feysteki engelinı napım kızlar :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
cok kotu bı ılıskıden cıktım ben.onu sildım artık aklımdan.ve cok kotu seler yasattı bana neyse engelledım onu feysten.gecen gun msj atmıs nasılsın dıye hıc cevap atmadım
bn dıorumkı dısarda cekılı fotolarımı koyım ve bu engelı kaldırayım görsun.ama bıyanımda kotu olcamı bılıo eger acarsam arama tusuna bı harf yazıcam cıkıcak kotu olucam tanıyor olabılcegınde cıkıcak bı yanım acma dıyo
ama fotoları gorsunde ıstıyorum off napıcam bılmıyorum yarıdm edın

Canım benim,zaten sana kötü şeyler yaşatmış. Bunu bize sorman bile başlı başına bir hata,bırak ne hali varsa görsün. Kendini ona ispatlamakla uğraşma artik. Hem görse ne olacak? Üstünü karala geçmişin,ve engeli asla kaldırma. Tek bir adım bile atma. Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun..

Sen onü silmemissin aklindan.
Silmis olsan resimlerini gosterme ihtiyaci hissetmezdin.
Bos ver, daha once üzmüs seni.
Seviyorsa ügrasir. Sevmiyorsa ceker gider ne hali varsa gorür.

ya sagapoo boşverir misin artık şu çocuğu..? kaç konu açtın neler yaşadın olmuyor işte zorlama güzelim.. bak ona bişey olmaz eminim ama olan bize olur duygusalız çünkü.. konuya gelince bırak engelli kalsın neden fotolarını görsün diye çaba içine giriyorsun ki? diyelim gördü ve kıskandı sana kızgınlıkla mesajlar atacak olan yine sana olacak.. dediğin gibi tanıdıklar kısmında çıkarsa kötü olabilirsin haklısın bırak kaldırma engeli..

sole dıım aklımdan sılmek soylekı bıda onunla olmıcak baskasıyla devam edıcem yoluma yanı ole bı kabullenmezlıgım yok.
gormesınıde sınır olsun onsuzda hayatına devam ettgımı gorsun ıstmem.ve bıturlu karar verememem o yuzden akıl almak ıstedım

bunları düşünmen bile hata!.
pişman olduysa eğer,,bırak acısını yaşadın , sessizliğinle döv onu.
bak nasıl acıdan kıvranıyor izle sadece.

şunu bil; hiçbir şey eskisi gibi olmaz, olmayacak da!.

sana acımamış sende ona acıma.

işte o zaman vazgeçilmez olursun.

Son düzenleme:
senin onu umursamaman en büyük intikam zaten. Unutucaksin zamanla zaten.. Fakat "ben sensizde yapabiliyorum ehe baak işte" diye gözüne sokup bunu gostermene gerek yok. Böyle bir hata yapma.

sole dıım aklımdan sılmek soylekı bıda onunla olmıcak baskasıyla devam edıcem yoluma yanı ole bı kabullenmezlıgım yok.
gormesınıde sınır olsun onsuzda hayatına devam ettgımı gorsun ıstmem.ve bıturlu karar verememem o yuzden akıl almak ıstedım

ama bu düşünce ters teper.. anlıyorum seni beni görsün sinir olsun istiyorsun ama ya kötü bi tepki verecek sen üzüleceksin ya da hiç tepki vermeyecek buna da üzüleceksin.. karar senin.. onu bırak kendi haline ve kendi yaşamına odaklan.. enerjini ona değil kendine ver..

ama bu düşünce ters teper.. anlıyorum seni beni görsün sinir olsun istiyorsun ama ya kötü bi tepki verecek sen üzüleceksin ya da hiç tepki vermeyecek buna da üzüleceksin.. karar senin.. onu bırak kendi haline ve kendi yaşamına odaklan.. enerjini ona değil kendine ver..

cok guzel demıssın ya haklısın cnm

bunları düşünmen bile hata!.
pişman olduysa eğer,,bırak acısını yaşadın , sessizliğinle döv onu.
bak nasıl acıdan kıvranıyor izle sadece.

şunu bil; hiçbir şey eskisi gibi olmaz, olmayacak da!.

sana acımamış sende ona acıma.

işte o zaman vazgeçilmez olursun.

evet umursamayınca ole oluosun tmm dedgıın gıbı sesszlıge devam edıcem

cok guzel demıssın ya haklısın cnm

sağol canım.. en önemli kısım karar vermek.. iyi ya da kötü bi karar vermek kararsızlıktan her zaman daha iyidir.. çünkü kararsızlık bizi yorar enerjimizi sömürür.. oysa bi karar verirsek en azından enerjimizi o karara harcar ve birkaç adım atmış oluruz.. :)

herkes engeli kaldirma demis aslinda mantikli ve dogru olan da bu ama bende nedense hep böyle ugraslara girerim ve bunlari yapinca rahatladigimi hissederim.
kafamda bitirsem de net bi karar vermis olsam da bi süre bu sekilde ugrasirim ama su ana kadar bu durumun bana hic zarari olmadi.
bende bu tarz sürecleri bu sekilde atlatiyorum.eminim ki kisiden kisiye degiskenlik gösteren bir durum ama ben kendi adima iliskim bittigini böyle daha kolay kabullenip atlatabiliyorum.
suan bende benzer seyler yasiyorum iliskim bitti gibi bisey,hatta burdaki bi cok arkadasima göre bitti:) ve ben ilk 3-4 gün icimde ne varsa bosalttim her seyi denedim seviyorum da dedim Allah seni kahretsin de dedim,bitti artik cik hayatimdan da dedim yeniden baslayalim da dedim.mantikli mantiksiz dogru yanlis icimden nasil geliyosa yaptim ve böyle böyle sogumaya basladim.3 gündür hic bi sekilde konusmuyoruz ama faceden bile silmedim.hatta sifremi biliyodu degistirmedim.

