- 26 Nisan 2015
- 64
- 19
- Konu Sahibi hayatdevamediyorr
Merhaba kızlar. Öncelikle 1bucuk yildir evliyim esimle severek evlendik şuan ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Benim bi çok sıkıntım var eşim eve gelmiyor haftada 3 gece gelmiyor bu hafta boyle oldu yani gece gelmiyor sabah geliyor aldatmadigina eminim ama içip içip geliyor bir yere ortak calisiyor ama 20 30 harçlık alıyor bende yeni ise girdim geçmişte çok hata yaptığından ve hala yaptığından ailesi onu kotu kayiriyor beni de ayni şekilde. Esim gunahbkecisi oldu onların gözünde. Yapılması gereken birçok seyı yapmıyor eşim de eve gelmeyip agresif davraninca hepten bok oluyor ben eşimi savunmak istediğmde yapamoyorum çünkü çok savundum ama hep yanlış yaptı artik hic savunmuyorum beni seviyor ama sevmesini bilmiyor çünkü inanmıyorum sevgisine. Evde yanlız kaliyor um umrunda değil. Bu arada geçmişinde aile terbiyesi görmüş biri değil sokakta çok yaşadı ondandir diyorum bi kaç kez boşanmaya kalkistim ama ailem önümde duruyor babam gozuaslariyla yapma sabret dedi onun için hala yanındayım ama çok çok çok şey yaşadım ne yapmalıyım. Esimin sayesinde en güzel dostluklarimi kaybettim guvenemiyorum ama bilmiyorum ne yapmalıyım. Konu çok çok çok uzun çok şey yasadik