Fikir verin lütfen...

_purple_

:)
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
358
47
Kızlar merhaba.

İşim dolayısıyla bazı dönemler şehir dışına çıkıyorum. Aynı odada çalıştığım arkadaşım da bu şekilde. O benden her gittiğim yerden nesi meşhursa -yiyecek olarak- bir kaç kilo ister, kaç kez ağır oluyor diye kendime almayıp ona getiririm. O şehir dışına çıkacağı zaman bu kez ben de bir defalık istekte bulundum, istediğim ağır bir şey de değildi üstelik. Oğluna 4 adet alıp bana getirmemiş bir de çok para verdim diyip durdu kaç kere. Ben bozuldum ama birşey demedim. Şimdi ben yine haftaya şehir dışına gideceğim. Bu bunu duyar duymaz tatlı getirirmisin dedi. Ağız ucuyla bakarız dedim kesin konuşmadım ama getirmek istemiyorum. Çünkü kullanıldığımı hissediyorum. Her gün yüzyüze bakıyorum direkt kestirip atamadım da. Ne yapsam nasıl davransam bana fikir verir misiniz?

Ben senin yerinde olsam asla getirmezdim bu sefer sordugundada acik acik soylerim "biliyorsun bugune kadar hep getirdim ama ben senden rica ettigimde getirmedin, bu sefer bende kendime aldim sana getirmedim diye sakayla karisik derdim yani

sizin baktığınız yüze aynı şekil de oda bakmıyor mu ? valizim ağırdı taşıyamadım, ya da aklımdan çıkmış dersiniz. etkiye tepki gerek.

Ben de ona özel getirmeyip 1 paket alıp diğer arkadaşlarla da her beraber mi yesek diye düşündüm, sorarsa da kayınvalideme anneme filan da aldım ağır oldu mu diyeyim diyorum.
Öyle de olur ama hep beraber yeme fikri bana pek mantıklı gelmedi sonuçta o da bi nevi istediği olacak sayılır. Ya da boşver diğerlerini bu benim olsun diyebilir öyle bir potansiyel gördüm

Öyle de olur ama hep beraber yeme fikri bana pek mantıklı gelmedi sonuçta o da bi nevi istediği olacak sayılır. Ya da boşver diğerlerini bu benim olsun diyebilir öyle bir potansiyel gördüm

Haklısın en iyisi ağır olduğu için getiremedim demek, uçakla gidip geleceğim bir de. Teşekkür ederim :KK51:

Benim arkadaşımda böyle kullanılıyordu kendine bir şey alamıyordu garibim milletin siparişleri anca sıgıyordu bavula 20 kilo sınır varmış sonrasında para alıyorlar mış birde öğrenci , çok bagırdım enayimisin yeter kimseye birşey getirme diye zor açtım gözünü, hiçbir şey getirme zorunda mısın ya , hatırda bir yere kadar .​

Benim arkadaşımda böyle kullanılıyordu kendine bir şey alamıyordu garibim milletin siparişleri anca sıgıyordu bavula 20 kilo sınır varmış sonrasında para alıyorlar mış birde öğrenci , çok bagırdım enayimisin yeter kimseye birşey getirme diye zor açtım gözünü, hiçbir şey getirme zorunda mısın ya , hatırda bir yere kadar .​

Evet insanlara fazla değer vermek gibi bir hastalığım var maalesef, kazık yiye yiye iyileşmeye çalışıyorum.

Sizin ince gönüllü kalp kirmak istemeyisinizi anlıyorum ama bir yerden sonra da cidden cirkinlesiyor bu olanlar.
Sizi resmen kullanıyor. Açık açık her seferinde getirdim oğluna4 adet alıp bana alamadıysan bende alamam deyip çıkın işin içinden.

Açıkça söylemen lazım valla ben hep getiriyorum senden bir hayır yok ben de seni örnek aldım deyip kapayın konuyu niye getirmedin derse

Getirmeyin sorarsa da ben hep getirdim bir defa da senden istedim. Madem sen getirmiyorsun benden de bekleme bundan sonra de.

Getirmeyin tabi ki.Nefret ederim böyle insanlardan.Hatta unuttum falan da demeyin.Açık açık getiremem maalesef deyin.

Kızlar merhaba.

İşim dolayısıyla bazı dönemler şehir dışına çıkıyorum. Aynı odada çalıştığım arkadaşım da bu şekilde. O benden her gittiğim yerden nesi meşhursa -yiyecek olarak- bir kaç kilo ister, kaç kez ağır oluyor diye kendime almayıp ona getiririm. O şehir dışına çıkacağı zaman bu kez ben de bir defalık istekte bulundum, istediğim ağır bir şey de değildi üstelik. Oğluna 4 adet alıp bana getirmemiş bir de çok para verdim diyip durdu kaç kere. Ben bozuldum ama birşey demedim. Şimdi ben yine haftaya şehir dışına gideceğim. Bu bunu duyar duymaz tatlı getirirmisin dedi. Ağız ucuyla bakarız dedim kesin konuşmadım ama getirmek istemiyorum. Çünkü kullanıldığımı hissediyorum. Her gün yüzyüze bakıyorum direkt kestirip atamadım da. Ne yapsam nasıl davransam bana fikir verir misiniz?
250 gram tatlı al:)

X