ama dedigim gibi bu benim psikolojimle alakali ben bu durumu bu sekilde asabiliyorum ve dogru bi yol oldugunuda söylemiyorum. benim tarzim bu:)
sende nasil icin rahat edicekse o sekilde davran diyebilirim.aradan aylar yillar gectikten sonra keske sunu da söyleseydim bunu da yapsaydim demektense simdi istedigin her seyi yap bence...ama anzer arkadasimin söyledigi gibi gelebilecek tepkilere de hazirlikli olman gerekicek bunu da unutma,hatta hic tepki vermeyebilir de...

herkes engeli kaldirma demis aslinda mantikli ve dogru olan da bu ama bende nedense hep böyle ugraslara girerim ve bunlari yapinca rahatladigimi hissederim.
kafamda bitirsem de net bi karar vermis olsam da bi süre bu sekilde ugrasirim ama su ana kadar bu durumun bana hic zarari olmadi.
bende bu tarz sürecleri bu sekilde atlatiyorum.eminim ki kisiden kisiye degiskenlik gösteren bir durum ama ben kendi adima iliskim bittigini böyle daha kolay kabullenip atlatabiliyorum.
suan bende benzer seyler yasiyorum iliskim bitti gibi bisey,hatta burdaki bi cok arkadasima göre bitti:) ve ben ilk 3-4 gün icimde ne varsa bosalttim her seyi denedim seviyorum da dedim Allah seni kahretsin de dedim,bitti artik cik hayatimdan da dedim yeniden baslayalim da dedim.mantikli mantiksiz dogru yanlis icimden nasil geliyosa yaptim ve böyle böyle sogumaya basladim.3 gündür hic bi sekilde konusmuyoruz ama faceden bile silmedim.hatta sifremi biliyodu degistirmedim.

ama dedigim gibi bu benim psikolojimle alakali ben bu durumu bu sekilde asabiliyorum ve dogru bi yol oldugunuda söylemiyorum. benim tarzim bu:)
sende nasil icin rahat edicekse o sekilde davran diyebilirim.aradan aylar yillar gectikten sonra keske sunu da söyleseydim bunu da yapsaydim demektense simdi istedigin her seyi yap bence...ama anzer arkadasimin söyledigi gibi gelebilecek tepkilere de hazirlikli olman gerekicek bunu da unutma,hatta hic tepki vermeyebilir de...

evet dogru demıs tepkısız kalabılır ve bu kotu yapar ınsanı acmamaya karar verdım sımdılık.o gorsun dıye bn gorup kendımı kotu etmek ıstemıyorum

Orda burda şurda resmini görünce nolcak? Amacın ne yani canım?
Hala bunları düşünebiliyorsan hala bi umudun var galiba bu ilişkiden..
Kadının gidişi sessiz ve asil olmalıdır unutma.
Sen kendi hayatını yaşa. Hala onu düşünerek kendine zarar veriyorsun.
Boşverrrr:34:

Orda burda şurda resmini görünce nolcak? Amacın ne yani canım?
Hala bunları düşünebiliyorsan hala bi umudun var galiba bu ilişkiden..
Kadının gidişi sessiz ve asil olmalıdır unutma.
Sen kendi hayatını yaşa. Hala onu düşünerek kendine zarar veriyorsun.
Boşverrrr:34:

yok yanlıs anladım cnm bu ılıskıden umudum fılan yok.sadece o kadar cnm yandıkı ve onsuz hayatıma devam ettgımı gorsun ıstedım onsuzda gulumseyen fotolar guzel fotolar koyup hayatıma devam ettıgımı gorsun ıstedım.yanı herseyım ondan ıbaret dııl bnu gostermek ve bana yaptıklarının cvbı olarak
amacım buydu

yok yanlıs anladım cnm bu ılıskıden umudum fılan yok.sadece o kadar cnm yandıkı ve onsuz hayatıma devam ettgımı gorsun ıstedım onsuzda gulumseyen fotolar guzel fotolar koyup hayatıma devam ettıgımı gorsun ıstedım.yanı herseyım ondan ıbaret dııl bnu gostermek ve bana yaptıklarının cvbı olarak
amacım buydu

Merak ediyorsa arkadaşlarından adını yazar bakar zaten senin hiç düşünmene bile gerek yok aslında tatlım.
Önüne bak sen haberini alır o zaten.

cok kotu bı ılıskıden cıktım ben.onu sildım artık aklımdan.ve cok kotu seler yasattı bana neyse engelledım onu feysten.gecen gun msj atmıs nasılsın dıye hıc cevap atmadım
bn dıorumkı dısarda cekılı fotolarımı koyım ve bu engelı kaldırayım görsun.ama bıyanımda kotu olcamı bılıo eger acarsam arama tusuna bı harf yazıcam cıkıcak kotu olucam tanıyor olabılcegınde cıkıcak bı yanım acma dıyo
ama fotoları gorsunde ıstıyorum off napıcam bılmıyorum yarıdm edın

cevap vermemen çok iyi olmuş sakın kaldırma engelini bence.

Son düzenleme:
Back
X