• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferticenter'da Tüp Bebek Yaptiran Varmi?

arkadaslar bende ılk tupbebek denemımı fertıcenter da yaptırdım ozel dr. um geldı ama.. cok temız ve ılgılı bır yer gercı gebelık olusmadı ama ben cok memnun kaldım... hersey gonlunce olur ınsallah canım...a.s.

BU arda konuyu açan arkaşımla konuşmuştuk karar veremiyodu bende git dedim Nuri beye oda gitmiş ve hamişşş Azda olsa vesile olduğum için mutluyum şuanda 29 haftalık hamişşşş :))) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hihoyyyt

FERTICENTER 'le kendi araştırmalarımız sonrasında tanıştık.Bilgi almak istiyoruz diye girdik.Karşımızda Nuri Bey'i bulduk.Ayrıntılı uzun uzun konuştu yapmamız gerekenleri anlattı.Ve açıkçası bizi bu yola itti.
Merkez olarak çalışanları da son derece ilgililer.Dilerim iyi sonucu ben de alırım.3 gün sonra testim olacak.

merhaba arkadaşlar bende özel dk.ali rüştü ergür önerdiği için FERTİCENTER a gittim ilk aşılamam orada yapıldı gerçekten çoook temiz ve hemşireler ve bütün çalışanlar çok ilgili çok memnun kaldım şimdi biraz ara verdim ama tüp bebeğe karar verdim ve yine aynı doktoruma ve ferticenter a gitcem bu arada doktorumuda tavsiye ederim GATAnın doktoru ve gerçekten çok bilgili ve ilgili bir doktor harvard da eğitim görmüş çok memnunum ...bu arada ferticenterda aşılama 600 liraydı ben eylül de yaptırdım ilaçlar hariç sanırım sgk yla anlaşmaları yokmuşş...

fiyatı ne kadar arkadaşlar ben aşılama yaptırıcam ama tüp bebek muayene ve aşılama fıyatlarını yazarsanız cok sevınırım benım ssk var

ben eylülde aşılama yaptırdım orada 600 liraydı gerçi benim tutmadı ama memnun kaldım merkezden ama sanırım sgk yla anlaşması yokmuş
sizin için hayırlı olur inşallah

herkese hayırlı olsun...inşallah çok güzel haberler alırsınız. bende ferticenter da yaptırdım ve sonuç pozitif. dr um aykut coşkun bütün işlemlerimi o yaptı sağ olsun çok ilgili bi dr. ama oranın dr larının da çok iyi olduğunu duydum. herkese bol şanssss

arkadaşlar bende nuri hocaya gidiyorum oraya benimde az kaldı inşaalhha çok iyi olucak ve bu merkeze yabancı yerlerden gelip tüp bebek yaptıranlar çokkkk

arkadaşalar fertıcenterda bende yaptırıyorum 1 hafta sonra tüpbebek ve çok memnun kaldım yabancı şehirlerdende ggelip yaptıranlar var

Esra hayırlı olsun ...İnşallah olumlu sonuç alırsın..
Bende orda yaptdım..Bak şimdi doğum için gün sayıyorum..

yani hiç başarı sonucu ve fazla haberi olmayan bir merkezmi burası.zeynep kamildeki doktorlar kurmuş ve herkezi buraya yönlendiriyorlarmış.ama başarılarından bahseden yok sanırım.

Konunun içeriğinde ayrıca diğer başlıklar altında da yazdığı gibi Ben ve benim gibi başarılı sonuç alan çok kişi var...
Nasıl "hiç başarı sonucu yok" gibi bir düşünceyle bu cümleyi yazdınız anlamadım fisfisfis

Bu arada ben zeynep kamil'in kapısından içeri girmiş değilim..Tamamıyle kendi özel jinekoloğumun yönlendirmesiyle gittiğim bir yerdi..Zaten forumun başında da yazıyor :smiley-cool:

yani hiç başarı sonucu ve fazla haberi olmayan bir merkezmi burası.zeynep kamildeki doktorlar kurmuş ve herkezi buraya yönlendiriyorlarmış.ama başarılarından bahseden yok sanırım.

ben ferticenterda yaptırdım ve çok memnun kaldım bende drlarını tanımam..kendi dr um burayı tavsiye etti ve bütün işlemlerimi o yaptı.dr larınında çok iyi olduğunu duydum. labratuarlarının çok iyi olduğunu söyledi zaten önemli olanda işin mutfağı labratuarıdır... sonucum da pozitif çok şükür çokda pozitif sonuç alan arkadaşlar var. çok temiz hemşireler de çok iyi,güleryüzlü ben tavsiye ederim

teş derence çok sağol evt bende çok memnunum şimdi iğnelere başladım allah he kese nasip etsin inş:)

Esra İnşallah sendende pozitif sonuc duyacağız..
Benim sana önerim; olumlu düşün ve Allaha tevekkül et...

Benim transfer edilecek 2 embriyom kalmıştı ve 2 side 1. kalite bile değildi..Ben inancımı hiç yitirmedim...Çok şükür Allahta bize nasip etti...

Bu arada Ananas suyu içmeyide unutma :)

Derence cnm ya son haftadasın çok sevindim :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün gibi bana soruşun Fertıcenter nasıl diye transfere giderken heyecanlıydın cnm ya çok mutlu oldum inşallah bir daha ki denememede oraya gidicem bu sefer bende lucağıma alırım umarım

Back
X