- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
: ) olabilu fakat benim kapı gibi saatleriyle ablamla kardeşimle ve grubuna mesajlar duruyor koyarım önüne tak tak hesabımı veririm hey yavrum hey kendi düşünsün ben ne diyecem diye,farklı bir bakış açısı: )Söyleme .
Düşün ki , aldatılıyorsun ... evet aldatıyorum seni ..o saatlerde de sevgilimle yazışıyordum bingoooo mu diyecek ? hayır . Boş boş bir muhabbet dönecek aranızda ve saçma sapan kapanıp gidecek ...
Söyleme.
Çünkü aldatılmama ihtimalin çok yüksek . Yine yok yere saçma sapan bir muhabbet ve şüpheci kadın tripleri ... Gerek yok .
Öylesine girmiş olabilir .
En son sizinle yazışıp ekranını kapamamış olabilir ki ben bunu çok yaparım .
Ya da o da size bakıyordurHatta o da şu an bir fırsat bulup telefonunuzu kontrol edecek ve sonra dönüp size ... sen şu şu şu saatlerde hep ç.içi idin ama hiç yazışma yok ... ne haltlar karıştırıyorsun demeyi bekliyordur ...
Yani ... hiç bir şey söyleme .
İse gitti normalde duş alması gerekiyordu her gün almadan gitmezdi bu alası gelmedi vatsap web yalan oldu akşama artık nasipseCanım hemen celallenme biraz takipte kal...
Whatsapp webde oturum actiginizda esinizin telefonuna bildirim gider. Oturum actiginiz pc nin ip adresi mac adresi vs whatsapp web kayitlarinda gozukur. Esinizde gayet guzel anlar. Gidin esinize sorun ne is diye en temizi.İnşallah çıkarır Rabbim insallah.
Yarın deneyecem ben de vatsap webi
Kim bilir
O zamandan kalma bir hırs işte,ben gitmedim o gitti yalnizSiz eşi bırakıp otele giden bayan degilmisiniz baristiniz mi siz????
Watsap konuşmaları gibi bir bildirimden mı bahsediyorsun uz yoksa sadece vatsap web e girerek mı gorebilirWhatsapp webde oturum actiginizda esinizin telefonuna bildirim gider. Oturum actiginiz pc nin ip adresi mac adresi vs whatsapp web kayitlarinda gozukur. Esinizde gayet guzel anlar. Gidin esinize sorun ne is diye en temizi.
Whatsapp web actiginiz zaman esinizin telefonuna whatsapp web simdi aktif diye bildurim gider. Bildirime tikladiginda da nerede acilmis o gorunur. Esiniz teknolojiden azicik anlayan biri ise evde kullandiginiz internetin ip adresine bakar ayni ip adresi ile karsilasinca da bunun siz oldugunuzu anlar. Ayrica bilginiz olsun bu ayni zaamanda suc ve bosanma sebebi olarakta geciyor. Ozel hayatin gizliligini ihlal etmis oluyorsunuz çünküWatsap konuşmaları gibi bir bildirimden mı bahsediyorsun uz yoksa sadece vatsap web e girerek mı gorebilir
Sucsuzsa bagirmaktan sesi kisilir,suçluysa ne halt edeceğini bilemez sürekli saatlerce çevrim içi kalmadı on dakika kadar çevrim içi olup beş dakika sonra tekrar girdi bu şekilde akşama kadar sürdü ve akşamda vatsaba girmesini bekledim fakat girmedi,yani masumsa niye akşamda girmedi bilemedim Necati bilemedimYaa tabiki tanıyosundur da yine de bi çevrimiçi kalmaktan bir şey çıkmama ihtimalli cook yüksek. Fevri davranmamak lazım
Bu arada whatsappta sağ üst köşede 3 noktayı tıklayınca whatsapp web yazıyor zaten. Ona tıklasa pcden takip edildiği ortaya çıkacak. Eşin farkederse ve sucsuzsa nasıl tepki verir acaba
Akşama kadar çevrim içi kalsa çıkmadan bu ihtimali düşünür arardım lakin sürekli girip çıktı.Bir kere eşim ise giderken watsapp acik telefonu evde unuttu, benimle yazisirken tuş kilidi yapip o ekranda kalmis kisacasi. Aksama dek cevrim iciydi. Buyuk ihtimal durum budur
Anlar teknolojiden napacam o zaman ben bu şüpheden zor yaWhatsapp web actiginiz zaman esinizin telefonuna whatsapp web simdi aktif diye bildurim gider. Bildirime tikladiginda da nerede acilmis o gorunur. Esiniz teknolojiden azicik anlayan biri ise evde kullandiginiz internetin ip adresine bakar ayni ip adresi ile karsilasinca da bunun siz oldugunuzu anlar. Ayrica bilginiz olsun bu ayni zaamanda suc ve bosanma sebebi olarakta geciyor. Ozel hayatin gizliligini ihlal etmis oluyorsunuz çünkü
Esine Sor..Anlar teknolojiden napacam o zaman ben bu şüpheden zor ya
benim kocam da gün içinde hep çevrimiçidir:)Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
aypon yeni mi çıktı,Telefonu aypon iCloud şifresini bilmiyorum : (
soracam sanirim
Bütün konuşmalar mı silinmiş olur,yorumunuz içime biraz su serpti ama işte eşim daha önce aldatmaya meyletti bosadim,siz de güven var ben de yok.benim kocam da gün içinde hep çevrimiçidir:)
eve geldiğinde de konusmalar silinmiş olur çoğu zaman
ben de silerim konusmaları
aldatıyoruz demek mi bu?
evet siler eşimBütün konuşmalar mı silinmiş olur,yorumunuz içime biraz su serpti ama işte eşim daha önce aldatmaya meyletti bosadim,siz de güven var ben de yok.
ablamla aypon deriz aramızda espriydi bı zamanlar telefonun klavyesi de direk öyle çıkıyor düzeltmek istemedim.aypon yeni mi çıktı,
hiç duymadım böyle bir marka?
Şifre var alırsam panikler delil olduğunda elimde direk acacam davayıevet siler eşim
tek ben kalırım sohbette
aynı şekilde ben de silerim
ama bizim telefonda kilit vs hiçbirsey yoktur
ikimizin de teli ortada ve sesi açıktır.
Bütün konuşmalar mı silinmiş olur,yorumunuz içime biraz su serpti ama işte eşim daha önce aldatmaya meyletti bosadim,siz de güven var ben de yok.
Bütün konuşmalar mı silinmiş olur,yorumunuz içime biraz su serpti ama işte eşim daha önce aldatmaya meyletti bosadim,siz de güven var ben de yok.
Unutuyum gitsin mı varsa zaten gösterir Allah demiHatta ikimizin son görülme bilgisi kapalı mesajlari silmiyorum eşim siliyor mu bilmiyorum kontrol etmiyorum :)
Rahat ol x bence bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?