fikir istiyorum

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
Merhaba kızlar
4,5 yıllık evliyim. Kocamin bir huyu mu desem sevdiği bişey mi desem bilmiyorum .kocam tv karşısında uyuyup kalıyo çoğunlukla. Defalarca uyardım. Bazen gecenin bilmem kacinda gidip kaldırdım , bazen tvsini kapatıp üzerini örtüp yatak odasına gectim .ama artık tak dedi bıktım. Kendine da dedim artık naparsan yap bişey demicem kendin bilirsin ne halin varsa gör dedim. Ben genelde ondan önce yatak odama geçip Bebeğimi uyyutuyorum o da yerde tv karşısında uyuyor. Çoğunlukla böyle oluyor.cok üzülüyorum böyle yapmasına. Ikinci bir konuysa yaptığım yemeklere aşırı müdahele eder mesela et yemekleri de dahil kesinlikle soğan doğratmaz ki bence Lezzetsiz oluyo soğansiz. Sonra ne biliyim suna kimyon atma buna domates doğrama gibi müdahaleleri oluyo yada et suyuna çorba yapma sunun seklini boyle dilimle gibi ve ben yemek yapmaktan neredeyse nefret etme durumuna geldim.tamam istekleri olabilir ama çok fazla karışıyor ve en genel yapılan şeyleri de yaptırmiyor. Dedim ister ye ister yeme bu kadar Karışma .yemek senin dediğin gibi yapmocam dedim.kendi bildiğim gibi yaptım ya bir iki aldı yada hiç yemedi.kocamin bu huylari beni deli ediyo.duygusal anlamda ondan uzaklaşıyorum galiba.cok üzülüyorum böyle yapmasına. Iki farklı konu iki ayrı sorun kafamda.bazen içim doluyor Ağlıyorum. Bana bi akıl verin.disardan nasıl gözüküyor bu yaşadıkları m.siz olsaydınız napardiniz. :KK43:

Bu tv karşısında uyuma cogu erkekte var canım.ama yemeklerine karısması kötü gercekten üzülme kafana takma._esinle konustun mu hic.Uyumanı istemiyorum biraz bana zaman ayır diye ?

anlattiklariniz tıpkı eniştem ve ablamda artık sizin gibi bunaldı herseyine karisiyor yemeğin soğanı çocuk ev ne varsa.. böyle tiplerle nasıl başedilir bilmiyorum ya çok sabırlı yada çok saf olmalı insan herhalde. ablamda sizin gibi eşinin bu huyları yüzünden soğudu araları pek iyi değil degistiremiyorda..

yemegini ayı yap cnm seende..
mesela kendine soganlı ona sogansız yap..
bende bazı yemeklerde eşimle anlaşamıyorum ama ayrı yapıyorum bitiyo.
tv izlemek konusuna takılma çok. bir iki gece örtme üstünü korkar artık uyumaya üşür diye :KK66:

[QUost: 41421195, member: 685993"]Bu tv karşısında uyuma cogu erkekte var canım.ama yemeklerine karısması kötü gercekten üzülme kafana takma._esinle konustun mu hic.Uyumanı istemiyorum biraz bana zaman ayır diye ?[/QUOTE]
:KK43: ya tamam bir uyunur iki uyunur anlarım ama genelde böyle olunca stres ediyo beni :KK43: napıyım ben .konuştum tartıştı m kar etmedi.anlamiyo

Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der

Erkeklerin bir ezberi var onu bozmak zor ama bazı konularda da yemek zevki olabilir

Eşim artık seninkiler dışında yemek sevmiyorum diyor başta biz de çok salça muhabbeti yaptık mesela

Akıllı telefon yada tabletiniz varsa televizyonda izleyeceklerini bu aletlerde de izleyebilir. Kulaklığını da takar, gürültü olmaz veya beraber izlersiniz.

Yemek konusunda da yemeği kendi bildiği şekilde kendisinin yapmasını talep edebilirsiniz. Bazı zamanlarda, kolayınıza geliyorsa yemeğin bir bölümünü onun istediği şekilde ayırıp kalan bölümünü de kendi tercihlerinize göre yapabilirsiniz.

İşiniz zor görünüyor. Kolay gelsin.

