• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir istiyorum

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.353
1.033
333
Arkadaşlar eşim şu an çocuk düşünmüyor karşı değil kesinlikle sadece erteliyor. Ben çok istiyorum bu biraz aramızda da sorun oldu. En son tartışmadan sonra asla konusunu açmıyorum. Belirtileri vardı gebelik testim pozitif çıktı ama henüz bir şey belli değil belki yine yalancı pozitiftir bilmiyorum.
Size sorum şu testi eşime göstermeli miyim bir şey yoksa bile belki duyguları harekete geçer kararsız kaldım yoksa beklemeli miyim fikirlerinizi bekliyorum :))

Arkadaşlar eşim şu an çocuk düşünmüyor karşı değil kesinlikle sadece erteliyor. Ben çok istiyorum bu biraz aramızda da sorun oldu. En son tartışmadan sonra asla konusunu açmıyorum. Belirtileri vardı gebelik testim pozitif çıktı ama henüz bir şey belli değil belki yine yalancı pozitiftir bilmiyorum.
Size sorum şu testi eşime göstermeli miyim bir şey yoksa bile belki duyguları harekete geçer kararsız kaldım yoksa beklemeli miyim fikirlerinizi bekliyorum :))
1 çocuğunuz var sanırım; eşiniz 2. bir çocuğu mu istemiyor ? Kan testi verip, emin olun; sonra da söyleyin tabii. Saklanacak bir şey değil sonuçta.

Evet eşinize gösterin tabii ki. Hayırlı olsun 🌸

Yani söyleyin tabii ki. Pozitif çıkarsa muhtemelen doğuracaksiniz zaten ama olur da negatif çıkarsa, bu şüphe bile korunma yöntemlerinizin yeterli olmadığını gösteriyor l. Onları bu gözden geçirin.

Yani söyleyin tabii ki. Pozitif çıkarsa muhtemelen doğuracaksiniz zaten ama olur da negatif çıkarsa, bu şüphe bile korunma yöntemlerinizin yeterli olmadığını gösteriyor l. Onları bu gözden geçirin.
Yöntem çok sallantılı zaten oraya hiç girmiyorum 😀 Bilerek alıyoruz riski ama işte eminim falan diyor

Yöntem çok sallantılı zaten oraya hiç girmiyorum 😀 Bilerek alıyoruz riski ama işte eminim falan diyor
Eşinize çok sinirlendim. Hem şu an çocuk istemiyo hem de bunu riske mi atıyo. Bi de sonra sen istedin doğurdun falan diycek. Gıcık oldum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🌸

Elbette söyleyeceğim ama emin olmadan onu da heyecanlandırsam mı onu bilemedim☺️ İstiyor aslında ama erteliyor :)
Kan testi yaptırmadan bir şey deme. İstemiyorum diyorsa istemiyordur ayrıca.

Şimdi okudum sallantılı yöntem ne geri çekilme mi? Eşin de istemiyorsa adam gibi korunsun surat yapmasın avel, sen de kesin olmadan niye söylüyorsun ki?

Testim arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_A7A7898D-B512-4F71-B4D1-92B0AC9B0342.webp
    IMG_A7A7898D-B512-4F71-B4D1-92B0AC9B0342.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 17
Back
X