- Konu Sahibi loversound
arkadaşlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var.levent diye bir arkadaşım var.üniversiteyi farklı bir şehirde okuduğu için fazla görüşemiyorduk.şimdi okulu bitti ve tekrar istanbula döndü.biz tekrar görüşmeye başladık.arkadaşlarım bana levent senden hoşlanıyor dediler.aslında benim öyle bir düşüncem yoktu çünkü ben sadece arkadaşım olarak görüyorum.ama arkadaşlarımın yorumlarından etkilendim sanırım.acaba olabilirmi diye düşünmeye başladım..davranışlarına bakıyorum.bazen evet hoşlanıyor diyorum.bazende yok biz sadece arkadaşız öyle birşey yok diyorum.benimle devamlı buluşmak istiyor.msn.de çevrimdışı takılıyor ama hep benimle konuşuyor.sık sık msj atıyor.buluşacağımız zaman ben gelirim diyorum.ama levent yok ben seni gelir alırım diyor.arkadaşlarla hep birlikte buluşacağımız zaman bile gelip sadece beni alıyor.gelme boşuna ben kendim gelirim diyorum fakat ısrarla gelip beni almak istiyor.bi yerde oturup bişeyler içerken benim bardağımdanda içmeye çalışıyor.aynı şekilde kendi bardağındanda bana içirmeye çalışıyor.ikimizde sigara içiyoruz.ben sigara içerken aniden sigaramı alıp içiyor.kendisi sigara içerken de içtiği sigaradan bana içirmeye çalışıyor.sizce bunlar benden hoşlanması için yeterlimi yoksa ben arkadaşlarımın yorumları yüzünden kuruntumu yapıyorum.ayrıca leventin sevgilisi var fakat ayrılma noktasındalar.