E="esmer226, post: 41421284, member: 232415"]yemegini ayı yap cnm seende..
mesela kendine soganlı ona sogansız yap..
bende bazı yemeklerde eşimle anlaşamıyorum ama ayrı yapıyorum bitiyo.
tv izlemek konusuna takılma çok. bir iki gece örtme üstünü korkar artık uyumaya üşür diye :KK66:[/QUOTE]
Canim Ayri da yaptigim oldu ama biyere kadar oyle cok ugrastiriyo.ustunu ormedim hasta oldu ama yime devam tv karsisimda uyuyo :KK43:

Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der

Erkeklerin bir ezberi var onu bozmak zor ama bazı konularda da yemek zevki olabilir

Eşim artık seninkiler dışında yemek sevmiyorum diyor başta biz de çok salça muhabbeti yaptık mesela

ember: 370851"]Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der

Eşim artık seninkiler dışında yemek sevmiyorum diyor başta biz de çok salça muhabbeti yaptık mesela[/QUOTE]
Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma

[QUOTa, post: 41421312, member: 654974"]Akıllı telefon yada tabletiniz varsa televizyonda izleyeceklerini bu aletlerde de izleyebilir. Kulaklığını da takar, gürültü olmaz veya beraber izlersiniz.

Yemek konusunda da yemeği kendi bildiği şekilde kendisinin yapmasını talep edebilirsiniz. Bazı zamanlarda, kolayınıza geliyorsa yemeğin bir bölümünü onun istediği şekilde ayırıp kalan bölümünü de kendi tercihlerinize göre yapabilirsiniz.

İşiniz zor görünüyor. Kolay gelsin.[/QUOTE]
Tamam dediklerini güzel olabilir ama hepmi tv iizleyerek uyucak:KK43: sabah tv akşam tv .müge anlıyi bile benden daha cok merak ederek izliyor. Bağımlı tvye. Yemekte tv yatakta tv ayakta tv....

Tamam dediklerini güzel olabilir ama hepmi tv iizleyerek uyucak:KK43: sabah tv akşam tv .müge anlıyi bile benden daha cok merak ederek izliyor. Bağımlı tvye. Yemekte tv yatakta tv ayakta tv....

Çok izliyormuş. Yorucu bir işte mi çalışıyor? Televizyon izlerken pasif kaldığımız için dinlenmiş de olabiliyoruz.

Asel Mst: 41421439 .!.:
Çok izliyormuş. Yorucu bir işte mi çalışıyor? Televizyon izlerken pasif kaldığımız için dinlenmiş de olabiliyoruz.
Tam tersi.cok sevdiği bir işi var.istedigi zaman istediği tatilini kendi yapar istediği saatte gider istediğinde gelir.o konuda çok rahat.

ember: 370851"]Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der

Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma[/QUOTE]

Ben onu örnek verdim

Bir de ben de soğansız sever ve öyle yaparım soğan olunca yerim ama bazıları soğanı görmezse yer görünce yemez

Bir de yemeğin kesin kuralı diye bir şey yok ki

Görümcem ile yakın oturuyoruz kurusoğan bitmiş var mı diye beni aradı sonra da gelip aldı ına göre soğansız o yemek olmazdı bana kalsa asla gidip ondan soğan istemem soğansız olur bir şey olmaz ki

Bir de Kv nasıl yapıyor eşinizin istediği gibi mi değil mi

Bakıcı bizde yemek de yapıyordu kadın nohut yaptı ben hiç yiyemedim eşim bayıldı bir süre sonra eşimin ailede bir evde nohut yedik ben onu da yiyemedim zira baba göre çok salçalı idi ama onlar alışmış

Şimdi hiç salçasız nohut yemeği pişiriyorum ve yediği en lezzetli nohut olduğu konusunda iddialı

Babam salça sevmez annem az katardı benim damak zevkim ona göre eşiminki de kendi alıştığına göre

Bu nedenle yemezse kendi bilir ya da yapar

ama bir süre sonra eşe uyuluyor mecburen zira o yemeyince tek başına pişir ye daha büyük sorun oluyor

Tv karşısında da uyuyorsa uyusun hiç sesinizi çıkarmayın kaç gün yatacak acaba

Tam tersi.cok sevdiği bir işi var.istedigi zaman istediği tatilini kendi yapar istediği saatte gider istediğinde gelir.o konuda çok rahat.

