Çocuk Hastalıkları Ferro sanol şurubu kullanan yardım edebilirmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

belka02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
97
14
dün bebegimi doktora götürdüm kan sayımı yapıldı kansızlıgı çıkmış ferro sanol şurup yazdı sabah akşam 1 ölçek ver dedi aç karnına bide süt ile arası 1-2 saat olsun dedi. şimdi ilk sorum bir ölçek benim bildigim 5 ml oluyor ee ben sabah akşam 5 ml yani bir ölçek versem fazla gelmezmi? prospektürde okudum 1-2 yaş arası günde toplam 5 ml diyo acaba ben 2,5 x 2,5 mu versem sabah akşam? ikinci sorumda şimdi sabah akşam aç karnına ve sütle arası olsun dedi ee bebegim sabah uyandıgı gibi emiyo akşam yatmadanda hem aptamil veryom hem emiyo ya siz nasıl yaptınız lütfen yardım edermisiniz bu arada oğlum 1 yaşında

merhabalar, bizde de aynı sorun var kilomuza göre sabah 4ml, aksam 4ml kullanıyoruz

iki süt arası, tam ortada verebilirsiniz, portakal suyuyla birlikte verirseniz maks. etkiyi gösterir demişti dr. bir de suruptan sonra dişleri için biraz su içirmemizi tavsiye etti.

iki süt arası, tam ortada verebilirsiniz, portakal suyuyla birlikte verirseniz maks. etkiyi gösterir demişti dr. bir de suruptan sonra dişleri için biraz su içirmemizi tavsiye etti.

ya ben veremedim bu şurubu 2 gün herşeyi kustu bebegim bende 2 gün verdim bıraktım sizinkinin kan sayımı kaç çıkmıştı bizim 11.8 çıktı acaba vermesem sorun olurmu ya düzelirmiki

Merhabalar, bizimki de çok zor içiyor. Hatta bu gece babası tuttu biri ağzını açtı ben de ancak içerebildim. Belki meyve suyuyla içer mi? Bizim sonucu hatırlamıyorum ama Dr a danışın isterseniz, belki sinir degere yakinsa takibe alip ilaci keser mi acaba? tekrar geçmiş olsun

X