• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var...

loversound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
138
0
96
İstanbul
arkadaşlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.levent diye bir arkadaşım var.üniversiteyi farklı bir şehirde okuduğu için fazla görüşemiyorduk.şimdi okulu bitti ve tekrar istanbula döndü.biz tekrar görüşmeye başladık.arkadaşlarım bana levent senden hoşlanıyor dediler.aslında benim öyle bir düşüncem yoktu çünkü ben sadece arkadaşım olarak görüyorum.ama arkadaşlarımın yorumlarından etkilendim sanırım.acaba olabilirmi diye düşünmeye başladım..davranışlarına bakıyorum.bazen evet hoşlanıyor diyorum.bazende yok biz sadece arkadaşız öyle birşey yok diyorum.benimle devamlı buluşmak istiyor.msn.de çevrimdışı takılıyor ama hep benimle konuşuyor.sık sık msj atıyor.buluşacağımız zaman ben gelirim diyorum.ama levent yok ben seni gelir alırım diyor.arkadaşlarla hep birlikte buluşacağımız zaman bile gelip sadece beni alıyor.gelme boşuna ben kendim gelirim diyorum fakat ısrarla gelip beni almak istiyor.bi yerde oturup bişeyler içerken benim bardağımdanda içmeye çalışıyor.aynı şekilde kendi bardağındanda bana içirmeye çalışıyor.ikimizde sigara içiyoruz.ben sigara içerken aniden sigaramı alıp içiyor.kendisi sigara içerken de içtiği sigaradan bana içirmeye çalışıyor.sizce bunlar benden hoşlanması için yeterlimi yoksa ben arkadaşlarımın yorumları yüzünden kuruntumu yapıyorum.ayrıca leventin sevgilisi var fakat ayrılma noktasındalar.

Canım kesinlikle hoşlanıyor, bu kadar ilgi normal değil kuruntu yaptığını düşünmüyorum.. Belli ediyo çünkü kendisini

emin olamıyorum işte:(((((
konuşurken çok normal konuşuyor.fakat hareketlerine bana karşı davranışlarına gelince işler değişiyor

canım bence de hoşlanıyor ama sevgilisiyle ayrılma noktasında ise ve henüz ayrılmamışsa sana kendini tam ifade edemiyor olabilir. sonuçta sne sevgilisi olduğunu biliyorsun ve senin ters tepki vermenden korkuyor olabilir.

sevgilisiyle ayrılınca tamamen açılır sana gibime geliyor..sen anlamamış gibi yap yinede çabalasın koşsun bırak :jeyyar:

arkadaşlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.levent diye bir arkadaşım var.üniversiteyi farklı bir şehirde okuduğu için fazla görüşemiyorduk.şimdi okulu bitti ve tekrar istanbula döndü.biz tekrar görüşmeye başladık.arkadaşlarım bana levent senden hoşlanıyor dediler.aslında benim öyle bir düşüncem yoktu çünkü ben sadece arkadaşım olarak görüyorum.ama arkadaşlarımın yorumlarından etkilendim sanırım.acaba olabilirmi diye düşünmeye başladım..davranışlarına bakıyorum.bazen evet hoşlanıyor diyorum.bazende yok biz sadece arkadaşız öyle birşey yok diyorum.benimle devamlı buluşmak istiyor.msn.de çevrimdışı takılıyor ama hep benimle konuşuyor.sık sık msj atıyor.buluşacağımız zaman ben gelirim diyorum.ama levent yok ben seni gelir alırım diyor.arkadaşlarla hep birlikte buluşacağımız zaman bile gelip sadece beni alıyor.gelme boşuna ben kendim gelirim diyorum fakat ısrarla gelip beni almak istiyor.bi yerde oturup bişeyler içerken benim bardağımdanda içmeye çalışıyor.aynı şekilde kendi bardağındanda bana içirmeye çalışıyor.ikimizde sigara içiyoruz.ben sigara içerken aniden sigaramı alıp içiyor.kendisi sigara içerken de içtiği sigaradan bana içirmeye çalışıyor.sizce bunlar benden hoşlanması için yeterlimi yoksa ben arkadaşlarımın yorumları yüzünden kuruntumu yapıyorum.ayrıca leventin sevgilisi var fakat ayrılma noktasındalar.

iğrenilmesi için yeterli sebepleralsanaalsanasmile

sevgilisi varken seninle görüşen bir adamla birlikte olmayı düşünüyor musun?
kafamçokkarıştı

tabiiki birlikte olmayı düşünmüyorum.yazdıklarımı dikkatli okursanız sevinirim.leventi sadece arkadaş olarak gördüğümü yazmıştım.

Madem birlikte olmayı düşünmüyorsun, ve leventi sadece arkadaş olarak görüyorsun, acaba levent benden hoşlanıyomu hoşlanmıyomu diye oturup bu kadar düşünmene gerek yok...
Hoşlanıyorsa cesareti varsa açılır sana sen de ben seni arkadaşım oa-larak görüyorum başka türlü olmaz dersin... Arkadaş olarak devam edersiniz, yada bunu kaldıramaz görüşmezsiniz....
Yada o da seni sadece arkadaş olarak görüyordur ve bu bardak sigara paylaşımları da sadece bence iğrenç bir samimiyet göstergesidir... Arkadaşlığınız böyle devam eder gider....