Rahatına biraz düşkün o zaman. Bahsettiğiniz konulardan rahatsızlık duyduğunuzu söyleseniz belki hareketlerine daha dikkat eder. Beraber uyamak istiyorum diyerek yatarken onu da çağırsanız mesela. Direkt rahatsızlığınızı söylemeden de tatlı dille ikna edebilirsiniz.

[QUost: 41421195, member: 685993"]Bu tv karşısında uyuma cogu erkekte var canım.ama yemeklerine karısması kötü gercekten üzülme kafana takma._esinle konustun mu hic.Uyumanı istemiyorum biraz bana zaman ayır diye ?
:KK43: ya tamam bir uyunur iki uyunur anlarım ama genelde böyle olunca stres ediyo beni :KK43: napıyım ben .konuştum tartıştı m kar etmedi.anlamiyo[/QUOTE]
Bizde zeytinyaglı fasulye konusunda cok tartısmıstık sulu yapma yapma yahu 2 bardak su koyuyorum sulu degil kupkuru olcak bende yapmıyorum artık cok isteyince kendi yapıyo :KK55:

Yemegin icinde şu olursa yemem bu olursa yemem diyen insanlara aşırı uyuz olurdum, kizim oyle oldu, makarnanin icinde domates gormeye tahammul edemiyor mesela :KK53: agzim bulandi cek sunu gozumun onunden diyor bi de, agzinin üstüne cakasim geliyor (asla yapmam tabi) koca adan aynisini yapsa bogarim herhalde.
siz normal yapin yerse yesin yemezse ac kalsin. Kucucuk cocuga bile bu muameleyi yapiyorum valla.

Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma

Ben onu örnek verdim

Bir de ben de soğansız sever ve öyle yaparım soğan olunca yerim ama bazıları soğanı görmezse yer görünce yemez

Bir de yemeğin kesin kuralı diye bir şey yok ki

Görümcem ile yakın oturuyoruz kurusoğan bitmiş var mı diye beni aradı sonra da gelip aldı ına göre soğansız o yemek olmazdı bana kalsa asla gidip ondan soğan istemem soğansız olur bir şey olmaz ki

Bir de Kv nasıl yapıyor eşinizin istediği gibi mi değil mi

Bakıcı bizde yemek de yapıyordu kadın nohut yaptı ben hiç yiyemedim eşim bayıldı bir süre sonra eşimin ailede bir evde nohut yedik ben onu da yiyemedim zira baba göre çok salçalı idi ama onlar alışmış

Şimdi hiç salçasız nohut yemeği pişiriyorum ve yediği en lezzetli nohut olduğu konusunda iddialı

Babam salça sevmez annem az katardı benim damak zevkim ona göre eşiminki de kendi alıştığına göre

Bu nedenle yemezse kendi bilir ya da yapar

ama bir süre sonra eşe uyuluyor mecburen zira o yemeyince tek başına pişir ye daha büyük sorun oluyor

Tv karşısında da uyuyorsa uyusun hiç sesinizi çıkarmayın kaç gün yatacak acaba[/QUOTE]
işin ozeti renkler renkler tartısılmaz tamm buna bende katılılıyorum da bacım tek sogan olsa dert.bak sana su anda sadece aklıma gelen bı kaç örnek sayıyım sogan mevzuu harıcınde
gecen sandviç yapıcam eşime neymiş iki dal yetermiş ona niye beş yıkamışım.ve bunu o kadar soguk itici bi şekilde söylüyor ki anlatamam.küçük bebişim var et suyuna çorba daha faydalı demi vay efendim niye öyle yapmışım elinin tersiyle itiverdi tası.kısıra sadece karabiber yağ salça başka bişey asla yapılmaz. sonra genelde hele ki yemek fırındaysa kupkuru olacak su asla olamaz, başımda denetler vay efendim mantarla neden iri doğruyomusum ki mantar pişince kuculuyo. vay efendim yemeğe kup küp sevmezmiş patates uzun yapcakmısım.bulgur pilavı da nedir unuttum.kabak patlıcan pırsa nedir unuttum.yapsam ya hiç yemez yada çokj az ki bu sadece su an aklma gelenler.mutfak benim işim bu derece mudahele ve benimde zevklerimi hiçe sayması artık illalah dedirttiçyemek yapmaktan zevk alan ben artık nefret eder oldum.tv olayını da bayadır bişi demiyorum artık sabah surat asarım biraz onuda anlıyo mu bılmiyorum

X