç gerçekten bende femara kullandıktan bi sonraki ay hamile kaldım hamile kaldığım ay hiç bir şey kullanmadım ama femaranın etkisi olduğunu düşünüyorum
hmm ben gecen ay klomen kullandım olmadi doktorda buay femera verdi çok etkili dedi bunla daah garanti dedi klomeni ilkbasta veriyoruz ama eniyi budedi bilemedim bunlada olmazsa nolck bilemedim

Merhabalar ben yeni uye oldum ☝🏻😍
1.5 yillik evliyim. Nisan ayinda bir kurtaj gecirdim. Ve adetlerim duzenliydi 3.4aydir duzensizlesti en son 5aralikda tarlusal ile adet olsum ve bu ayda tarlusal kullandim dun biteli 5.gundu peceteye kan sildim 1.2kez simdide coook damla gelio pede bulasmiyo ben femeraya 5.gun baslicam doktor yazdi ama hala sokulmedi dünü 1.gun mu saymam lazim kan geldigi icin yoksa sokulumcemi aksatmak istemiyom ilaci ilkkez kullaniyorum. FEMERA hakkinda tecrubelerinizi ve soruma cevap verebilirmisiniz 🙂

Canımcım çok ilaç demek iyi bir şey değil. Demekki sana bir tane yetecek 😉 herkesin durumuna göre. Benim ignelerin dozunu artırmadi hiç nasil mutlu olmuştum
aynen de klomnele 2vermsiti
Bunla 1dedi 10gunsonra gidecem busefer olur inşalalh doktor ock umutlu konuşuyor ama sonuc sifir
Acaba sirf teselli icinmi oyle konuşuyor anlayamadım

Bunla 1dedi 10gunsonra gidecem busefer olur inşalalh doktor ock umutlu konuşuyor ama sonuc sifir
Ya doktorlar tamamen pozitif net bisy olmadimi. Net konusmuyolar heveslendirmemek icin 🧐

Klomen ayrı bir ilaç femara ayrı. Düşün parol ile diğer ağrı kesiciler aynı olsa gebelere vermezler.
Kuzum bir canın oluşması o kadar mucizevi ki aslında. Doktor da sırayla deniyor işte inşallah bir sonraki aşamaya geçmeden gelir meleğin 🙏

Back
X