Seni tanımıyoruz Leventi tanımıyoruz, bu kadar bilgiyle biz sana evet senden hoşlanıyor desek ne olacak, yok canım hoşlanmıyor samimiyettendir o desek ne olacak...

tabiiki birlikte olmayı düşünmüyorum.yazdıklarımı dikkatli okursanız sevinirim.leventi sadece arkadaş olarak gördüğümü yazmıştım.

o satırları kaçırmış olabilirim. ama sanki onun sizden hoşlanmasını istiyorsunuz gibi bir hava verdiniz mesajlarınızdaohaoldumsmile

madem hoşlanmıyorsun sana bu kadar laubali davranmasına niye izin veriyorsun

arkadaşları seçerken bile dikkatli olmalı insan. nihayetinde dışardan tanınmanın bir yolu da arkadaşlarından geçer.
şakkıdı

Madem birlikte olmayı düşünmüyorsun, ve leventi sadece arkadaş olarak görüyorsun, acaba levent benden hoşlanıyomu hoşlanmıyomu diye oturup bu kadar düşünmene gerek yok...
Hoşlanıyorsa cesareti varsa açılır sana sen de ben seni arkadaşım oa-larak görüyorum başka türlü olmaz dersin... Arkadaş olarak devam edersiniz, yada bunu kaldıramaz görüşmezsiniz....
Yada o da seni sadece arkadaş olarak görüyordur ve bu bardak sigara paylaşımları da sadece bence iğrenç bir samimiyet göstergesidir... Arkadaşlığınız böyle devam eder gider....

Seni tanımıyoruz Leventi tanımıyoruz, bu kadar bilgiyle biz sana evet senden hoşlanıyor desek ne olacak, yok canım hoşlanmıyor samimiyettendir o desek ne olacak...

vereliniortak

Madem sevgilisi var ve birlikte olmayı düşünmüyorsun niye benden hoşlanması için yeterli mi bunlar diye soruyorsun ki...

Hoşlanıyorsa ayrılır ve gelir sana açılır zaten.

Boşu boşuna arkadaşlarının aklına girmelerine müsade etme.Sen de etkilenmeye başlamışsın bile çünkü.

Daha ortata fol yok yumurta yok senin ağzındaki sigarayı alıp da kendi ağzına sokması sonra tekrar sana vermesi bence mide kaldırıcı bir durum.

Tamam sevgili olursunuz bir süre çıkarsınız birbirinizi iyice tanırsınız samimiyetten dolayı böyle birşey yaparsınız orası ayrı ama böyle bir durumda bu davranışı baya rahat olduğunun göstergesi.

Yada sen ona böyle davranması için çok yüz veriyorsun.

levent sadece değer verdiğim bir arkadaşım.samimi olmamızda senelerin verdiği bir arkadaşlıktan geliyor.benim leventten hoşlanma yada sevgili olmak gibi bir isteğim yok.beni yanlış anladınız sanırım.sadece bi kaç arkadaşım kafama böyle bir düşünce soktular.bende sizin fikirlerinizi de alayım dedim.eğer hoşlanıyorsa kendimi geri çekicem.ama hoşlanmıyorsa da yanlış anlaşılma yüzünden arkadaşımı kaybetmek veya kırmak istemiyorum.tek derdim bu

levent sadece değer verdiğim bir arkadaşım.samimi olmamızda senelerin verdiği bir arkadaşlıktan geliyor.benim leventten hoşlanma yada sevgili olmak gibi bir isteğim yok.beni yanlış anladınız sanırım.sadece bi kaç arkadaşım kafama böyle bir düşünce soktular.bende sizin fikirlerinizi de alayım dedim.eğer hoşlanıyorsa kendimi geri çekicem.ama hoşlanmıyorsa da yanlış anlaşılma yüzünden arkadaşımı kaybetmek veya kırmak istemiyorum.tek derdim bu

Benim ilkokuldan beri çok samimi olduğum ve hala görüştüğüm (32 yaşındayım) yani 24 yıllık bir arkadaşım var...
Liseden çok samimi bir arkadaşım daha var... Yani o da o zaman 15 yaşında olsam 16-17 yıllık arkadaşım....
Üniversiteden de çok samimi iki arkadaşım var 12-13 yıllık arkadaşlarım...
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez....

Nerdeyse senin yaşından daha eski arkadaşlarım var ama daha bir kere olsun içtiğim bardaktan su içmey kalkışmadılar, sigaralarımızı ortak fırtlamadık....

Yani sizin ilgiç bir samimiyet (hata kızmayın ama bence iğrenç) bir samimiyet anlayışınız var....

Senden hoşlansa da hoşlanmasa da bu bardak ve sigara paylaşımlarını kesin... Her türlü bulaşıcı hastalık var..
Ben kocamla bile aynı bardağı kullanmam masa üstünde sürahinin yanında benim vbardağım ayrı durur onunki ayrı durur.... Haa yeri gelir aynı bardağı kullanırım ama mecbur kalmadıkça herkes kendi bardağını kullansın...
YAn aynı bardağı kullanmak aynı igarayı fırtlamak bence sevgi gösterisi değildir...

Back
X