fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

fnrbhc44

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
487
150
Benim ki öyle büyük bir dert değil fakat kafam karıştı kızlar yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Kızlar ben bayramda eski kocamın mahallesine gittim kızımın arkadaşının ablasının nişanı vardı 2 aydır sürekli aradı kızımın arkadaşının annesi gel diye ve bende gittim.Bütün eski komşularım gayet misafir perver davrandılar fakat eski görümcem sürekli beni izledi o yetmezmiş gibi eski eşimin karısı eski kv falan hepsi beni resmen dikizlediler.Beni görenler de hala eskisi gibi falan olduğumu söylediler.Konuya gelecek olursak bir kaç hafta sonra düğün var ve düğüne de davet ettiler.Sizce gitmeli miyim? Karar veremiyorum.

Ordan geldikten sonra surekli kafaniza takacaksaniz , simdiki gibi.
hic gitmeyin daha iyi sizin psikolojiniz , düğünden daha önemli.

Madem rahatsız olmuyorsunuz, tabi ki de gidin.
Normal insanlar olsalar, onlar da sizi umursamazlar, kendi eğlencelerine bakarlar ama demek ki değillermiş. Planlarınızı onlara göre yapacak değilsiniz ya... Hıh! :KK51:

Madem rahatsız olmuyorsunuz, tabi ki de gidin.
Normal insanlar olsalar, onlar da sizi umursamazlar, kendi eğlencelerine bakarlar ama demek ki değillermiş. Planlarınızı onlara göre yapacak değilsiniz ya... Hıh! :KK51:

Haklısınız ama anlamadığım konu görümcem beni gözünü kırpmadan izledi yetmedi eski eşimin şimdiki eşini çağırdı o da dikti gözlerini baktı arkasından kv ve eski eşimde çıktı ortaya bana bakmaya başladılar kafama takılan bu yanlış bir şey yapmışım gibi kafam ona takıldı yoksa tabi ki ben eğlenmeye gittim eğlendim de yani.

gidin tabi sonuçta davet edilmişsiniz damdan düşer gibi gitmemişsiniz ya.Erkek tarafı genelde böyledir,kendi oğulları hayatlarına kaldığı yerden devam etsin ama eşi hayata küssün isterler.Sizin ex'lerde bu tarz düşüncede insanlar sanırımdüğün dernek gezmeniz zorlarına gitmiş ben olsam inadına gider halayımı çeker göbeğimide atardım

gidin tabi sonuçta davet edilmişsiniz damdan düşer gibi gitmemişsiniz ya.Erkek tarafı genelde böyledir,kendi oğulları hayatlarına kaldığı yerden devam etsin ama eşi hayata küssün isterler.Sizin ex'lerde bu tarz düşüncede insanlar sanırımdüğün dernek gezmeniz zorlarına gitmiş ben olsam inadına gider halayımı çeker göbeğimide atardım

çok haklısınız çok teşekkür ederim.

X