fikirlerinize ihtiyacım var ^^

maznil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
4
1
33
anlatabildigim kadariyla anlatayim arkadaşlar. Yaklasik bir bucuk yıllık bir iliskim var universite okuyoruz ayni okuldayiz ailemden 2 3 saat bi uzakligim var benim erkek arkadasim ise ailesiyle yasiyo babasi yurt disinda çalışıyo oda annesi ve kiz kardesi ile yasiyor. Ailem ve onun ailesi bizi biliyorlar. Annesi bi cok kez maznil istediginde gelsin kalsin demis sinav zamani yurtta gurultu oldugu icin o zamanda gelsin kalsin demisti. 2 hafta once donem bitti tatil için memleketime gittim gorusmuyorduk bugun butunleme sinavlari icin tekrar geldim tum gun beraberdik biraz once ayrildik o eve gidince annesi maznil de gelseydi kalsaydi burda demis erkek arkadasim cekinir o diyince cocuk mu o canim ne cekinmesi gelsin sicacik burda kalsin demis bu sene son senemiz bizim. onunla daha cok zaman gecirmek istedigim icin gidip kalmak istiyorum ama aileme yalan soylemis gibi olacagim icin de icim el vermiyor fikir verebilir misin bana acaba napsam yarin 1 kereligine gitsem mi

son senene kadar sınavlarına ev ortamında değil yine yurtta hazırlandın anladığım kadarıyla. açıkcası benim de içim el vermezdi böyle bir durumda. sonra bi tartışma bi soğukluk bile olsa ileride yüzüne vurmıycakları ne malum. yani geldin evimizde kaldın sana soframızda yer açtık derler. tamam onlar davet etmiş ama bunu değerlendirmek yine sana kalmış

anlatabildigim kadariyla anlatayim arkadaşlar. Yaklasik bir bucuk yıllık bir iliskim var universite okuyoruz ayni okuldayiz ailemden 2 3 saat bi uzakligim var benim erkek arkadasim ise ailesiyle yasiyo babasi yurt disinda çalışıyo oda annesi ve kiz kardesi ile yasiyor. Ailem ve onun ailesi bizi biliyorlar. Annesi bi cok kez maznil istediginde gelsin kalsin demis sinav zamani yurtta gurultu oldugu icin o zamanda gelsin kalsin demisti. 2 hafta once donem bitti tatil için memleketime gittim gorusmuyorduk bugun butunleme sinavlari icin tekrar geldim tum gun beraberdik biraz once ayrildik o eve gidince annesi maznil de gelseydi kalsaydi burda demis erkek arkadasim cekinir o diyince cocuk mu o canim ne cekinmesi gelsin sicacik burda kalsin demis bu sene son senemiz bizim. onunla daha cok zaman gecirmek istedigim icin gidip kalmak istiyorum ama aileme yalan soylemis gibi olacagim icin de icim el vermiyor fikir verebilir misin bana acaba napsam yarin 1 kereligine gitsem mi

Ben kalırdım:) sizi bilmem

Hayır
o gelsin kalsın diyen cici kv adayın yarın evlendikten sonra ilk fırsatta bunu yüzüne vuracak şüphen olmasın......

Bence sen kendi kararını,kendi yargılarına göre kendin ver.
Herkesin ölçüleri farklı, yaşayış tarzı farklı
100 üye yüz ölçü

Aynı düşüncedeyim. Dünya iyisi dahi olsa basit bir tartışmada bile sen daha sevgiliyken bizde kaldın tarzı şeyler diyebilir. Hem bu gizli kalmaz ailenizin kulağına gider.
Yani .
Sonuçta garantisi var mı?
Laf etmeyeceğinin?
Belki senin arkandan sevgilinin arabalarına konuşacak ne rahat kız ailesi nasıl terbiye vermiş almam oğluma diyecek ne biliyorsun
iyi niyetli sin anlıyorum ama maalesef hayat bu derece iyi niyetli degil

Ne münasebet kesinlikle kalma, is resmiyete binmeden gidip evde onlarla birlikte kalman hos degil. İlerde hep basina bela olur. Ailenin yaninda agizdan kacabilir, bizzat senin yuzune vurulabilir falan...

Ben olsam kalmazdim acik soyleyeyim rahat edemem olur biseyler gece uyurken yüzüm gözüm kayar gider yani regl olurum karnim agrir hastalanirim bisey olur valla :) bide bu kadar bastan yüz göz olmamak lazim

Birde deniyor bile olabilir, benim halam oğlunun sevgilisini telefonda israrla aksam yemege çağırmisti kiz kem kum etti en son ailem izin vermeyebilir gec saat olacak dedi neyse kapattilar telefonu, halam "ne kadar terbiyeli kiz görüyor musunuz iste bu devirde boylesini bulmak zor" filan demişti 5 dakika once telefonda gelmezsen hatrim kalir demis oldugu halde..

Hayır
o gelsin kalsın diyen kv adayın yarın ilk fırsatta bunu yüzüne vuracak şüphen olmasın
Kalmayın.
Yarın birgün evlenirseniz emin ol 'daha bekarken kaldın bizde' derler.
Aynı düşüncedeyim. Dünya iyisi dahi olsa basit bir tartışmada bile sen daha sevgiliyken bizde kaldın tarzı şeyler diyebilir. Hem bu gizli kalmaz ailenizin kulağına gider.
kesinlikle kalma ilerde lafı olur...
aklın yolu bir :))

Evlenirsiniz bir tartışmanız olur senin yüzüne vurur. Çok iyidir yapmaz deme yapıyorlar kavga anında kendince alt etmek için yapıyorlar. Gitme derim ben.

Ben kalıyorum rahatlıkla. Burası senin de evin diyen insandan zarar gelmez. Kadın senin ders çalışmanı düşünüyormuş bunda ne kötülük var? Kendi davet ediyor emin ol ki yüzüne vurma gibi durumlara girilmez. Ki insanın sevgilisinin evinde kalması yüzüne vurulacak bir şey değildir. Bu senin hayat görüşüne bağlı bir olay. Yanlış gelmiyorsa sorun yok.

Bugüne kadar tekliflere ragmen kalmadiginiza göre ve buraya böyle bi konu acip fikir alma zorunda hissetiginize göre, sizede ters geliyor... Heleki ailenizden gizli, yalan dolanla yapilan seylerden hayir gelmez... Bu sebepten dolayi kalmayin, kibarca red edin bu nazik görünen teklifi...:KK14:

bence gitme. arkadaşın olmasaydı sınavlarda ne yapıcaktın. kendi kendi kaldığın yerde çalışıcaktın. farz edlim ki hiç bi şey olmadı sen kaldın dersine çalıştın.. yarın öbür gün evlenseniz onlar bizde kaldı sınav zamanı derler.. konusu geçer. hanım gibi evinde yurdunda çalış.

X