Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorum FEMERA yazdı fakat piyasadan kaldırmışlar.Onun yerine Letu var diyorlar.Aramizda eczacı veya saglikci olan var mı acaba Femera yerine onu kullansam olur ? Bir de femera yazan recetemle letu'yu alabilir miyim? Teşekkürler
bana da ilk gittiğim eczane öyle demisti. doktorumu aradım yok öyle bir sey, öyle olsa ben neden yazayım dedi. başka bi eczane önerdi oraya gittim ve aldım. eczaneler inatla femara yerine letu veya klomen vermeye calisiyor anlamadım
Letrozole adlı maddeyi bir marka femara diye aatar diğeri Letu der bir diğeri abuzittin der. Günün sonunda letrozole dünyanın her yerinde letrozoledür. Kullanabilirsiniz
Aynı reçeteyle letu yu da alabilirsin depolarda şuan femara yok annem eczacı bu ay bana da doktora femara yazdı ama yazarken de özellikle söyledi femara sıkıntılı bulamazsan letu al başka bişey alma dedi. tüm depolara baktırdık femara yoktu letu aldık ettken maddesi aynı. Sadece klomen kist yapmaya daha meyilli çok fazla uyarıyor letu alabilirsiniz
Doktorlae ilaçların mevcut stok durumunu bilmezler o doktor da iyi sallamış.. Bildiği ilaç sayısı 20yi geçmiyorlar eczacılara kafa tutuyor doktorlar bir de ezberliyorlar bir iki ilaç yaz geç...