Bebek İkinci El 'fhisher price müzikli bultak salyangoz -müzikli kaya davul - bultak kaplumbağa satılıktır

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.123
köpekcik.jpg
EĞİTİCİ KÖPEKCİK PİYASA FİYATI 80 TL. ----- 40 TL YE SATIYORUM-----
eğitici tırtıl.jpg
FHİSHER PRİCE EĞİTİCİ MÜZİKLİ TIRTIL PİYASA FİYATI 60 TL ------ 25 TL YE SATIYORUM ------
salyangoz.jpeg

MÜZİKLİ BULTAK SALYANGOZ PARÇALARI KULEDE OLABİLİYOR- PİYASA FİYATI 55 TL -- 25 TL YE SATIYORUM
kaplumbağa 2.jpg

SEVİMLİ BULTAK KAPLUMBAĞA PİYASA FİYATI 20 TL. --- 10 TL YE SATIYORUM.
kaya davul.jpg
KAYA DAVUL MÜZİKLİ VE IŞIKLI RİTİMLİ PİYASA FİYATI 29 TL -- 15 TL YE SATIYORUM..

ANKARADAYIM İSTENİLEN ŞEHRE GÖNDEREBİLİRİM.HEPSİ SAĞLAM ÇALIŞIR VE TEMİZDİR.

köpekcik.jpg köpekcik.jpg eğitici tırtıl.jpg salyangoz.jpeg kaplumbağa 2.jpg kaya davul.jpg eğitici tırtıl.jpg salyangoz.jpeg kaplumbağa 2.jpg kaya davul.jpg

Eki Görüntüle 1419741 EĞİTİCİ KÖPEKCİK PİYASA FİYATI 80 TL. ----- 40 TL YE SATIYORUM-----
Eki Görüntüle 1419742 FHİSHER PRİCE EĞİTİCİ MÜZİKLİ TIRTIL PİYASA FİYATI 60 TL ------ 25 TL YE SATIYORUM ------
Eki Görüntüle 1419743
MÜZİKLİ BULTAK SALYANGOZ PARÇALARI KULEDE OLABİLİYOR- PİYASA FİYATI 55 TL -- 25 TL YE SATIYORUMEki Görüntüle 1419745
SEVİMLİ BULTAK KAPLUMBAĞA PİYASA FİYATI 20 TL. --- 10 TL YE SATIYORUM.
Eki Görüntüle 1419746 KAYA DAVUL MÜZİKLİ VE IŞIKLI RİTİMLİ PİYASA FİYATI 29 TL -- 15 TL YE SATIYORUM..

ANKARADAYIM İSTENİLEN ŞEHRE GÖNDEREBİLİRİM.HEPSİ SAĞLAM ÇALIŞIR VE TEMİZDİR.

Eki Görüntüle 1419741 Eki Görüntüle 1419741 Eki Görüntüle 1419742 Eki Görüntüle 1419743 Eki Görüntüle 1419745 Eki Görüntüle 1419746 Eki Görüntüle 1419742 Eki Görüntüle 1419743 Eki Görüntüle 1419745 Eki Görüntüle 1419746
EĞİTİCİ KÖPEKLE İLGİLENİYORUM

bu arada tırtıl şarkı söylüyor her sayfada başka bir şarkı var. tuşlara basıldığında ise hangi sayfadaysa o sayfadaki nesnelerin isimlerini söylüyor.

ABİDİNPAŞA TARAFINDA OTURUYORUM HOŞDERE TARAFINDA ÇALIŞIYORUM KIZILAY GİBİ MERKEZİ BİR YERDE DE BULUŞABİLİRİZ

Mrb ben fikrinizi almak için yazıyorum. Tam da bu oyuncaklardan kızıma almayı düşündüm hep ama sever mi oynar mı kararsz kalmıştım. Sizin bebeğiniz oynadı mı faydasını gördünüz mü tavsiye eder misiniz? Kızım 13 aylık

oynamaları için tam bebeğinizin ayı uygun oğlum 19. ayında erkek çocuğu ve birde 3 yaşında abisi var severek oynadılar ben montessori yöntemiyle evde faaliyet yaptırmaya başladım çocuklara oyun hamuru,parmak boya,ipe mandal takma günlük yaşam becerileri gibi oyunlar oynatıyorum o yüzden o faaliyetler daha çok ilgilerini çekmeye başladı. küçük oğlum abi ne yaparsa onu taklit ediyor abi 3 yaşında o yüzden onlarla oynamıyor artık.

eğitici köpekcik ve masalcı tırtıl satıldı. diğerleri duruyor

Işıklı ve Sesli Kaya Davul
ÖZELLİKLERİ:

• Davulun yüzeyi elle vurmaya duyarlıdır.
  • Kendi etrafında davulu döndürünce ışıklar saçarak bebek gülücük sesleri çıkararak bebeğinizi eğlendirir.
  • Davulun ışıklı olması oyuncağı daha eğlenceli yaparak çocuğunuzun uzun süre oynamasına yardımcı olur.
  • Oyuncakta bulunan melodiler çocuğunuzun müzik ve dil gelişimini sağlar
  • 360 derece döner
  • Çeşitli Müzik Sesleri Çıkarır.
  • Işıklıdır
  • Çeşitli bebek sesleri çıkarır
  • Eğlenirken el becerisini artıracak
  • Dayanıklı sert plastikten üretilmiştir.
  • Sağlığa hiçbir zararlı yoktur.
  • CE sertifikalıdır.
  • 6 farklı müzik sesi.
  • 2 farklı ses modu (düşük, yüksek.)
  • 3 adet 1.5 V AA pille çalışır

X