fikirlerinize ihtiyacım var..

ceren ceren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2
0
34
Bu aralar aşırı bunalımda hatta ağır depresyondayım. 3,5 yıldır süregelen bir ilişkim var. Geçtiğimiz haftalarda hem erkek arkadaşımın evliliğe yönelik ilgisizliği ve hem de içine düşmüş olduğum psikolojik durum nedeniyle ayrılacak bir noktaya gelmiştik ki erkek arkadaşım durumu biraz fark ederek kabullenip bana pırlanta bir yüzük alarak evlenme teklif etti ve ben de kabul ettim. Ama bunalımım devam etmekte olduğu için yine de eskisi gibi çok sık görüşmüyoruz. Daha çok mesajlaşarak haberleşiyoruz. O da aslında bu durumdan rahatsız ancak ben üzülüp sıkılmayayım diye üzerime fazla gelmiyor ve benim bu halimi anlayışla karşıladığını her fırsatta vurgulayıp hissettiriyor bana. Kafama takılan asıl mesele ise şu;
Bundan 1-2 ay önce tarihi belli olmayacak şekilde yakın bir kız arkadaşımla yat gezisi falan yapalım diye anlaşmıştık. O kız arkadaşım ve sevgilisi ile ve bir çift sevgili ve bir de başka bir kız arkadaşım da olmak üzere 5 kişi, yakın arkadaşımın sevgilisinin yatı ile, 5-6 günlüğüne planladığımız gibi tatile çıkmaya bu hafta için sözleştik. Ben sevgilisi olmayan diğer kız arkadaşımla bir odada kalacağım ve sevgililer de kendi odalarında birlikte kalacaklar. Bizim bu yat seyahatini planladığımız aynı haftada da erkek arkadaşım benim için borçlanarak da olsa benim sıkıntıma bir çare olur diye bir tatil ayarlamayı planlamış ve iş yerinden de izin almış. Ben de bu yat seyahatine gitmem gerek diyince de kesinlikle böyle bir tatile çıkmanı kabullenemem. başkalarının sevgilisi olup olmadıkları beni ilgilendirmez orada tanımadığım başka erkeklerle yat gezisi gibi bir seyahate hele de bensiz gitmeni kaldıramam dedi ve yine tartıştık.Genelde ne aşırı ne az normal bir kıskançlığı vardır. Bugüne kadar Onun güvenini sarsacak herhangi bir şey yapmadım. Ben onun güvensizliğinden şikayet ediyorum. Oysa hayır sana güvenim tam ama aynı yatta denizin ortasında ev gibi bir ortamda üstelik bikinili falan bu benim kaldıracağım birşey değil diyor. (Normalde plajda falan bikini giymeme bişey demez.) Bense gitmeyi istiyorum ama haklı mıyım yoksa erkek arkadaşım mı haklı böyle bir tatile çıkmamın bir sakıncası var mı yok mu fikirlerinizi almak istedim. Acilen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar.

Bence erkek arkadasiniz hakli abartmissiniz olayi neden sevdihinizle tatile cikmak varken baskalariyla cikmayi tercih ediyorsunuz anlamiyorum

Sanırsam erkek arkadaşının sevgisi senin sevginden daha baskın.. Erkek arkadaşın haklı :/

Tabiki erkek arkadaşın haklı. Hatta bunu o sana yapmış olsa butun kk üyeleri olarak hemen ayrıl derdik. Adam tatil planı yapıp izne ayrılıyor sen onun olmadığı karma bi grupla tatile çıkmayı düşünüyorsun. bence biraz epmati yap :KK35:

Erkek arkadasin sana ilginin kralini gostermis de sen anlamamissin.
Sahsen ben yat gezisine cikacagima sevgilimin beni dusunup ayarladigi tatile gitmeyi tercih ederim.
Bence sen sogumussun sevgilinden, yoksa boyle bi geziye onsuz gitmezdin. Sıkılmayacak misin herkesin sevgilisi orda seninki yok. Tuhafsin sen de.

Bence sevgilin anlayışlı ve düşünceli, sana olan sevgisinden ben bile emin oldum burada. Arkadaşlarla sevgili arasındaki dengeyi iyi ayarlamak lazım. Sevgilin sen mutlu ol diye borçlanarak tatil planlamışken senin arkadaşlarınla tatile gitmen saçma olur. Arkadaşlarına bi mazeret göster ve sevgilinin ayarladığı tatile git bence. Ha sevgilin senin çok da umrunda değilse yat tatiline git tabi o ayrı konu.

arkadaşlar gitmedim. ama ona kırgınım. ben hangi ortamda olursam olayım asla yanlış bir hareket yapmam.onun kafasında da şu var: hadi olmaz da olursa sıcak bir ortam.sonuçta aynı ortamda ayrı takılamazsın, adam kibarlık olsun diye bile sana sıcak davransa, bilmediğim tanımadığım insanlar, sana güvenim tam ama o insanların ne olduğunu bilemem, adam sırf kibarlık olsun diye bile seni denizden çıkarsa ben bu düşüncelerle bir hafta kafayı yerim diyor. normal bir insanın kıskançlık duyguları olduğunu ve sevgisinden kıskandığını söylüyor. benim istediğim bu bunalımlı halimle biraz yalnız kalmak uzaklaşmaktı. belki ondan bile biraz uzaklaşmak istedim. ha sevmiyor muyum. tabi ki de seviyorum. ama zor durumdayım arkadaşlar. depresyon yaşamış olanlar bilirler. zevksiz isteksizim her şeye. yardım almayı da düşünüyorum.

ay çocuk ne kadar düşünceli tabi sen hatalısın çok abartmışssın borçlanmış düşünmüş o kadar.ayrıca her erkek bu kadar anlayışlı olup sakin cevapta vermez aslında.böylesini bulmuşsun daha ne istiyorsun?

arkadaşlar gitmedim. ama ona kırgınım. ben hangi ortamda olursam olayım asla yanlış bir hareket yapmam.onun kafasında da şu var: hadi olmaz da olursa sıcak bir ortam.sonuçta aynı ortamda ayrı takılamazsın, adam kibarlık olsun diye bile sana sıcak davransa, bilmediğim tanımadığım insanlar, sana güvenim tam ama o insanların ne olduğunu bilemem, adam sırf kibarlık olsun diye bile seni denizden çıkarsa ben bu düşüncelerle bir hafta kafayı yerim diyor. normal bir insanın kıskançlık duyguları olduğunu ve sevgisinden kıskandığını söylüyor. benim istediğim bu bunalımlı halimle biraz yalnız kalmak uzaklaşmaktı. belki ondan bile biraz uzaklaşmak istedim. ha sevmiyor muyum. tabi ki de seviyorum. ama zor durumdayım arkadaşlar. depresyon yaşamış olanlar bilirler. zevksiz isteksizim her şeye. yardım almayı da düşünüyorum.

çok normal düşünüyor çocuk bence,sen hiç mi kıskanmıyorsun bilmiyorum ama buna zaten sıcak bir erkek bulamazsın pek.ayrıca herkesin sevgilisi gelebiliyorken sen niye götürmüyorsun?

X