fikir verin lütfen..

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
Kızlar günlerdir düşünüyorum aklıma birşey yatmadi bir türlü. Yaz geldi malum temizlik başladı evde. Sevgilimin 2 yıldır aldığı çiçeklerin hepsi duruyor kimse görmesin diye geçen senekileri büyük karton kutuya koydum.Bu sene aldıkları da oraya koyulacak gibi değil sepetli falan ondan dolabın masanın üstü çiçek doldu. Bunlar neyse de kartonda sakladiklarimi atmak istemiyorum ama böylede toz tutacak kutuda. Bana bir fikir verin lütfen siz naptınız nasıl sakladınız?? Yoksa artık atmalı miyim ama üzülürüm atarsam da

Kızlar günlerdir düşünüyorum aklıma birşey yatmadi bir türlü. Yaz geldi malum temizlik başladı evde. Sevgilimin 2 yıldır aldığı çiçeklerin hepsi duruyor kimse görmesin diye geçen senekileri büyük karton kutuya koydum.Bu sene aldıkları da oraya koyulacak gibi değil sepetli falan ondan dolabın masanın üstü çiçek doldu. Bunlar neyse de kartonda sakladiklarimi atmak istemiyorum ama böylede toz tutacak kutuda. Bana bir fikir verin lütfen siz naptınız nasıl sakladınız?? Yoksa artık atmalı miyim ama üzülürüm atarsam da
Hiç kıyamıyorsanız her birinden birer çiçek alın; kalanları atın. Ben nişan çiçeğimi bile attım birkaçını saklayarak.

ben atmıştım mecburiyetten,kimisi de kurutuyor, ama içinden bir yaprak gibi bir şey alıp saklayabilirsin hatıra istiyorsan, valla ben atmak zorunda kalmıştım ne yalan söyliyim, hatta eşime hep çiçek alma derim başka bişey al derim. çünkü çiçeğin muhafazası zor yani

ben atmıştım mecburiyetten,kimisi de kurutuyor, ama içinden bir yaprak gibi bir şey alıp saklayabilirsin hatıra istiyorsan, valla ben atmak zorunda kalmıştım ne yalan söyliyim, hatta eşime hep çiçek alma derim başka bişey al derim. çünkü çiçeğin muhafazası zor yani
Ben desem şimdi çiçek alıyorum hala istemiyor musun falan der kırılır diye diyemiyorum öyle de ama gerçekten zor muhafazası dediğin gibi

bu konuları bnm öküze okutmak lazım örnek alsın bıraz :KK67:
bence atma cıceklerını kutuyu acar havalandırırsın arada
Camdan akvaryum gibi şeyler yaptırıp saklayanlar varmış evinde ama nişandan önce yapamam o zamana kadar beklersem de daha 2 yıl var okul yüzündeno_O alsın alsın ama herşeyin fazlası zarar işte :KK35:

Ben gullerimi saplarini kopartip bir kavanoza koydum hem sik duruyor hemde sorarlarsa disaridan sus aldim diyebilirsiniz

X